Skocz do zawartości

Ranking top 10 forum PE

Featured Replies

Opublikowano

No spoko, trudno sie mowie. Najwyzej w przyszlym miesiacu mnie uwzglednia w PE ;)

Wtedy powinny byc 4 platyny :) (lacznie 5, ale piata to Uncharted)

Jeszcze jedna kwestia. Do kompletow/calakow zalicza sie podstawa gry z tego co wiem? Chodzi o to, ze w duzych grach jasnym jest, ze calak to platyna zas w mniejszych trzeba konkretnie sprawdzic trofea z podstawowej wersji bez dodatkow. Np SSHD (2 dodatki) lub PJ:Monsters (dodatek Encore). Pisze o tym, bo pewnie jest troche osob (w tym ja), ktore wczesniej nie podaly tych gier, bo licznik nie pokazuje 100%, a maja wszystko z podstawy (ja kokretnie z SSHD bo PJ mam z Encore).

• Odpowiedzi 257
  • Wyświetleń 28,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kombinujesz za bardzo panie. 100% tyo 100%, platyna to platyna. przykład? LBP, mam platynę, nie mam 100%.

SSHD - mam 100%, mam komplet. Nie rozumiem Cię, za wszelką cenę chcesz być w PSX extreme, mimo iż nie masz 100% w danej grze, no dziwne xD.

Opublikowano

To to będzie problem bo Zeratul teraz doda mnie za zaliczenie Cuboida a za jakiś czas mnie wykasuje bo wyjdzie dodatek :P hehehe

Serio? Jak to mawia Hysz - mam to w cyckach :P

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Jak zdobywasz platynę, to masz komplet i tyle.....co z tego, że wychodzą dodatki? masz ikonę przy tytule na liście? masz, więc jaki tu problem?

Gry PSN to już inna bajka, do tych i tak mało dodatków wychodzi.....

Opublikowano
  • Autor

Emet i tak bys nie byl, gdyz update do PE byl 29 grudnia.

Sprawa calakow przeciez juz raz byla poruszana i ustalilismy wspolnie,

http://www.trofeaps3.com/trophies/forum/vi...mp;thread_id=17

Komplet

Retail = platyna

gierka PSN = 100%

Opublikowano
TOMUS0306 jest na pewno ;) Reszty nie zdradzę... :P

znowusz bede w psx super, ciekawe czy teraz ranking na stale bedzie czy znowusz po miesiacu zniknie

Opublikowano

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to na stałe.

Opublikowano

Heh nie no luz. Nie wiedzialem o tym, ze z PSN 100% sie tylko licza. Jak tak to spoko :) Nie jestem jakis napalony na to zeby byc w PE, ale jak mam jakas platyne czy 100% to fajnie by bylo sie pochwaalic poza forum, skoro innni tez sie chwala, co nie? ;)

Opublikowano

Co za whory normalnie.....prawie lvl 9 a i tak spadłem xD

Opublikowano

Też to zauważyłem xD. Człowiek się tu stara, dobiera gry, a te sucze i tak lepiej pojadą, po cichu, gdzieś w piwnicy xD.

Opublikowano

Taaa :D I pewnie na kilku konsolach z pomocą sąsiadów :D

Opublikowano

właśnie- przyznajcie się a nie! ja nie mam plejaka już chyba półtora miecha, nie mam gier nie mam kasy- ale chrzanić, próbuje masterować gry i czuję się jak trophy whore, mimo iż mnie nie ma w rankingu.

Opublikowano
  • Autor

w ogole wszedlem wczoraj na konta trofeapl i trofeapl2 by zobaczyc czy jest jeszcze miejsce (po publikacji w PE) i co widze... Friend Requesty ludzi z 3 levelem bez ani jednego kompletu.

Bez przesady... wszystkie polecialy.

Opublikowano

Dużo nowych nicków się pojawiło - coraz trudniej utrzymać się w 10 ;)

Opublikowano
  • Autor

http://www.trofeaps3.com/trophies/news.php?readmore=250

Kolejny update rankingu. Jak zawsze na pierwszej stronie tematu i na stronie trofeaps3.com

TOMUS0306 i Dante2021 poprosili mnie o wycofanie ich z rankingu, stąd brak tych dwóch panów.

Opublikowano

Ranking jest zawsze w pierwszym poście.

Opublikowano
Ranking jest zawsze w pierwszym poście.

Wiem. :) Ale mi chodziło o to by ułatwić życie ludziom odwiedzającym stronę Zeratula.

Opublikowano

Pod jakim linkiem znajdę światowy ranking?

Opublikowano
  • Autor

nie ma rankingu swiatowego... mozesz znalezc leaderboards na playfire i ps3trophies.co.uk ktore sa swiatowe, ale wszystko zalezy od userow czy aktualizuja swoja liste i czy nie oszukuja...

Opublikowano

Ja raczej bym nie polegał na rankingach playfire i ps3.co.uk chociaż jeszcze ten 2 ujdzie z powodu bardzo dobrej administracji która banuje oszustów ale przecież zawsze pojawi się jakiś nowy co do playfire to już masakra ;/

Opublikowano
Co się stało TOMUSO360?

Wycofał się, goście z PS3info oburzyli się, że Majk wziął ranking Zeratula (przedtem miał ich). Namawiali ludzi do olewania naszego rankingu, a Tomek wycofał się z obu. I tyle.