Opublikowano 6 marca 20169 l burrito kfc bardzo pycha, naprawdę. może i niezłe w smaku ale taka wielkość za taką cene to jest rozbój wiedziałem ze się wpier,dolisz znowu z tym samym co na poprzedniej stronie. W ch,uju mam ze dla ciebie za mały, mój był w sam raz, masz poryte mózgowie i kubki smakowe, płqaczesz bo nie zjadęłs wystarczajaco duzo jakis kanapek m w mc, za bardzo sadzisz ze twoje zdanie jest w tym temacie wazne tylko dlatego ze chwalisz sie ze lubisz majonez i krwawiacy odbyt. Pisze o smaku, był bardzo ok. Milan jaki bulwers. Czuje, ze juz kiedys tak sie tlumaczyles, ale niekoniecznie chodzilo o jedzenie. troche wymuszone, nawet w odniesieniu do penisa nie ma to zbytniego sensu.
Opublikowano 6 marca 20169 l Edytuj szybko na "W ch,uju mam, że dla ciebie za mały, jak dla mnie był w sam raz" i żart Mausa zostanie uratowany.
Opublikowano 6 marca 20169 l Dlaczego nienawidzisz wujka, nienawidzicielu. Polaczkowata zazdrość i syndrom "wiecznego żółwika", przywykłem do typu zachowania, traktuje jak pociesznego, upośledzonego złośliwca.
Opublikowano 6 marca 20169 l Yano, coś dla Ciebie. Chyba, powstają w macu wreszcie normalne burgery z porządną bułką. Szkoda że tylko Warszawa i Kielce https://www.youtube.com/watch?v=ewi5hke6TI8 Edytowane 6 marca 20169 l przez Cosmos
Opublikowano 6 marca 20169 l Gdyby yano był miłosnikiem burgerów i powaznie do tego podchodził to zamiast zrec te mcdonaldy to łaziłby do moa albo innej stodoły na prawdziwego duzego burgera za 16-20 zł. Taki z niego smakosz jak z jj'a wodzirej.
Opublikowano 10 marca 20169 l Oczywisicie ze bardziej preferuje prawdziwe burgery i tez chodze i sam robie. Ale w maku tez czasem lubie zjesc Cosmos slyszalem o tym juz ale jak narazie nie trafilem do miejscowki ktora to ma. Chyba tylko jedna w wawie jest daleko odemnie Edytowane 10 marca 20169 l przez Yano
Opublikowano 13 marca 20169 l Burito z kfc wieje chu/jem. Nie wiem czym przyprawiony jest ryż, ale smakuje co najmniej dziwnie, a w kwestii aromatu to miałem dziwne skojarzenia z płynem do dezynfekcji. Małe, suche, bessęsu.
Opublikowano 14 marca 20169 l Wkur.wiaja mnie te wielkie burgery co Cosmos wkleil. Do mordy sie nie mieszcza a jak scisniesz to wszystko wyplywa bokami. Powinni do tego dawac noz i widelec bo inaczej jak to zezrec. Dlatego wole pare mniejszych sztuk na szybko opendzlowac. Jutro ide do MC i wiem juz ze wezme 4xcheesa + szejka.
Opublikowano 14 marca 20169 l Wykałaczkę się wkłada w środek burgera i jest git, choć też za takimi kolosami nie przepadam, wolę bardziej płaskie. No, ale cheesy z maka to nie, nie, bez przesady.
Opublikowano 14 marca 20169 l Cheesy to akurat jedyna kanapka ktora mi smakuje. Drwala niestety nie zdazylem posmakowac, bo rzadko jezdze do Mc a tutaj juz pisali, ze go nie ma w ofercie teraz.
Opublikowano 14 marca 20169 l To ja sobie dzisiaj prawilnie podskocze do Barna i chyba będzie grany Dirty Harry
Opublikowano 15 marca 20169 l Cheesy to akurat jedyna kanapka ktora mi smakuje. Drwala niestety nie zdazylem posmakowac, bo rzadko jezdze do Mc a tutaj juz pisali, ze go nie ma w ofercie teraz. Lol, przeciez chessburger to suchy kapec bez smaku. Jedynie te bardziej wypasione kanapki typu drwal czy pikantny royal sie jakos bronia To create your taste jest u mnie. Lepsze od zwyklej oferty, ale drogie. W dobrej knajpie wciaz wyjdzie taniej i lepiej Edytowane 15 marca 20169 l przez Kazub
Opublikowano 15 marca 20169 l poczytałem ciut więcej o tej customizacji burgerów a maku i w sumie ciekawie to wygląda http://mcdonalds.pl/createyourtaste/ w dodatku sie okazało że jednak jest pare km odemnie też lokal gdzie to mozna zrobić, w tym tygodniu pewnie sie wybiore
Opublikowano 15 marca 20169 l Ty rudy leniu zacznij ćwiczyć a nie że dupa rośnie na lato.Jedynie co ci zostanie to dawanie przypakowanych kolesi w avatary.
Opublikowano 17 marca 20169 l Co bardziej polecacie z kanapek? Podwojny mcroyal czy te nowe classici z bekonem? Da sie tym najesc?
Opublikowano 17 marca 20169 l Podwojny mcroyal imo. Dla mnie to prawdziwa bomba jezeli chodzi o najedzenie w macu. Wieksze bydle z sieciowek to chyba tylko big king xxl w burger kingu jadlem
Opublikowano 17 marca 20169 l @stendbaj - nie najesz się w maku tak, jak normalnym mięsem. Wolę w zimie grilla zrobić niż tą padlinę pomieloną jeść. Tam nie ma ANI JEDNEGO NORMALNEGO KOTLETA! Wszystko tak pomielone, że przelatuje przez kichy i tylko smakuje bo nie idzie odmówić smaku przypraw tej papki. Historia z życia. Zabrałem raz 75 letnią babcię do Makdolana na ich flagowego cheesa. Babka wzięła do ręki bułkę, powąchała, patrzy i mi mówi "to nie jest mięso". Później spróbowała kęs i nigdy więcej fast foodu Janina nie uraczyła.
Opublikowano 17 marca 20169 l To jest normalna mielona wołowina. Co nie zmienia faktu, że też wolę sam burgera zrobić.
Opublikowano 17 marca 20169 l Jak moja babcia mówiła, że to nie mięso to wybacz ale posłucham starszej osoby, która pamięta jak normalna mielona wołowina smakuje. Pozdrawiam.