Opublikowano 18 stycznia 20187 l Cytat Ja się dziwię jako oni w ogóle funkcjonują, skoro w każdym fudkorcie nawet nołnejmowe jadłodajnie typu golonka na wagę mają o wiele większy ruch niż oni. W subwayu wszędzie i o każdej porze pustki. Subway w galerii to słaby pomysł, bo żarłoki idą tam jak wszędzie indziej są kolejki, ale takie wolnostojące, czy to w centrum czy przy jakimś dworcu prosperują dobrze.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 3 godziny temu, schabek napisał: Walcze ze soba od dwoch dni zeby nie jechac do Domino's po Double Bacon Burger Pizza xd Wyglada jak cos po czym moglbym sie porzygac z przezarcia. Od 6;50 I jak na zlosc dzisiaj jest jeszcze na nia promocja z tego co widze na stronie. No ale nie, nie. Mam silna wole. Chociaz cos mi sie w nagrode za ta silna wole nalezy z drugiej strony... Jadłem tę Double Bacon nie raz, jak trafiało się jakieś 50% czy tam 2 za 1. Nigdy nie miałem aż tyle majonezu xd Ale pizza dobra, fajny sos pomidorowy z nutką barbacue, mienska nawet całkiem całkiem. U nich duża pizza ma 30cm więc to sie da połknąć samemu w 10 minut. Edytowane 18 stycznia 20187 l przez _Red_
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 53 minuty temu, Blaise napisał: Coś koło 15, nie pamiętam ile dzisiaj zapłaciłem, ale powiem tak: Gdybym tego pajaca yano miał teraz na wyciągnięcie ręki, to: ustawowa delegalizacja majonezu wraz z przesunięciem premiery monster huntera na bliżej nieokreśloną przyszłość i zamknięcie tesco obok jego chaty byłyby, dla niego, mniejszymi problemami. Czyli mówisz, że polecasz tego allegrowicza?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Jak wy jecie to domino's matko bosko. Dzisiaj zainspirowany waszymi postami zamówiłem i jedzenie gorsze nawet niż w telepizzy. Zapłaciłem za ser w brzegach i jest obrzydliwy. Sos czosnkowy w saszetce je.bie chemią. Pepperoni na pizzy jedynie w miarę dobre ale ciasto fatalne. Z sieciówek jedynie pizza hut jest dobra a podobny pieniądz kosztuje.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l U nas wszyscy lubimy dominos chyba kwestia gustu, a ciasto właśnie nam wchodzi dobrze, cienkie i wporzo. Ceny z dupy wiec warto tylko gdy wychodzi w promo z 19zl za picem.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 3 godziny temu, ragus napisał: Subway w galerii to słaby pomysł, bo żarłoki idą tam jak wszędzie indziej są kolejki, ale takie wolnostojące, czy to w centrum czy przy jakimś dworcu prosperują dobrze. To po chuj się pchają do każdej możliwej galerii, skoro profil knajpy za cholerę nie pasuje do takich miejsc, w których ludzie nie będą jedli kanapek jak hehe w szkole. Czyżby chodziło o p r e s t i ż i budowanie świadomości marki? Poza galeriami jak już ktoś zapomniał kajzerki z edamskim z domu zabrać, to też łatwiej dostępne i sensowniejsze ekonomicznie są gotowe całkiem spoko kanapki w każdej żabce/fresh markecie za 3-5, a nie za 12 zł. Chyba, że w pewnych kręgach w dobrym tonie jest wpadanie do subwaya, a na deser na late z bitą śmietaną do starbucksa.
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Zarabiasz jak bidul to jesz w żabie. Jak masz hajsy to sobie możesz kombinować i "przepłacać" w Starbucks czy subway - kto bogatemu zabroni?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 16 minut temu, Tokar napisał: To po chuj się pchają do każdej możliwej galerii, skoro profil knajpy za cholerę nie pasuje do takich miejsc, w których ludzie nie będą jedli kanapek jak hehe w szkole. Czyżby chodziło o p r e s t i ż i budowanie świadomości marki? Poza galeriami jak już ktoś zapomniał kajzerki z edamskim z domu zabrać, to też łatwiej dostępne i sensowniejsze ekonomicznie są gotowe całkiem spoko kanapki w każdej żabce/fresh markecie za 3-5, a nie za 12 zł. Chyba, że w pewnych kręgach w dobrym tonie jest wpadanie do subwaya, a na deser na late z bitą śmietaną do starbucksa. ty no nie wiem, ja tylko mówię, że w olsztyńskim sabłeju przy dworcu bułki schodzą jak poje,bane, natomiast właściciel zamknął punkt w galerii zresztą i tak nie polecam tam jeść, bo nie wiem czy istnieje fast food z bardziej przetworzonym jedzeniem
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 1 godzinę temu, JJoker napisał: Zarabiasz jak bidul to jesz w żabie. Jak masz hajsy to sobie możesz kombinować i "przepłacać" w Starbucks czy subway - kto bogatemu zabroni? Macie na meblościance wyeksponowany kubek ze starbucksa jako podkreślenie statusu społecznego?
Opublikowano 19 stycznia 20187 l 14 godzin temu, Tokar napisał: Macie na meblościance wyeksponowany kubek ze starbucksa jako podkreślenie statusu społecznego? Kwiiiik, zapomniałem że ty patołodzianin tylko Maka masz w swojej patogalerii. Nie no sorry Seba - nie było tematu.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Jak zapomnisz burito nakarmić to konsekwencje mogą być znacznie gorsze.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Sebuś burrito je 24/h chyba że akurat śpi. Wpadnij do Wro - pójdziemy na spacer i pokaże Ci starbucksa bido.
Opublikowano 19 stycznia 20187 l Godzinę temu, JJoker napisał: Sebuś burrito je 24/h chyba że akurat śpi. Wpadnij do Wro - pójdziemy na spacer i pokaże Ci starbucksa bido. Przecież ty nawet we Wro nie mieszkasz
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Jedliście jużobiad? Bo ja jeszcze nie i jestem głodny. W dodatku zawsze fejsbuk wie lepiej co powinno mnie zainteresować: Bekowy profil kebabowni, nawet tory robią: Ten z orłem :)) Link: https://www.facebook.com/relaxkebab/ @Orzeszek, nie chwaliłeś się, że tam urodziny robiłeś
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Ależ to niehigieniczne (pipi)e, jadę dzisiaj po kebaba. W tym roku jeszcze nie jadłem. S(pipi)inx i jak? Pewnie kebaba jak kebab, ale fanpejcz chyba dużo im robi.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Ja wiem ze kebab trudno przybrać by ładnie wyglądał na talezu ale jak to slabo wyglada na tych zdjeciach
Opublikowano 22 stycznia 20187 l 20 minut temu, S(pipi)ix napisał: kebab chu,jowy jak wszedzie, ale fanpage maja fajny Jadłes u Ramiego przy M. Marymont?
Opublikowano 22 stycznia 20187 l Warto. Do tego bardzo fajnie zwijają tego kebsa w pieróg przez co sos nie ścieka dołem jak przy tortillach.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l W dniu 22.09.2017 o 19:53, milan napisał: (pipi)a, dzisiaj po 2 latach znowu byłem w sphinxie, i nic się tam nie zmieniło, bezpłciowe jedzenie. 1szy!