Texz 670 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Nawet i dłużej, zależy od zdolności manualnych. Przy niektórych bossach warto się cofnąć i trochę podpakować postać. Jest też pokusa wypełniania specjalnych traili po skończeniu plansz. Gdzieś od 6 rozdziału robi się mały hardcore, jeżeli ktoś gra na Knight'cie. Sama walka to cud i miód lejący się strumieniami z uszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kulakila 0 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Bleh - tylko nie z uszu... Do tego to imo idealne zbalansowanie walki, platformowej zręcznościówki i co dla mnie najważniejsze - zagadek (co prawda nie jakieś wyśrubowane łamigłówki ale zawsze ) to rzadkość ostatnimi czasy !! Ogólnie kompletny, absorbujący tytół, może nie ideał ale i tak ex aequo na podium z Mass Effect'em i Dead Space'm - nie zagrasz, nie nazywasz się gracz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Dla mnie to kandydat do gry roku. Jest platformówka, są łamigłówki i mnóstwo akcji. Do tego walki z bossami i krajobrazy - epickie. Pozycja obowiązkowa, trzeba w to zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xeul 1 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Przecudna gra, desing leveli, bestiariusz, szkice w księdze, system walki, rewelacja. Jak dla mnie GOTY. Kto nie grał wiele traci, pomimo ze gra długa jak na obecne standardy to nie czułem chwili znużenia jak od połowy np. w GOW3. Gorąco polecam bo ta oddanego klimatu i wciagajacej rozgrywki dawno nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
TRANCEREZ 7 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nic dodac nic ujac, swietna gra i zdecydowany czarny kon tego roku. Jak dla mnie jedynym minusem, ze kamera gubi sie od czasu do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 czesc,panowie ten tytul jest w jezyku angielskim czy jest wersja jezykowa po polsku Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 nie ma polskiej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
soggare_PL 0 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 naprawdę dobra gierka.. mimo że jestem dopiero w 7 chapterze to mogę ją naprawdę polecić niedość że długa to ładna, rozbudowana, zmuszająca do pomyślenia i wcale nie taka prosta jakby się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Noc coz za fenomelna gra! Coz za niespodzianka! Gierka wyszla bez jakiegos wiekszoego echa a miazdzy konkurentow bez problemu. God of Wara np:) Przepiekna grafika, olbrzymi bestiariusz, niesamowity desing wszystkiego, piekna muza i bardzo bogaty system walki. Czego chciec wiecej od slaszera? I w dodatku gra jest dluga co jest zadkoscia w dzisiejszych czasach. No i odpowiednie trudna. Moze nie jest to hc na poziomie NG2, ale czasem daje popalic i wynagradza skilla. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 czesc,skonczylem dzisiaj ten tytul -----gra jest najlepszym tytulem w jaki gralem w tym roku -10/10 , niesamowita grywalnosc,grafika,niesamowici bossowie , czas przejscia zajmuje okolo 23 godzin, gralem na przedostatnim stopinu trudnosci, najwyzszy jest dostepny dopiero po zakonczeniu gry, polecam ten tytul jak dla mnie jest to najwieksza niespodzianka w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
petros76 0 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 POlecam naprawdę świetna gra i fajne wyzwania dzięki którym chce się przejść jeszcze raz dla odkrycia wszystkich sekretów Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Dziś dopiero się zaopatrzyłem w tą gierce i już po otwarciu pudełka byłem w szoku widząc że ta gra się mieści na 2ch płytach! Wiele to wyjaśnia ponieważ podczas gry widać porządne tekstury, grafa ilość godzin świetnej zabawy mnóstwo animacji przerywników a także fabuła wali po oczach!Dopiero co pograłem 6godzin a jeszcze wiele więcej przede mną Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
airfx 0 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Gra miód !!! Poprostu fenomenalna, zostały mi jeszcze chalenge w 2 chapterach oj daja popalic. Zal mi że niedługo zalicze 100% i gierka powędruje na półke albo do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (edytowane) Będą DLC, więc jeśli aż tak cię wciągnęła to odłóż i poczekaj na więcej . @Salwador - sama gra zajmuje coś ledwo ponad 4GB, reszta to filmy. Kolesie na DF grzebali w wersji PS3 i wyszło im, że ponad 7GB to same filmy. Tak więc jak widać DVD wystarcza w zupełności wystarczyłoby zmienić kodek do filmów. Edytowane 18 Stycznia 2011 przez S!N Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 To by w sumie wyjaśniało ilość cut-scenek...lecz, to nie zmienia faktu że gra jak to na zwykłego slashera jest niesamowicie długa.Liczę na więcej gier tego typu, gier w których będzie się łomotać z przyjemnością przez parędziesiąt godzin a nie jak to teraz w standardzie 4-8godz zabawy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fuji 1 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Ogólnie gra bardzo dobra i wciągająca, ale jedynie co mnie drażni to to, że jak atakuje jakiegokolwiek przeciwnika to on potrafi zawsze mi przerwać combo ;/ Jedyne rozwiązanie to kilka ciosów i dodge. Tak więc po co te fajne comba są do kupienia jak ich nie zdołamy zrobić bo ktoś zawsze nas zatrzyma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 To jest przykład nieprzemyślanego do końca systemu, dali jakieś tam akcje byle tylko były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 System jest bardziej przemyslany niz w takim God of War 3. Tutaj trzeba uwazac, znac przeciwnika i wiedziec kiedy mozna sobie pozwolic na okreslone ataki. Zapewniam, ze wszystko da sie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 (edytowane) Czy wiadomo, kiedy jest DOKŁADNA data premiery DLC do tej wspaniałej gry? Trailer: Edytowane 15 Marca 2011 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Trochę spóźniona ta moja przygoda z Castelvanią ale jak mówią lepiej późno niż wcale. Jestem w X rozdziale ale póki co IX mnie wbił w fotel. Ale dlasszzzego? to za chwilę Na miejscu panów z Konami zrobił bym z tego szpila 2 gry i żadną nie podpisałbym Castelvania. Skoro goście ostro zrzynają z God of War to szkoda, że nie skopiowali główny filar tytana zwanego GoW czyli Kratosa. Gabryś po pizda, totalna, bezjajeczna pizdeczka. Wkurza mnie ten typ i odejmuje całę oczko od oceny końcowej. Drugi strzał we własne kolano to brak uniku na nieużywanym prawym analogu. WTF? Nie mówię, że kombinacja RT + lewy stick jest zła i jakoś strasznie utrudnia grę ( może się przyzwyczaiem po GoW na PSP) ale po co tak kombinować ? Fajnie było by wrzucić do tej gry głównego herosa zrobionego na wzór np Slaine z brytyjskich komiksów, broń jest super, ale przydałby się jakiś topór, miecz albo młot ot tak dla odmiany co jakiś czas. Ciężka brutalna gra nr 1. Całą groteskę, zabawne stwory, za(pipi)istą babe yage i przeza(pipi)isty IX chapter ożenić z tym panem Wiem wiem marzenie ściętej głowy bo to nie to studio. Ale marzy mi się żeby zrobili girę w tak pokręconym i mega klimatycznym świecie jak okolice domku Baby i z tak pokręconym bohaterem jak sir Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi