Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Rozi ojce też cię tak przyjacielsko klepał jak mały byłeś?

Opublikowano

W czasie meczu tak twoją starą w dupsko klepnąłem, jednak się ucieszyła, a to gadzina! 

Opublikowano

E tam, to żaden sędzia był tylko pachoł od sygnalizacji zmian :cool:

Opublikowano

jak pisze tokar - na canal plusie tez to mowili w studio, to byl ktos z atletico, a nie zaden delegat czy sedzia wiec raczej te wyyebanie ujdzie mu plazem

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

sixto-marco.jpg

Co typy już zawieszenia i inne kary rozdają dla Simeone xd

Spalonego nie było. W ogóle ten cały Cakir to specjalizuje się chyba w przepychaniu hiszpańskich drużyn w LM, zawodowiec (ten karny :reggie:).

Opublikowano

Wszystko fajnie, Simeone super trener, ale gdyby coś takiego robił (a w zasadzie robi, bo też preferuje ten typ futbolu) Mourinho to zostałby zjedzony.

Opublikowano

bo mourinho mial inny material ludzki, wielkie nazwiska, nieskonczenie kasy na transfery, napadziorow od wyboru do koloru, a stawial autobus

simeone robi cos z niczego, niestety taka specyfika tego sportu, ze przy tym potencjale ludzkim jakim dysponuje by cos osiagnac trzeba postawic na defensywe, zaangazowanie i gryzienie murawy

Opublikowano

No, ku.rwa w Porto to na pewno miał wielkie nazwiska i pieniądze na transfery. Polecam zacząć interesować się piłką na poważnie.

Opublikowano

odpowiadam czemu hejtuja murinho za autobus, a nie hejtuja simeone, polecam pozyczyc od taty kase i zapisac sie na kurs czytania ze zrozumieniem na powaznie

Opublikowano

ale gdyby coś takiego robił  Mourinho to zostałby zjedzony.

Jesteś pewny, Damian? 

Opublikowano

Nawet nie tyle chodzi mi o autobus, ale też o zachowania na boisku (jakby Mourinho tak podskakiwal do sędziego to zaraz że idiota i gbur, jak Simeone tak robi to są głosy że co za charyzma). No i Mou podobnie jak Simeone wymaga pełnego zaangażowania, wybiegania i harówy w obronie - dlatego pozbył się Maty, a Oscar i Willian musieli biegać od obrony do ataku przez cały mecz. Tylko Hazard był zwolniony z pracy w obronie.

Także obaj, i Mou i Simeone, są do siebie bardzo podobni, a opinie na ich temat tak skrajnie inne.

Opublikowano

No nie, bo ja szanuję i Cholo i Mou, bo kur.wa przynajmniej jakoś reagują, żyją zespołem, a nie jak Ancelotti co żuje gumę turbo cały mecz na ławce. 

Porównania drużyny Atletico i Chelsea 'autobusowej' są żałosne, także to przemilczę. 

Opublikowano

Przecież ja nie porownywalem Atletico i Chelsea, tylko na ich przykładzie podałem podobieństwa Mourinho i Simeone. Aha, jeszcze jedno ich łączy - obaj za bardzo nie stawiają na młodzież (Zouma i Gimenez, ok) choćby ze szkółek swoich klubów. Założę się że Cholo gralby cały sezon 35 letnim Tiago w środku pola gdyby ten był zdrowy.

Opublikowano

cOr rozlach jest chyba nayebany daj mu spokoj, pierw z dupy wyciaga porto, teraz ze niby ktos porownuje chelsea i atlectico 

mi sie wydaje ze roznica w odbiorze po czesci bierze sie z tego co wczesniej pisalem - gdy obejmuje sie klub z infinite cash sila rzeczy oczekuje sie gry ladnej dla oka, tym bardziej majac taki potencjal w skladzie, w teoretycznie slabszych" zespolach takie taktyki defensywne predzej znajduja uznanie

Opublikowano

Saul, Partey, Koke, Gimenez to strasznie starzy piłkarze i zawodnicy wielu klubów. Weterani. c0ru, przed postowaniem, zapoznajmy się z tematem.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Hattrick Guardioli. Real, Barca, Atletico w półfinałach rok po roku

Opublikowano

Ja piec minut po napisaniu "barka" dostałem warna, a tu od wczoraj wiszą posty, ze Atleti to śmiecie i kiepy i (pipi)a nic? Dlaczego ten grubas bez palca i mózgu jest jeszcze moderatorem? Xd

Opublikowano

Stwierdzenie faktu nie zawsze jest obraza. Coś mi od Ciebie czadzi konfitura.

Dobrze, że Atletico gra o wszystko (bbva i lm) . Lepsze uczucie gdy nie wygrają nic %-)

Opublikowano

ja w sumie zycze im wygranej. biorac pod uwage, ze zagraja z realem lub city to nie ma zbytnio wyboru. moze nie graja przyjemnie dla oka, ale jednak fajnie sie oglada jak walcza.

inna sprawa, ze jak slysze jak mowia o nich armia albo zakapiory to chce mi sie smiac. powinni wtedy w tle puszczac te wszystkie symulki, wybijanie pilek i gre na czas.

Opublikowano

Ja piec minut po napisaniu "barka" dostałem warna, a tu od wczoraj wiszą posty, ze Atleti to śmiecie i kiepy i (pipi) nic? Dlaczego ten grubas bez palca i mózgu jest jeszcze moderatorem? Xd

CO XDDD

To musi być jakiś trollink w słusznej sprawie. 

Opublikowano

Ja piec minut po napisaniu "barka" dostałem warna, a tu od wczoraj wiszą posty, ze Atleti to śmiecie i kiepy i (pipi) nic? Dlaczego ten grubas bez palca i mózgu jest jeszcze moderatorem? Xd

Przeciez mendrek to kibic Barcy, nie wiedziałes? Gardzi atletico i realem.

Opublikowano

Ale ma rację w Madrycie patusy i slumsy kibicuja Atletico sam sprawdziłem

Oby te wszystkie cyrki z piłkami w bbva i tym co od(pipi)al wczoraj odbiło im się czkawka w finale

Edytowane przez Codename

Opublikowano

No zawsze tak było, nie trzeba byc geniuszem zeby wywnioskowac ze "królewskim" kibicuje szlachta a atletico plebs i ci co cąłuja w buty zamoznych i godnych mieszkanców madrytu