Opublikowano 27 października 20177 l Koniecznie sprzedałbym ci kopa na mordę, ale internet mnie ogranicza, może kiedyś. Bardzo mi miło że ci pękła du.pa ale nie rozumiem twojego wulgarnego zachowania. Jesteś "prawilny" chłopak a takie ozdoby to znak rozpoznawczy polaków lepszego sortu, którym jesteś przecież. Edytowane 27 października 20177 l przez Absolem
Opublikowano 30 października 20177 l Ja wzorem mojego idola, brata Nathana Drejka z mojej ukochanej serii Uncharted kupiłem takom kurtke zawsze o takiej marzyłem, czuje się w niej jak kierowca tira
Opublikowano 2 lutego 20187 l No wiadomo, nawet do czarnej bluzy z kapturem się przy(pipi)ią bo czemu nie XD
Opublikowano 3 lutego 20187 l 14 godzin temu, Lucek napisał: No wiadomo, nawet do czarnej bluzy z kapturem się przy(pipi)ią bo czemu nie XD ale to nie jest czarna bluza z kapturem tylko chujowa czarna bluza z kapturem
Opublikowano 3 lutego 20187 l Jedzie do mnie. Kaptur można ściągnąć. Moja stulejka zastanawia się czy nie naszyć na niej logo Diamond Dogs'a Edytowane 3 lutego 20187 l przez Dr1zzt
Opublikowano 3 lutego 20187 l 5 godzin temu, MaZZeo napisał: ale to nie jest czarna bluza z kapturem tylko chujowa czarna bluza z kapturem O (pipi)a (pipi)owa bo ma mikro napis plny XD Yaczes już dawno miał rację
Opublikowano 4 lutego 20187 l 9 godzin temu, Lucek napisał: O (pipi)a (pipi)owa bo ma mikro napis plny XD Yaczes już dawno miał rację Dokładnie, jest chujowa bo ma chujowa napis. Nie mów mi że kupiłeś ją bo jest czarna i ma kaptur. Drizzt daj namiar na tę kurtkę.
Opublikowano 4 lutego 20187 l Niewiele rozmiarów już do wyboru. https://www.zalando.pl/alpha-industries-ma-1-d-tec-kurtka-bomber-dark-green-al522d009-m11.html
Opublikowano 4 lutego 20187 l Ostatnie zakupy: bluza takie 511 W sumie to kupowałem jeszcze w grudniu, ale zapomniałem się pochwalić. Teraz poluję na jakąś bluzę/sweter. Aha, levisy tak cholernie łapią wszelkie paprochy/kurz, że częściej je rolluję, niż siebie na siłce. Inna sprawa, że rollowanie zahacza o mobility, a to dla pe.dałów. Edytowane 4 lutego 20187 l przez Blaise
Opublikowano 4 lutego 20187 l Rok temu kupiłem też czarne 511 i za(pipi)iście się mechacą EDIT: A, nie doczytałem, że też masz ten problem. Łączę się w bólu. Edytowane 4 lutego 20187 l przez Dr1zzt
Opublikowano 4 lutego 20187 l 13 godzin temu, Dr1zzt napisał: Niewiele rozmiarów już do wyboru. https://www.zalando.pl/alpha-industries-ma-1-d-tec-kurtka-bomber-dark-green-al522d009-m11.html spoko nawet, brałbym ale szarą Edytowane 4 lutego 20187 l przez gekon
Opublikowano 6 lutego 20187 l Mnie to jakoś w produktach alpha industries odrzuca ta ich czerwona metka na suwakach, wygląda jak dla mnie kiepawo i festyniarsko.