Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Kupować, z tę cenę to ogromna buła, z dwoma kawałami mięsa, można się najeść. Pieczarki na plus bardzo. 

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 571,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Ostatnio w KFC wziąłem Double Grander Cheeser. Pomyliło mi się z Zinger Double z serem, i dostałem jakiś grzyby, czy chuj wie co i kanapka jest obrzydliwa. Nie zjadłem do końca, co jest ewenementem w skali świata. Najzwyczajniej w świecie byłem zdegustowany i zrozpaczony, bo buła kosztowała 20 ziko. Podwójny Zinger z serem jest pyszny, a teraz chyba jest to jakaś wariacja Grander Texas z inną nazwą i grzybami. TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA!

w ogole kfc sie zeszmaciło ostatnio

nawet panierke z(pipi)ali a to podobno tajna receptura

Opublikowano

taka sytuacja dzisiaj:

ostatnimi czasy się nażarłem dobrych burgerów w wersji z jalapenos  i nachosy, i  ciagle  o nich myslę, dzisiaj jechałem sobie w teren porobic zdjecia,i tak mnie wzielo po drodze na hamburgera z nachosami :(

Po drodze wiedzialem ze mam tylko  gównane stacje paliw i Mc.

A obok lidl.

Kupiłem 3 cheesburgery i wpier,doliłem do nich kupe kupionych  w lidlu nachosów, i bylo ok.

Polecam taki sposób jedzenia w tym przybytku bożym.

Opublikowano

Te lidlowe cheesy to to samo co w biedrze. Jak siq otworzy opakowanie to idzie zapach jakby ktos nas.ral do srodka i tak samo jest po podgrzaniu. Mimo to jadlem je jak dziki w biedrze bo z ketchupem ostrym wchodza. Teraz przerzucilem sie na ryz z kurakiem i nosi mnie za jakims fastfoodem masakrycznie.

Opublikowano

Ostatnio poszedłem do restauracji na burgera:/ Moj ulubiony lokal czynny od 15, a że była 14 i nastawiłem sie na burgera z jalapeno, poszedłem do konkurencji. Tak ch.ujowego i tłustego burgera to ja nigdy nie jadłem. Nie żeby mięso było tluste, bo było słone, ale te pieczarki ociekały tłuszczem. I do tego w kanapce sałata wielkości talerza, a na tym pełno frytek. Po co te fryty? Chyba z pół kilo nawalili. Słone, tluste i niedobre.

Zostawiłem te fryty, a laska zostawiła nawet trochę burgera - kelnerka chciała zapakować na wynos:) spoko, ale po prostu mieliśmy dość.

Nawet napiwku nie zostawiłem hehe.

Opublikowano

Jak ktos zamawia burgera z pieczarkami to pretensje powinien miec tylko do siebie, ze niedobre.

Opublikowano

Ej, wara od pieczarek. Odkąd się nauczyłem robić pieczarki a'la Julia Child złego słowa o nich nie powiem.

Ale fakt, mało miejsc robi dobre pieczarki, zazwyczaj to ociekające wodą i tłuszczem kikuty.

Opublikowano

Pieczarki króle grzybów. Podsmażane na masełku <3

Opublikowano

grzyb? tylko kurki  w śmietanie z bułeczką

Opublikowano

Z blaszkowych jest tyle swietnych grzybow a wy jakas pieczarke obe.srana wynosicie na piedestal ;/

Opublikowano

U mnie w mieście w jednej z burgerowni jest kozacki burger z boczniakami, bożesz ty mój jakie to dobre. Pieczarki faktycznie słabe zestawienie do burgera.

Opublikowano

No to nie wiem kto wam te pieczarki robił i jak, że taki hejt. A boczniak w panierce to może nawet za mięso w buksie robić.

Opublikowano

Nie, no ja lubię pieczarki ale w burgerach mi jakoś nie leżą.

Opublikowano

Ale nie ma hejtu. Po prostu pieczarka z burgerem to moim zdaniem pomysl slaby. A jak mamy sie odwolywac do smaku, to pieczarka zrobiona po prostu na masle z pieprzem i sola nie ma nawet startu do tak samo zrobionej kurki, kani, boczniaka, rydza czy opienki. No niestety. Ja wiem, ze mozna ja jakos zrobic a'la cos tam, marynowac, doprawiac, kisic i co jeszcze, ale sama w sobie jest grzybem srednio smacznym. Co nie znaczy ze zlym, po prostu jest masa lepszych.

Opublikowano

sa pewne rzeczy które do siebie nie pasują, i na pewno  sa nimi pieczarki i hamburger.

za 10 minut przyjezdza podwojny jalapenos z nachosami

Opublikowano

Zle się odzywiasz, znowu ten burger z naczosami. Cholesterol badales, kolego??

Opublikowano

Zawsze można burgera z papierzakiem. 

Czy to gatunek pajonka?

Opublikowano

przeciez pieczarka to taka panga wsrod grzybow 

Opublikowano

Czy to gatunek pajonka?

Od 1:50 jest wszystko ładnie wyjaśnione.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Ku.rwa ile kani naje.bali, caly koszyk :obama:

I typ sprzedal to za 30zl :reggie:

Opublikowano

Zle się odzywiasz, znowu ten burger z naczosami. Cholesterol badales, kolego??

tak, umieram

Opublikowano

Czy to gatunek pajonka?

Tak to ta sama rodzina pająkow co popielusznik.