Opublikowano 15 lipca 20177 l Moje ostatnie nabytki za 147 zł na Zalando, dzięki Błaż... znaczy BLAISE
Opublikowano 15 lipca 20177 l na fotkach nawet mi sie podobaja, ale jak je ubralem to mi sie odwidzialo ;/
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Ale ceny conversów poszły w górę. Za tramposczały za kostkę ze "skóry" chcą w sklepach stacjonarnych 399 zł No nie wiem co tak słabo, bywało taniej w przeszłości.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Tak xD za vansy chcą 279zł w sklepie vansa. Poje.bało, zamówilem ostatnio nowe ery za 155zł z wysyłką z supersklepu bo jeszcze miałem jakieś złotówki z ich programu lojalnościowego i elo.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l no wlasnie, a ja wiem ze nastepne buty bede bral z rok wiec nawet sie tam nie zapisuje :D Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Błachoo1950
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Kupiłem sobie New Balance :) Jestem mega zadowolony... chociaż mam wrażenie, że podeszwa jest troche za wąska na moją stopę... Mam solidną łapę jeśli chodzi o szerokość... Nie mieszczę się wcale w te "trampkowate" adidasy czy najki... Conversy i NB mi leżą dosyć dobrze Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez Stillo116
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Dziwne czubki butow, wygladaja jak ortopedyczne (krotkie, grube, masywne). Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez Plugawy
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l no przez te buty sa juz mocno (pipi)owe. Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez Najtmer
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l But jak but, czemu miałby staw skokowy osłabiać? Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez krupek
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Przeszedłem już w nich kilka ładnych kilometrów i nawet kropli potu nie było na stopie :) bardzo mi w nich wygodnie i nie czuje, że miałbym się w nich połamać... ja nie wiem jak Ty chodzisz Najtmer :D
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Ale ceny conversów poszły w górę. Za tramposczały za kostkę ze "skóry" chcą w sklepach stacjonarnych 399 zł No nie wiem co tak słabo, bywało taniej w przeszłości. Każdy nowy model nike czy adidasa kosztuje minimalnie 450 zeta. Skoro łosie płacą tyle za adki to za trampki też zapłacą. Swoją drogą, wyszli z założenia że coś co kosztuje dużo jest bardziej pożądane a jeżeli jest na to popyt to trzeba golić frajerów za np nowe air maxy. Wychodzi potem jednostka pokroju mroka która wali konia pod nowe buty i jest szczęśliwa, czego chcieć wiecej :)
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l To własnie takie dałny nakręciły ten popyt spuszczając się na buty, który koszt produkcji wynosi 5 Dolarów.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Ostatnie buty na jesień zajechałem, a trafiła się mega promocja na zalando, więc kupiłem przed sezonem: Na żywo są jeszcze ładniejsze no i bardzo wygodne