Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Batman Arkham Asylum

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj ujawniono informacje o powstawaniu nowej gry z Batmanem w roli głównej a dziś mamy pierwsze skany z tej produkcji. Trzeba przyznać że prezentują się iście fenomenalnie tak dizajnersko jak i technicznie.

batman1vn9.th.gif

batman2su7.th.gif

Reszta skanów

http://www.gameonly.pl/newsy/14527

• Odpowiedzi 584
  • Wyświetleń 110,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

25 sierpnia minęło 5 lat od premiery tej zajebistej gry.  

• Szukam we wrocławiu Batmana od rana. Nigdzie nie ma... Kompletnie nigdzie... Ani w marketach ani w prywatnych sklepach z konsolami.   Tragedia...

• No to tak jak piszesz, to dopiero kawałek i jeszcze zajebistych momentów nie będzie brakować he he. Ten ziomek to Scarecrow.

Opublikowano

Po Batman Begins na PS2 jakoś ciężko mi na to patrzeć, szczerze mówiąc :P.

BTW: propo tego potwora na 1 skanie, nie mówcie mi że Batman ma go położyć pięściami i nogami :|.

Opublikowano

Świetne. Na razie wygląda i zapowiada się naprawdę dobrze. Z łezką w oku wspominam czasy, gdy Batmana czytałem regularnie co miesiąc. Minęło już tyle lat, ale Arkham Asylum nadal pamiętam całkiem nieźle. :)

BTW: propo tego potwora na 1 skanie, nie mówcie mi że Batman ma go położyć pięściami i nogami :|.

Przeczytaj zawartość ramki na skanie 67 strony GI.

Opublikowano
  • Autor

Killer Croc wygląda przekozacko- przypomina trochę postaci z Gears of War. Niektórzy narzekają na samą postać Batmana co m nie akurat dziwi bo wygląda przekozacko, mrocznie i naturalnie zarazem. Joker przypomina trochę Nickolsona i połączenie różnych stylów Jokera z komiksów. Oby reszta przeciwników była na podobnym poziomie.

Co cieszy to że nie będziemy mieli do czynienia ze zwykłą nawalanką. A chyba czymś w rodzaju stealth-investigation-action game. Ciekawie co z tego wyniknie.

Widac że gra jest już sporo czasu w produkcji. Oby tylko animacja postaci i fizyka świata nie odstwały od technicznej strony wizualnej.

Opublikowano

Gra zapowiada sie na niezla niespodzianke(oby pozytywna ^_^ ) Przydalaby sie gra, ktora godnie reprezentowalaby bohatera Gotham ;) Trzymam kciuki za ten tytul!

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na Gamersyde trailer z ostatniego tygodnia w HD. Naprawde fajnie sie zapowiada(niezla muzyka i fajny klimacik) :)

Opublikowano

Zapowiada sie na dość mroczny tytuł czyli taki na jaki czekałem od dawna (jak chodzi o gry z nietoperzem). Żeby RE5 był w połowie tak mroczny to byłoby super. Anyway....mam nadzieje że po drodze nic nie popsują i wyjdzie naprawde dobra gra.

Opublikowano
  • Autor

Mnie ciekawią te zbyt ładne wykonane postaci. Zwróćcie uwagę że nie uświadczymy na nich ani jednej słabej teksturki, żadnych przekłmań w geometrii (masa polygonów) jak i zbyt plastyczne otoczenie. Jest aż za ładnie i to mnie zastanawia.

Opublikowano
  • Autor

Lubię strasznie ch**ową oprawę.

Chodzi mi o to czy to przypadkiem nie jest FEST retuszowane, albo wszystkie materiały pochodzą z mocarnego PC.

Wyjdzie w praniu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Batman: Arkham Asylum Invisible Predator Trailer HD -> http://www.gametrailers.com/player/46638.html

Dobre: Batman nie jest aniołem ratującym napastników, mało tego, jest bezwzględnym, zimnym sku*wysynem :D

Złe: Model postaci Batman'a jakiś taki nie zgrabny, a buty to już w ogóle... ;)

Opublikowano

Info o limitowanej wersji:

Dzięki przeciekom z Gamestopa mamy informacje na temat edycji limitowanej Batman: Arkham Asylum, która kosztować ma ni mniej, ni więcej tylko 100 zielonych. Jak na obecny kurs dolara to za dużo, a oto co ma się znaleźć w zapewne nieźle odpicowanym pudełku:

* 12-calowy Batarang

* Encyklopedia DC

* DLC Pack 1

* bonusowe DVD z reportażem z tworzenia gry i ścieżką dźwiękową

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95339,6381...imitowanej.html

Update:

Nowy trailer- http://www.gametrailers.com/player/46730.html

Rewelacja! Bardzo lubię komiksy. Kiedy będzie premiera?

Edytowane przez Shakeawake

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Swarm Gamplay HD

Ogólnie wygląda efektownie ale gdzieś chyba czytałem, że trzeba będzie się skradać jak myszka bo Batman nie ma szans z trzema oponentami na raz...tja ;)

Opublikowano

Osobiście do kolejnej gry spod szyldu "Luft Myszy" nie podchodziłem z wielkim zainteresowaniem nauczony chociażby doświadczeniem, że gry na podstawie filmów/komiksów/nowościach popkultury/ czy książki kucharskiej łaczy jedno - KASZANKA!

Im dalej jednak brnąłem przez nowinki,zapowiedzi,szczegóły i (ostatnio sporą dawką) trailerów uświadomiłęm się w przekonaniu że warto dać temu szansę i wpisałem sobie do kapownika datę 23 Czerwiec (potencjalna data wydania).

Najbardziej przemówił do mnie filmik ukazujący Detektywa w Obcisłych Rajtuzach zwinnie przymykającego po Gargulacach by załatwiać pojedynczo 'byczków' Jokera w Silent Knight Challenge Room (coś na wzór challenge roomów z bioshocka). Splinter Cell dostał Pelerynę :D

Jestem na TAK! 8)

Silent Knight Challenge Room

Opublikowano

Normalnie, aż mnie dreszcz przeleciał(jakkolwiek to brzmi xD)jako fana komiksu i posiadającego niemałą kolekcję. W końcu prawdziwy Batman bazujący na tym "właściwym medium", bo jak sobie przypomnę sutki Clooneya i potem grę o tym to o matko xD.