Colin 1 967 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) po przejściu fabuły bez problemu można zebrać resztę więc nie ma potrzeby zaczynania od nowa. co do tych szczęk to może pominąłeś te łatwe do przeoczenia. zobacz poprzednią stronę tego tematu. user Fuji miał z tym też problem i pisałem o tej miejscówce, której prawie nie widać. Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez Colin84 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Arkham Mansion ? a czy to nie jest tam, gdzie trzeba było uratować doktorkę z rąk Zsazsa ? tam są trzy na ukrytym pięterku, które uber łatwo pominąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 dokładnie tam zim. sam bym tą miejscówkę przeoczył gdyby nie to że pad mi się zsunął z nogi, złapałem go w locie i gałą przekręciłem kamerę ku górze Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 w opcjach gry możesz sprawdzić w jakiej lokacji ci brakuje i wtedy tam szukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dokładnie tam zim. sam bym tą miejscówkę przeoczył gdyby nie to że pad mi się zsunął z nogi, złapałem go w locie i gałą przekręciłem kamerę ku górze ja nie miałem tyle szczęścia - musiałem się w tym przypadku posiłkować guglami. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 (edytowane) A ja mam pytanie , jak po ukończeniu gry dostać się do ogrodu botanicznego celem zebrania reszty znajdziek? Wyrosło mi cholerstwo w przejściu i nie wiem jak ominąć. Już się dostałem. Czy , żeby zrobić 100% trzeba zrobić wszystkie challenge? Skończyłem gre ze wszystkimi znajdzkami i mam 84%. Edytowane 22 Sierpnia 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Tak, zarówno mordoklepki jak i skradanki i w dodatku wszystkie musisz mieć zrobione na 3 batarangi Cytuj Odnośnik do komentarza
ksztyrix 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Czy poziom trudności czelendzy zależy od tego na jakim przeszliśmy grę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie ma tam poziomu trudności, jest ocena zależna od wyniku. Ale jeśli chodzi o poziom trudności gry, to warto wybrać hard nawet jeśli nie obchodzą kogoś osiągnięcia. Nie jest frustrujący, a daje największą satysfakcję. Edytowane 24 Sierpnia 2010 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Czy ktoś miał może do czynienia z edycją GOTY+ okulary 3D? Jak ona się prezentuje? Czy warto przejść grę jeszcze raz dla "trójwymiaru"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Robsonf 0 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Nie warto. Okulary są papierowe "za zeta" kolory beznadziejne, efekt 3d nieprzekonywujący. Grałem godzinę na początku gry i przełączyłem na normalną wersję. Edytowane 1 Września 2010 przez Robsonf Cytuj Odnośnik do komentarza
kant1983pl 7 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Czyli 3D to pic na wodę, fotomontaż... Szkoda. Edytowane 1 Września 2010 przez kant1983pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Możesz sobie przetestować na 10 minut, później łeb zaczyna napierdalać, prawdziwe 3D może będzie dopiero w nadchodzącym sequelu. Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Gdzie mogę znaleźć w sieci mapę gdzie znajdują się wszystkie ? Riddlera?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Sekunda w google ;] http://wikicheats.gametrailers.com/index.php/Batman:_Arkham_Asylum_-_PC_PS3_XB360/Riddler%27s_Challenge Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 czesc, ta gierka przelezala na polce jakis czas, nie wiem czemu ale nie moglem sie do niej zabrac, byly wedlug mnie lepsze tytuly, dzisiaj ten tytul skonczylem na najwyzszym stopniu trudnosci, bylo ciezko, gra bardzo dobra,grywalnosc,grafika, 9,5,/10- polecam wszystkim ten tytul Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Gram ostatnio w Arkham Asylum. Bardzo mnie wciągnęło. Tak generalnie to gra jest tym, czym powinno być Metroid: Other M. Podobieństwa do Metroida są na tyle wyraźnie, że możemy powiedzieć wprost, iż to ten sam gatunek, labiryntówka, bardzo rzadki, a przeze mnie uwielbiany. Asylum to taki mainstreamowy Metroid, ale zrobiony lepiej, niż Other M (i wcześniejsze próby "ukinowienia" serii w Corruption). Klimat nie jest tak wyjątkowy i przerażający, ale jest spójny - wszystkie te scenki, dialogi, sporo charakterystycznych postaci i wyraźny bohater nie burzą jego powagi. Najlepiej powagę tę czuć choćby w momentach, gdy po powieszeniu kolejnego zbira czaimy się cierpliwie na gargulcu i słuchamy, jak przerażeni są jego kompani naszą działalnością. Typowo dla next-genów, grafika jest nieco plastikowa i błyszcząca, designowi oczywiście daleko do geniuszu ludzi z Retro, aczkolwiek na tle całości gier, Asylum należy bez wątpienia do tych ładnych. Gameplay jest prosty, ale w fajny sposób. Jeden wizor do wszystkiego wygodna opcja - gra jest na tyle ciekawa, że mimo niewielkiego poziomu wymagań wciąga. Różnych znalezisk i zakamarków jest na tyle dużo, że zabawa w ich szukanie angażuje na dłuższy czas, motywuje też i cieszy nagradzanie jej punktami doświadczenia oraz innymi bonusikami. System walki zdecydowanie błyszczy - bicia się nie ma za wiele, ale gdy jest, wyprzedza to ze zdecydowanej większości cenionych "nawalanek". Nie wymaga masherki, tylko uwagi i wyczucia rytmu. Znów: proste, ale fajne, bo przeplatane różnymi innymi atrakcjami. Gdy wpadamy w grupę dziesięciu zbirów i kładziemy wszystkich jednym, długim kombosem, nie tylko jest to przyjemne i nagradzane tonami "expa", ale też niezwykle widowiskowe. Wady różnorakie są, większe (wszystkowiedzący visor wyłączam w sumie tylko po to, żeby gra była ładna) czy mniejsze (nie znoszę, jak po wejściu w menusy urywa się muzyka), ale to i tak moim zdaniem jedna z najlepszych stacjonarnych gier 2009 roku. Może i najlepsza, to był. Od biedy dałbym nawet 9/10... ale podobno końcówka jest równie cieniutka, co w Bioshocku, więc zobaczymy, czy ta ocena się uttrzyma. Tak czy siak, jeśli jesteście spragnieni kolejnego Metroida, to zamiast tylko niezłego Other M polecam najpierw sprawdzić Nietoperza. P.S. Jezus Maria ależ końcówka jest spierniczona. Totalnie męcząca. 8/10 max. Edytowane 27 Października 2011 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Podzielam zdanie kolegi. Osobiście jak nigdy nie byłem za Batmanem to gra mnie wciągła na tyle, że wkręciłem się w to uniwersum. Druga część trochę słabsza ale teżwarta ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Skonczylem przedwczoraj Arkham Asylum. Uhh, alez fajna przygoda. Generalnie nie spodziewalem sie az tak zacnego softu, nawet po wyczytaniu opinii i komentarzy o szczytowaniu podczas gry. Bawilem sie przednio i smak na Arkham City jest potezny. Az dziw, ze obie gry wisialy przez dwa lata na dysku bez odpalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi