Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

1-buty-adidas-handball-spezial-551483.jp

Moje ostatnie nabytki za 147 zł na Zalando, dzięki Błaż... znaczy BLAISE

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 723,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Angielscy chuligani w takich pół Europy przekopali.

Opublikowano

jakieś takie pospolite

Opublikowano

na fotkach nawet mi sie podobaja, ale jak je ubralem to mi sie odwidzialo ;/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale ceny conversów poszły w górę. 

Za tramposczały za kostkę ze "skóry" chcą w sklepach stacjonarnych 399 zł :reggie: No nie wiem co tak słabo, bywało taniej w przeszłości.

Opublikowano

Tak xD za vansy chcą 279zł w sklepie vansa. Poje.bało, zamówilem ostatnio nowe ery za 155zł z wysyłką z supersklepu bo jeszcze miałem jakieś złotówki z ich programu lojalnościowego i elo. 

Opublikowano

no wlasnie, a ja wiem ze nastepne buty bede bral z rok wiec nawet sie tam nie zapisuje :D

Edytowane przez Błachoo1950

Opublikowano

buty,klasyka,new-balance-ml373gre,370017

Kupiłem sobie New Balance :) Jestem mega zadowolony... chociaż mam wrażenie, że podeszwa jest troche za wąska na moją stopę... Mam solidną łapę jeśli chodzi o szerokość... Nie mieszczę się wcale w te "trampkowate" adidasy czy najki... Conversy i NB mi leżą dosyć dobrze 

Edytowane przez Stillo116

Opublikowano

Dziwne czubki butow, wygladaja jak ortopedyczne (krotkie, grube, masywne).

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

no przez te buty sa juz mocno (pipi)owe. 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

But jak but, czemu miałby staw skokowy osłabiać?

Edytowane przez krupek

Opublikowano

Przeszedłem już w nich kilka ładnych kilometrów i nawet kropli potu nie było na stopie :) bardzo mi w nich wygodnie i nie czuje, że miałbym się w nich połamać... ja nie wiem jak Ty chodzisz Najtmer :D

Opublikowano

Ale ceny conversów poszły w górę. 

Za tramposczały za kostkę ze "skóry" chcą w sklepach stacjonarnych 399 zł :reggie: No nie wiem co tak słabo, bywało taniej w przeszłości.

Każdy nowy model nike czy adidasa kosztuje minimalnie 450 zeta. Skoro łosie płacą tyle za adki to za trampki też zapłacą. Swoją drogą, wyszli z założenia że coś co kosztuje dużo jest bardziej pożądane a jeżeli jest na to popyt to trzeba golić frajerów za np nowe air maxy. Wychodzi potem jednostka pokroju mroka która wali konia pod nowe buty i jest szczęśliwa, czego chcieć wiecej :)

Opublikowano

To własnie takie dałny nakręciły ten popyt spuszczając się na buty, który koszt produkcji wynosi 5 Dolarów.

Opublikowano

Ostatnie buty na jesień zajechałem, a trafiła się mega promocja na zalando, więc kupiłem przed sezonem:

FwvjWVv.jpg

Na żywo są jeszcze ładniejsze :banderas: no i bardzo wygodne