Skocz do zawartości

Fast food

Featured Replies

Opublikowano

Ci z centrali w kentaki to chyba dla beki sobie takie akcje urzadzaja.

W usa to juz nawet murzyni z bronksu nie zabijaja sie o dwa ochlapy kurczaka w sr.aczkopednej panierce, to daja taka akcje w polsce a potem zgarniaja nagrody za kreatywna rechunkowosc bo udalo sie podatek obnizyc, bo zarcie i tak wyladowaloby zmielone w psim zarciu, a przy okazji sie popatrzy jak dumna polska na kolanach zbiera resztki.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 522,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość osiol
    Gość osiol

@Yano   Byłem ostatnio w McD. Mam tu na myśli restaurację McDonald's, a więc międzynarodowego potentata restauracji szybkiej obsługi. Lokal, do którego się wybrałem (mowa o McDonald's) mieści się na

• No dobra żarłoki, krótki i selektywny przegląd wybranych fast foodów z południowego zachodu USA. Generalnie wybór jest wręcz porażający, przeróżnych sieci jest od zajebania, zarówno krajowych jak i lo

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

Marze by pewnego dnia zobaczyc wpis :   "witajcie tutaj mama Janusza, Janusz dzisiaj zjadł 10 hamburgerów, tych okrągłych, nie tych podłużnych, bo te podłużne to są zapiekanki, niektorzy mowia zapie

Opublikowano

ja ostatnio po kefie czuje sie jakby mi sie jelita deformowaly w drugie stadium birkina. 

Opublikowano

jak co roku dałem się złapać na pompowanie balonika. Zeżarłem dziś tego drwala i co tu dużo gadać, zakręcone frytki z sosem śmietanowym uratowały obiad. 

czuje się wydymany przez samego ronalda makdonalda. Nie pierwszy raz zresztą. Na szczęście kolejna edycja dopiero za rok. 

Opublikowano

W Burger Kingu.

Opublikowano
W dniu 26.11.2018 o 20:53, Rudiok napisał:

"w tę środę w każdej restauracji KFC dla pierwszych 250 osób które odwiedzą restaurację o godzinie 10 i podadzą hasło "Prawdziwy kurczak - prawdziwy smak" będzie czekał darmowy kubełek"

:reggie:

Czekam na relacje

Opublikowano
20 minut temu, Shen napisał:

Czekam na relacje

Śmiej się, ale na otwarcie KFC była u nas relacja live z kamerami, wywiadami i dronem :facepalm:

Opublikowano

5bfe64c055d7b_o.jpg?1543401027

A w Kielcach w moim drugim mieście taka kolejka po te okruchy kfc w Koronie XD No za grosz godności i rozumu. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

DZIEJE SIE XD chociaz pewnie wszedzie juz kubelki wpjerdolone i jak sie nie stalo od 6 rano to po zabawie xDDDD

comment_MacHq70gyNbJqOxHeq6WIWoSbKkLIEnr

comment_1IisDDCOfQprCIKYZIypET9NLtySpo92

Opublikowano

Że komuś chce się stać w długiej kolejce za taką kupą, jaką są kurczaki z KFC...

Opublikowano

Daj zbliżenie na typiarkę w czerwonej kurtce w kolejce przed Tobą.

Opublikowano
15 minut temu, krupek napisał:

Daj zbliżenie na typiarkę w czerwonej kurtce w kolejce przed Tobą.

To z neta. Ale podejrzewam, że ma na imię Dżesika. 

Opublikowano

fajne ma nuggetsy. Panierowalbym.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Myślałem, że spytasz rudioka jak pachniała ta w czerwonym a tu taki zawód :nosacz2:

Opublikowano

Zgaduję, że pachniała olejem po kurczaczkach. 

Opublikowano
14 minut temu, Rudiok napisał:

Zgaduję, że pachniała olejem po kurczaczkach. 

Zanim weszła? :philosoraptor: