Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
Kogo obchodzą ryje zawodników podczas meczu na kamerze wide ? Powtórkami się nie podniecam za bardzo . A teraz pytanie . Czy cała Premierleague jest na licencjach ? Bo gram tylko w tą ligę a w PESie to wiadomo jak było :huh:

Cała :D Nie wiem o co chodzi z tym stadionem 23 maja... U mnie nic nie skacze, nie przerywa, nie przycina... :huh:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 154,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jakiej ligi w fifie 09 wam brakowało?mi rumuńskiej,greckiej,ukraińskiej i rosyjskiej.Myśle że w fifie 10 będą te ligi

• no mi zdecydowanie rumuńskiej, dosyć mocna liga z bardzo ciekawymi zawodnikami.

• Jak dobrze pamiętam to miałeś gdzieś w opcjach gra ze znajomymi. Poszukaj

Opublikowano

A wie ktoś czy w MM już mają i po ile?

Opublikowano

Czyli nie da rady zapisywac replay'ow na dysku? Jezeli tak to jak dla mnie WIELKI minus <_< Uwielbialem zbierac "powtorki" ladnie strzelonych bramek, a potem robic z nich takie kompilacje i mialem nadzieje, ze z Fifa09 dalej bede to robil...

Opublikowano
Czyli nie da rady zapisywac replay'ow na dysku? Jezeli tak to jak dla mnie WIELKI minus dry.gif Uwielbialem zbierac "powtorki" ladnie strzelonych bramek, a potem robic z nich takie kompilacje i mialem nadzieje, ze z Fifa09 dalej bede to robil...

Brameczki uploadujesz na specjalną stronę http://www.eafootballworld.com/en_GB/ skąd możesz ściągnąć na dysk pc. Podobnie jak w zeszłym roku...

Opublikowano

Strzelacie w tej fifie bramki z różnych odległości? Czy bramkarze jak w 08 wybijają i bronią wszystko? Według mnei jest to tak smao spartolone i najłatwiej bramki strzelać z wrzutek lub sam na sam.

Opublikowano

a co w rzeczywistosci moze non stop leca bramki z daleka ? hehe :) ja w 08 gram 3 dni i 2-3 bramki z daleka strzelilem, ale ciezko jest , wedlug mnie to dobrze :)

w demku 09 strzelilem tez pare razy z daleka 8) nie ma latwo jak w pes ze biegniesz adriano pod katem, walisz cepa i masz bramke :rolleyes:

Edytowane przez GhettoKingSas

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Podczas pierwszego uruchomienie gry pojawiło się info o aktualizacji, a więc dałem tak. Aktualizacja się chyba zrobiła, lecz FIFA nie chciała się uruchomić (cała konsola się zwiesiła). A więc włączyłem konsolę na nowo (podłączoną do neta), i gdy pojawia się komunikat "jesteś zalogowany do Xbox Live", od razu konsola się wiesza. I tak za każdym razem. Natomiast gdy włączam konsole niepodłączoną do internetu, to wszystko jest ok. Wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Kurde panowie- nie wiem czy demko udostępnione niedawno na psstore/XL było stare czy co ale grafika w pełnej wersji jest ZAUWAŻALNIE lepsza niż w tym demie.

A na stadionie 23 maja nie da się grać. Paranoja. Na tym satdionie gra gorzej chodzi niz Pes 2008 przed patchami:/ Granie w polską lige nie ma sensu póki co.

Ps. Wysyłajcie zaproszenia na jakimiec88 (ps3) brachol mój szuka sparring partnerów a jest cholera dobry:D

Opublikowano
Kurde panowie- nie wiem czy demko udostępnione niedawno na psstore/XL było stare czy co ale grafika w pełnej wersji jest ZAUWAŻALNIE lepsza niż w tym demie.

A na stadionie 23 maja nie da się grać. Paranoja. Na tym satdionie gra gorzej chodzi niz Pes 2008 przed patchami:/ Granie w polską lige nie ma sensu póki co.

Ps. Wysyłajcie zaproszenia na jakimiec88 (ps3) brachol mój szuka sparring partnerów a jest cholera dobry:D

proponuje sparing ze mną :) rozwalę twojego brachola :P

Opublikowano
Witam. Mam taki problem. Podczas pierwszego uruchomienie gry pojawiło się info o aktualizacji, a więc dałem tak. Aktualizacja się chyba zrobiła, lecz FIFA nie chciała się uruchomić (cała konsola się zwiesiła). A więc włączyłem konsolę na nowo (podłączoną do neta), i gdy pojawia się komunikat "jesteś zalogowany do Xbox Live", od razu konsola się wiesza. I tak za każdym razem. Natomiast gdy włączam konsole niepodłączoną do internetu, to wszystko jest ok. Wie ktoś o co chodzi?

Spko, jestes n-ta osoba, ktora to ma.

Opublikowano
A wie ktoś czy w MM już mają i po ile?

189 zł na obie konsole :)

Opublikowano

Ty idx chłopcze trenuj a nie mi tu na forum coś piszesz;p

Przyniesiesz Xa kiedyś to ci złoje tyłek i pójdziesz płakac do domu;)

Ficek- 1:0 dla mojego brachola:D życie:d

Opublikowano

Chciałbyś , chciałbyś :D

Mi stadion 23 maja nie zacina w ogóle :) ( po aktualizacji - x360)

Opublikowano

Spko, jestes n-ta osoba, ktora to ma.

A jak wyczyscicie cache i sciagniecie jeszcze raz aktualizacje to znowu tak jest ?

Opublikowano

Mozliwe ze tak jest jak sciagasz cos z MArkpetplace i grasz w FIFE.

Sciagalem dzisiaj demo PES'a i gralem w FIFE...nagle zawias i wyzej opisana sytuacja, zaraz po zalogowaniu do XBL zawias. Odlaczylem konsole od netu, usunalem sciagnie dema wlaczylem i...dziala...

W demie juz byl taki BUG ze jak cos sciagales i grales to w momencie ukonczenia sciagania FIFA sie wieszala.

Opublikowano

Racja, bartiz mial racje. Dzieki wielkie. Sciagalem demo PES'a, wywalilem i teraz dziala.

Opublikowano

No...

Nowa FIFA naprawde jest dobra. Wreszcie pojawil sie syndrom 'jeszcze tylko 1 mecz, a co mi szkodzi'. Nie bede powtarzal tutaj swow z recek, ale powiem, ze tryb menadzera jest przyjemny. ;)

MIOD. Nowy Krol.

Edytowane przez Jędrek

Opublikowano

ANO.

Czy arene da sie jakos zmienic, nie zmieniajac ulubionej druzyny w profilu ?

Nie moge znalesc reprezentacji Nigerii. Nie ma jej ?

Co z ta jedenastka pomaranczowych ? ;)

Opublikowano

Dokładnie - miałem to samo przy ściąganiu dema PES 2009. Już zacząłem się bać, że zobaczę Diody Śmierci xO no cóż, trudno obejdę się bez demka PES 09 :P.

Edytowane przez Robsonf

Opublikowano

Giera jest mega konkretna , nie mam pytań sterowanie jest genialne wreszcie można zacinać piłę tak jak PES (LB) gra przyjemna i szybka nie zastanawiają się jak FIFE08 nad strzałem wszystko dzieje się błyskawicznie , konkret i tyle!

Opublikowano

To raczej nie wina dema PES'a. Takie cos moze wystepowac jezeli bedziemy sciagac COKOLWIEK z MP i grac w FIFE.

W demie bylo podobnie. Tylko sie konsola wieszala, restart i bylo ok.

A co do gry to nie mam pytan...rewelka.