Opublikowano 27 stycznia 20251 r Nie wiedziałem, że w tym Tag Mission na Ultimate Ninja z Greater Fiendsami, Zedonius jeszcze wjeżdża. Ja tu podjarany, że Elizabeth zaraz padnie i zalicze na farcie, a tu Zedek z kolana jak we mnie wjechał to elo koniec xD
Opublikowano 28 stycznia 20251 r 3 dni próbowania się z 1 chapterem na Master Ninja, wystarczy już xD
Opublikowano 28 stycznia 20251 r Ja w sumie nawet nie podchodzę - gram sobie na hardzie (przedostatni poziom z tych dostępnych) i zdarza się powtarzać bossów już na początku. Swoją drogą, idealnie rozwiązana kwestia poziomu trudności gdzie nie masz po prostu zmienionych liczb zadanych i otrzymanych obrażeń, a faktycznie inne grupki przeciwników i nawet ataki w obrębie tęgo samego wroga względem niższych poziomów.
Opublikowano 28 stycznia 20251 r No ja chciałem się spróbować, ale co Ci wrogowie czasami odwalają. Jest się cały czas na łasce rng, tragedia jakaś xD
Opublikowano 28 stycznia 20251 r MN to nie przelewki, nie zdziwię się jak nawet Mentora nie będę w stanie skończyć, choć na razie 11 chapter i jakoś do przodu idzie. Chociaż Zedoniusa w CH10 to jebać, nawet nie prądem, a tylko maczetami - sam w sobie jest upierdliwy, a spawnowanie minionów to cios poniżej pasa Odpaliłem sobie oryginał dla porównania i to co tam się dzieje jest jeszcze grubsze. Matko bosko kochano, NG2B sprawiło, że na powrót kocham tę serię
Opublikowano 28 stycznia 20251 r 1 godzinę temu, Szermac napisał(a): 3 dni próbowania się z 1 chapterem na Master Ninja, wystarczy już xD Ja obecnie 4 chapter jadę, jak ktoś gada, że gra jest prostrza no to może i jest ale na normalu Ogólnie gierka kozak (nie mogło być innaczje) Taki mi się podoba jak ta gra teraz wygląda, ta jucha w 3D
Opublikowano 29 stycznia 20251 r Na normalu skończyłem wczoraj. Ciężko zginąć a bossowie to tylko wystarczy naciskać Y nawet bez patrzenia na ekran. Teraz lecę z master ninja. Coś jest w grze z movementem ryu wolno reaguje na zwykłe chodzenie i jest to sztywne.
Opublikowano 29 stycznia 20251 r DLSS w wersji MS Store dodany (potwierdzam, jest i działa), w lutym paczyk z "balance adjustments and additional features."
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Kolejny dzień, kolejny poranek z NG2B. Nawet nie wiedziałem jak bardzo brakuje mi takich klasycznych slasherów. Jeszcze ten motyw przewodni w menu, no co za arcydzieło - aż chce się wykańczać jebane mięso armatnie ucinając im obie nogi i kończąc piękną dekapitacja.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r No pamiętam, że jak ogrywał sporo lat temu to to odcinanie kończyn czy głowy robiło robotę w tej grze
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Teraz, mario10 napisał(a): No pamiętam, że jak ogrywał sporo lat temu to to odcinanie kończyn czy głowy robiło robotę w tej grze Nadal robi
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Ja w ogóle zapomniałem o tej grze, a z przyjemnością do niej wrócę. Ale pewnie za jakiś czas
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Wczoraj pyknął Mentor, na Master Ninja nie mam siły ani skilla chyba skoro już tutaj momentami była walka o przetrwanie i "byle do sejwa" Tym niemniej Warriora pewnie będę sobie pykać od czasu do czasu dla relaksu, bo taka nieskrępowana sieczka podlana hektolitrami juchy i fruwającymi dookoła kończynami po prostu robi robotę i pompuje tyle serotoniny z dopaminą, że chce się do tego wracać. Tak, znam te levele i animacje na pamięć od 2008 roku, a i tak za każdym obliteration stoi szeroki banan na japie. Vigoorian Flail, gromadka ninjasów gotowych do rozwalenia i zero potrzeb, powtarzam Vigoorian Flail
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Tonfa 3lvl i double charge UT Nieironicznie sądzę, że tak właśnie produkowane jest "mięso" na parówki te takie z biedry 3zł/10kg
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Panowie, ale dobra - długo mam jeszcze czekać aż Agentka Specjalna Sonia pokaże swoje skarby?
Opublikowano 30 stycznia 20251 r 3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a): Panowie, ale dobra - długo mam jeszcze czekać aż Agentka Specjalna Sonia pokaże swoje skarby? Dopiero w Outro jak się przejdzie na master ninja
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Tutaj wielbimy tylko męskie mięśnie ryu hajabusy, to poważny temat dla poważnych ludzi.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r Nie pamiętam już dobrze NG2, ale NG1 Sigmę przez to dodanie chapterów z babką trochę zjebali! Najlepsze NG to to na Xboxie
Opublikowano 30 stycznia 20251 r W dniu 29.01.2025 o 00:29, Soul napisał(a): Ja obecnie 4 chapter jadę, jak ktoś gada, że gra jest prostrza no to może i jest ale na normalu Oczywiście, że jest prostSZa, bo jest mniej przeciwników i AI nie pluje tak wybuchającymi shurikenami.
Opublikowano 30 stycznia 20251 r 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Tutaj wielbimy tylko męskie mięśnie ryu hajabusy, to poważny temat dla poważnych ludzi. Kolego, już chciałem wziąć do serca twoją radę i zachwycać się wspaniałym Ryu, a tu wjechał piąty chapter. Jak tu żyć kiedy serduszko zdobywa kolejną wirtualną niewiasta?