Skocz do zawartości

Zdjęcia naszych aut

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,2 tys.
  • Wyświetleń 644,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ululululu Paaanowie! Co to była za wycieczka! Trip życia, naprawdę polecam każdemu! Tyrol, Bawaria, przełęcz  Grossglockner hochalpenstrasse jest niesamowita, i przez 4 dni 30 stopni, słońce i an

• Sure   Mam ja co prawda dopiero kilka miesiecy, ale wrazen bylo przez ten czas pod dostatkiem   Dla mnie - jako chlopaka wychowanego na Gran Turismo, Initial D, F&F itd - mot

• okej, czas się pochwalić nowym nabytkiem. Dopiero teraz pogoda dopisała żeby auto umyć i ogarnąć.   Pozbyłem się swojej białej alfy i nabyłem tym razem hot hatcha   to znowu alfa x

Opublikowano

Białe felgi kozak ale za dużo czyszczenia to fakt, do czarnej GT86 ja bym jakieś złote albo sport bronze wrzucił i będzie ok.

Opublikowano

@-Q- RB fajne, ale nie dla mnie. Może kiedyś jak zobaczę na żywo, to zmienię zdanie.  Poza tym to spory koszt ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No co tutaj duzo mowic, PRESTIŻ

#mlodydynamiczny #mercedesprzed30 #3000nałape

FPxPrEbg.jpg

xeYl3xcg.jpg

[\spoiler]

Kupiony w salonie w polsce w 2006r, 1.8 kompresor, 150 kuni. Stan kolekcjonerski. 

Pachnie piżmem. 

Musze przyznac ze wsiadajac i typ tlumaczac mi wszystkie te wyposazenie i guziczki poczulem sie troche jak w damy i wiesniaczki. Jaki to skok w stosunku do alfy jakosci :obama:

Zeby nie bylo sprawdzalem tez pare swiezych , paruletnich aut z tego przedzialu cenowego typu skoda czy toledo no ale jak wsiadlem i zobaczylem te wnetrze jak w punto, komfort forda ka i wyposazenie gdzie prym wiedzie elektryczna regulacja lusterek i szyb to :yao:

CO TAM KRZYCZYSZ SZEJDI Z TEJ RENÓWKI?

Opublikowano

kabi poka zegary

Opublikowano

Zawsze się zastanawiałem jak zarabiają cygani jeżdzący  w tych mercach których spotykam na parkingu Lidla, teraz już wiem!

Opublikowano

jasna skórka w środku? To jest właśnie ten prestiż, wchodzisz i czujesz po zapachu, że to nie są tanie rzeczy :)

Opublikowano
1 godzinę temu, kanabis napisał:

CO TAM KRZYCZYSZ SZEJDI Z TEJ RENÓWKI?

renówki xddd ja mam osobny samochód na każdą pogodę xddd

2ibJZA1.jpg

Mercedes generalnie spoko, idealnie pasuje do Twojego wizerunku, charakteru, pochodzenia. Ale Mercedes w manualu? xd

Opublikowano

Kabi zapomniałeś  o #biedasport

Opublikowano
37 minut temu, szejdj napisał:

renówki xddd ja mam osobny samochód na każdą pogodę xddd

2ibJZA1.jpg

Mercedes generalnie spoko, idealnie pasuje do Twojego wizerunku, charakteru, pochodzenia. Ale Mercedes w manualu? xd

No to fakt chcialem automat ale no akurat trafil sie bez i co zrobisz nic nie zrobisz. A szukanie aut polskiego pochodzenia nie jest wcale takie proste zeby mozna bylo przebierac. Jest git moze bedzie mniej awaryjny niz lancia :yao:

Opublikowano

Ale dasz mi sie troche popodniecac moim autkiem czy bedziesz dalej taki nieuprzejmy i bede musial cie wyprosic?

Opublikowano

2006?

Przy średniej około 1 bąk na dzień, wychodzi na to że siedzisz w oparach prawie 5 tysięcy korów.

Opublikowano

Nie czuc black classic juz wisi na lustereczku :ogor:

Opublikowano

Z checia przyjme jakies propozycje bo nie znam sie na felgach, nigdy nie lubilem nfs underground. Tylko eleganckie a nie jakies czarne

Opublikowano

Ja jestem fanem konserwatywnego tuningu, więc szukałbym fajnych felg od innego Mercedesa, albo jakiegoś AMG. 

Opublikowano

na oponeo masz duży wybór - wybierasz model auta, rocznik, silnik ile cali. Sam wybrałem firmy att i naprawdę fajnie sie prezentują. 

Opublikowano

Jakbym z tydzien nie odpisywal to znaczy ze idzie az za dobrze

Opublikowano

To chyba odpowiednia pora na zalozenie ankiety