Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fast food

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 576,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

Wracaja? Z niektorych macow we wro nawet nie zniknely.

Opublikowano

burger z ananasem czemu nie. wywalić ananasa i można jeść 

Opublikowano

Chicken curry jedzony u zachodnich sąsiadów zawsze dawał radę. Aż dam im szansę. 

Opublikowano
W dniu 15.02.2018 o 13:22, Rozi napisał:

Do Maka wracają Maestro, w tym jeden nowy z kurczakiem i ananasem: https://mcdonalds.pl/maestro-burger/?utm_source=mcdonalds.pl&utm_medium=slider&utm_campaign=maestro-burger2018

Meh.

Ten z kurczakiem okropny, czesto jem swiezego ananasa i lubie jego polączenie z miesem, ale w burgerze jakos dziwnie smakował. Sam kurczak tez bez smaku, juz lepiej wziac mc chickena. Nie smakowało mi to.

Ten z grillowanym serem takie 7/10, dobry i spora porcja mięsa, ale tego sera to ja nie czułem, dominował bekon. Mozna zjesc i zapomniec.

Opublikowano

Jadłem tą nową kanapkę w Macu z kurczakiem i ananaskiem curry. 17 złotych to trochę sporo, bo za tyle można mieć burgera z prawdziwym mięsem i prawdziwą bułą. No właśnie... Mac nigdy nie zbliży siędo tych burgerowni przez te mięciutkie, sztuczne buły. Pasowałaby tam chrupiąca buła, a nie ta gąbka :/ W smaku średnio, ananas z tym sosem curry nawet pasuje, ale i tak zabrakło tam jakiejś ostrości. Cebula nie pasuje do ananasa, a chyba ona by podkręciła nieco smak, albo te jalapenio.

Opublikowano

A w McDonald's jest jakieś sztuczne mięso? :O

Opublikowano

No porównaj mięcho z jakieś slow-foodowej burgerowni, do tej szaro-brązowej podeszwy.

Opublikowano

Oczywiście, lecz nadal jest to mięso.

Opublikowano

Fajne jest mięso na nugetsy, wygląda prawie jak lody wiec to jak niemięso, może se zjem :obama: 

hqdefault.jpg

Opublikowano

No bo kto normalny idzie na kurczaka do maka

Opublikowano

Ja tylko chciałem napisać, ze jakby wymienili gumowe bułki w tych burgerach „premium”, to byłoby bardzo dobrze, a tak trochę średnio smakuje. 

Opublikowano

Promo w Macu bo 2 macchickeny za dyche. Wziąłem 4 kanapki i po zjedzeniu drugiej nie znalazłem smaku kurczaka. Ta mielonka w środku panierki zastygłej w tłuszczu to by chociaż smaku kury by miała więcej. Kapusta z majonezem plus "kotlet" = przyjemnie się gryzie ale nie mam po tym smaka na maka. :(

Opublikowano
3 godziny temu, Tokar napisał:

No bo kto normalny idzie na kurczaka do maka

Opublikowano

Lekko spóźniony post, ale trzeba być debilem, żeby jeść w nynku. Najgorsze gó.wno, jak zje.bany wracałem z baletów, to mi nie smakował, boję się pomyśleć, co jest na trzeźwo. Sułtan jest królem. 

-Do widzenia.

-Nie, do zobaczenia <uśmiech> <salamalejkum>

Opublikowano

podwójny grander  cheeser czy jak on się tam zwie, o matulu jakie to dobre :fsg: