Skocz do zawartości

Champions League

Featured Replies

• Odpowiedzi 22,5 tys.
  • Wyświetleń 1,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tyle okazji co z Realem mozna tworzyc to jestem dobrej mysli wygrania przez nas finalu. Jutro w Rzymie mysle, ze remis spokojnie mozna wywiezc, a potem final.

Opublikowano

ale easy game, a dupska tak popękane co niektórych, aż miło czytać :banderas:

Opublikowano
1 minutę temu, Kosmos napisał:

Ulreich pało yebana

Tak zwana klątwa ogórka. 

Opublikowano

xd nie wierze, ze taka druzyna gra trzeci raz z rzedu w finale

ale widzieliscie tego lewego? podac nie, kiwnac nie, zastawic nie, strzelic nie; zdecydowanie najgorszy obok mullera

Opublikowano

Łe, szkoda. 

Znowu żelek w finale. To nie przypadek oczywiscie, ale mimo wszystko...

Opublikowano

Patrząc na rozmach i formę, to liverpool na dzień dzisiejszy może podnosić puchar

Opublikowano

Albo szykujmy sie na strip tease Ronaldo znowu. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ludwes napisał:

xd nie wierze, ze taka druzyna gra trzeci raz z rzedu w finale

ale widzieliscie tego lewego? podac nie, kiwnac nie, zastawic nie, strzelic nie; zdecydowanie najgorszy obok mullera

Żeby Hummels lepiej kiwał od Lebandoskiego to jest beka

Opublikowano

No Robek, Karima to ty raczej nie wygryziesz, ale jakby co masz miejsce w zespole z Bakayoko i Drinkwaterem :ogor: 

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

No Robek, Karima to ty raczej nie wygryziesz, ale jakby co masz miejsce w zespole z Bakayoko i Drinkwaterem :ogor: 

Wymianka na linii Morata - Robert? Z pocałowaniem ręki Bayern powinnien brać

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

Wymianka na linii Morata - Robert? Z pocałowaniem ręki Bayern powinnien brać

Polecam kupić samą głowę Moraty, może będzie taniej. Reszty i tak się nie opłaca brać.

Opublikowano

Morata to jeszcze większy dzban, także nie wiem czy taki super deal. 

Opublikowano

Przypomniałem sobie dobitnie wczoraj dlaczego przestałem oglądać LM.

Nie wiedziałem, że teraz się schodzi z boiska spacerem a sędzia pozwala wyciągać ochraniacze. Dobrze, że do majtek przed zejściem się nie rozbierają. Jakby była dogrywka to by jeszcze 40 minut biegali a tak jest zmiana i okazuje się, że są zbyt zmęczeni by truchtem zejść. 

Fifa ma rację, że ostatnie 10 minut powinien być pauzowany czas gdy piłka nie jest w grze. Gra na czas to taktyka, ale powinna być tolerowana tylko gdy piłka jest w grze. Tak samo powinni zabronić odkopywania piłki za linię boczną gdy ktoś leży drużynie przeciwnej. Albo był faul albo gramy dalej i trzeba odzyskać piłkę by zawodnika opatrzeć. Każde takie zagranie to albo żółta kartka albo znowunpauza czasu.

Wiem, że to dużo propozycji na  raz ale LM obrosła takimi patologiami, że trzeba z tym, ogniem walczyć. VAR, tu nic nie rozwiąże.

W sumie dobrze, że Bayern nie prowadził z pozytywnym rezultatem zbyt długo bo by się zaczeły dziwne kartki, karne z kapelusza. A w drugą stronę? Siatkówka w polu karnym i nic. Drużyna napiera ile może ale Real jest z Hiszpanii, oni mają inne zasady.

Navas to bóg. Nie było w hiszpanii nigdy tak dobrego bramkarza. To dla kontrastu do tego Nooba co stał między słupkami FCB. Co by nie powiedzieć, to jak się nie strzela 3 bramek w rewanżu to nie zasługuje się na wejście do finału. Bayern musi wzmocnić skrzydła. Ribery jakoś wygląda, ale pożytku z niego prawie wcale. Robben to już nie wygląda bo kruchy jak ktoś z osteoporozą. Chyba 80% podań w pole karne trafiało w obrońcow Realu. Z Realem nie można liczyć na szczęście bo Uefa od lat na to nie pozwala. Ich trzeba pokonać skutecznością a tego wczoraj zabrakło.  

Robert miał racje, potrzebne są światowej klasy wzmocnienia. Zbyt łatwo jednego napastnika pokryć w drużynie, która idzie tylko jednym skrzydłem. Jak prawe zaskakiwalo to wpadały gole, tyle, że to nie powinny być wybryki a nieustana ofensywa na którą trzeba uważać osłabiając środek.

Opublikowano

Robek to się może nastawiać co najwyżej na transfer do Liverpoolu jako marny substytut salahalejkuma

Opublikowano
16 minut temu, szczudel napisał:

Tak samo powinni zabronić odkopywania piłki za linię boczną gdy ktoś leży drużynie przeciwnej. Albo był faul albo gramy dalej i trzeba odzyskać piłkę by zawodnika opatrzeć.

Wspaniały pomysł.

Opublikowano

Tak typie, w takich przypadkach też :facepalm:

Opublikowano

Acensio też wczoraj prawie umarł bo biegł i się przewrócił :( Dobrze że Niemiaszki wybily piłkę, po co mieć młodego chłopaka na sumieniu.

Opublikowano

Najlepszy jest i tak Ramos, który przewraca się przy niemal każdym kontakcie, żeby wymusić faul.

Opublikowano

Z Neymarem mogą sobie rękę podać.

1:04 xd

Edytowane przez Gość

Opublikowano
33 minuty temu, Ludwes napisał:

Najlepszy jest i tak Ramos, który przewraca się przy niemal każdym kontakcie, żeby wymusić faul.

Wyjątkowo wkurwiający jaszczur.

Opublikowano

Miałem bekę wczoraj jak Lewy klasycznie skiepścił drugą setkę w dwumeczu, a Benzema dwa strzały i dwie bramki. Nie ta klasa Robert. No, ale oczywiście lepiej mieć pretensje do sędziego xd

Opublikowano

lewy fatalny dwumecz - mial okazje by znowu przypomniec o sobie w LM ale zaprzepascil totalnie

krysia by nie bylo tez praktycznie w obu meczach nie wystapil, no ale real gra dalej wiec pewnie odpali w finale i znowu bedzie zlota pilka :/

Opublikowano

Dziś trzymam uja w łapie za Romę, choć nie wierzę w comeback jak z Barceloną. W drugiej kolejności mam nadzieję na wygraną Liverpoolu w finale, bo drużyna Premier League i lubię Kloppa. Z innej strony trzecia wygrana z rzędu w LM to historyczne wydarzenie, no i chciałbym tego dla Zizou. Ale jak drużyna Real nie zasługuje w tym roku.