Opublikowano 24 lutego 20232 l 46 minut temu, Sven Froost napisał: Ktos inny moze sie wypowiedziec? Bo kolega wyzej ma inny gust niz ja Dobrze, że chociaż w narkotykach się zgadzamy
Opublikowano 24 lutego 20232 l 1 hour ago, krupek said: Jordany jedynki klasyka, fajne w każdej kolorystyce. Te pumy frostiego takie średnie raczej, żeby nie powiedzieć chujowe. Przeciez ty mnie nie lubisz, ktos jeszcze sie wypowie?
Opublikowano 24 lutego 20232 l Wiem, że bezguscie jestem ale dla mnie to takie buty dla baby są No offence
Opublikowano 24 lutego 20232 l 2 godziny temu, Sven Froost napisał: Przyda mi sie opinia, fajne czy nie? Super buty do rzucania Mołotowami na pustyni czy tam jarania zielska z Eskimosami.
Opublikowano 24 lutego 20232 l Frosti, dałem Ci kilka plusów ostatnio, więc możesz mi zaufać. Te pumy to jedne z najchujowszych butów jakie widziałem w ostatnim czasie. Pozdrawiam.
Opublikowano 1 marca 20232 l W dniu 24.02.2023 o 11:02, bobi_88 napisał: Gdzie się podziały wszystkie cortezy??? na SNKRS teraz są dwie kolorystyki
Opublikowano 5 marca 20232 l 18 minut temu, Absolem napisał: jest na to za stary Raczej ma to już za sobą
Opublikowano 6 marca 20232 l są ortopedyczne, czy tylko taki dizajn? Edytowane 6 marca 20232 l przez Najtmer
Opublikowano 21 marca 20232 l Buty na wiosnę/lato? Oczywiście u mnie po staremu, czyli kolejny wariant Ozweego, najwygodniejsze buty, jakie nosiłem, tym razem w innej kolorystyce: Do tego w super cenie, bo ze zniżką Adi Clubu, i kodem na -35% z Santandera, jak macie tam konto. Z 650 na 295 złotych, to lubię
Opublikowano 22 marca 20232 l o..ja sobie kupiłem ostatnio leciutkie etniesy lo cut za 150 zł w promce
Opublikowano 22 marca 20232 l Ja sb zamówiłem te Salomonki bo przecena ładna, a te kilka par trekkingów co mam na jesień-wiosnę mocno już zmęczone bo zimę przechodziłem w nich.
Opublikowano 22 marca 20232 l 2 godziny temu, messer88 napisał: Trekkingi ino Meindl/Hanwag. Jakość TOP. Fajne, ale przywiązanie do marki robi swoje. Poza tym nie lubię wysokich za kostkę.