Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

w tym eksperyment z wlaczeniem wody utlenionej do diety, zobaczymy kiedy sie zlamie :D

Też coś o tym słyszałem, jak jakaś babka leżała na plaży, gryzła muszle i mówiła coś właśnie o wodzie utlenionej, że czasem ją pije.

Na co Ty to pijesz?

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 571,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

<głębokie oddychanie>

Opublikowano

Drwal powinien wejść do głównego menu polskiego mc. Głosować portfelami koledzy! 

Opublikowano

namowilem ludzi z pracy i na obiad był drwal xD

Opublikowano

troche akt rozpaczy ze wrzucaja go latem, jakos to byla do mnie tradycja, ze odwiedzam ten przybytek tylko w okresie zimowym

Opublikowano

Ja kupowalem kilka drwali i dekorowalem nimi choinke.

Opublikowano

U mnie drwale jedliśmy zawsze z rodziną w wigilię. Karp z kapusta był dla zwierząt.

Opublikowano

troche akt rozpaczy ze wrzucaja go latem, jakos to byla do mnie tradycja, ze odwiedzam ten przybytek tylko w okresie zimowym

Kup teraz i schowaj do zimy

Opublikowano

Poza tym, że wystygnie to będzie jak prosto z restauracji mcdolan.

Opublikowano

Nie ma to jak na kacu zjeść kanapkę drwala. Już czuję, jak mi energia idzie do góry.

Pełna r e g e n e r a c j a!

Opublikowano

a jak ktoś nie lubi tego tyci żarcia  z maka to drwal podejdzie?

Opublikowano

Jest szansa, gdyż faktycznie jest chyba jedyną kanapką w donaldzie, która nosi w sobie pierwiastek smaku.

Opublikowano

Ale mi narobiliście smaka na maka. Tam jest ten ser w panierce co jak się ugryzie gorące to język i podniebienie sparzone?

Opublikowano
Nie przypominaj :pechowiec:  Pamiętam jak wyciekł z tej panierki i przylepił mi się do podniebienia. Nabłonek z dziąseł odchodził m przez 3 dni.

Opublikowano

To była kanapka co pięknie wyglądała, pachniała, była intrygująca i jak się w końcu ugryzło to dalszy ciąg jedzenia był słaby.

Raz oszukałem los i poczekałem aż wystygnie ale reszta też zrobiła się zimna i smak był taki sobie. :(

Yano jak się je tą kanapkę????

Opublikowano

też sie kilka razy poparzyłem serem, ale mam wrażenie że ostatnio zmądrzeli i nie podgrzewają go aż tak jak kiedyś bo wszystkie drwale jakie jadłem tej zimy i ostatnio kilka dni temu nie miały sera rozgrzanego do płynności tylko troche mniej tak że nie parzyło