Opublikowano 26 września 200915 l Autor Scorp1on - CoD4 graficznie na mnie nie robił wrażenia już po premierze Z wodą o konsystencji ścieków na czele. Crysis - za to co innego; tam widać porządną grafikę. Szkoda, że gameplay był zaledwie ciekawy Pytanie odnośnie "znajdziek": jedyne jakich się szuka to Audio Logi czy czaszki też są?
Opublikowano 26 września 200915 l Tylko audio, czaszek nie ma jako secretsow, chyba mozna je tylko w firefighcie aktywowac, by modyfikowac rozne featury.
Opublikowano 26 września 200915 l Czaszki można też aktywować w kampanii (jest za to nawet achievement). Najlepiej przejść na Legendary i nie zabijać inżynierów, potem porobić na easy brakujące achievementy do wykonania w konkretnych misjach, a na końcu pozbierać audio, zabić inżynierów i zostaje coop + ewentualnie kilka mini achievementów po 5G do zrobienia gdziekolwiek.
Opublikowano 26 września 200915 l Gra na 6h, hmm... Gram na Heroic, przeszedłem teraz 2 i 3 misję i zeszło mi 3h, a misji jest bodajże jeszcze 5.
Opublikowano 26 września 200915 l A może jednak misji jest 8 + eksploracja miasta? Fajny offtop tu wam wyszedł Edytowane 26 września 200915 l przez barth
Opublikowano 27 września 200915 l Czaszki można też aktywować w kampanii (jest za to nawet achievement). Najlepiej przejść na Legendary i nie zabijać inżynierów, potem porobić na easy brakujące achievementy do wykonania w konkretnych misjach, a na końcu pozbierać audio, zabić inżynierów i zostaje coop + ewentualnie kilka mini achievementów po 5G do zrobienia gdziekolwiek. Ja wlasnie jakos tak robilem z inzynierem (nie zabijac) i tylko drugiemu graczowi wpadlo, potem zaczelem od nowa grac na Easy, szedlem do celu glownie, czasami trzeba cos zabic by pojsc dalej i w ciagu 2h wpadlo
Opublikowano 28 września 200915 l Walnąłem grę wczoraj samotnie na Legendary w 8h i jest mega jazda. Legendary jest prostszy niż w Halo 3, ale absolutnie gameplayowo to mistrzostwo świata. To kombinowanie, zachodzenie przeciwników, oszczędzanie amunicji. Poezja.
Opublikowano 28 września 200915 l Nie no to kozak jesteś, mi pewnie ponad 10h na Heroic zejdzie (z czego niezmiernie się cieszę )
Opublikowano 28 września 200915 l Autor Mnie na Heroic właśnie trochę ponad 8h zajęła. Czyli przyzwoity czas
Opublikowano 28 września 200915 l Ma ktoś jakieś problemy z ODST? Na forum bungie trochę ludzi narzeka na problemy techniczne. http://www.bungie.net/Forums/posts.aspx?postID=37231830&postRepeater1-p=1
Opublikowano 28 września 200915 l nie miałem z tą grą najmniejszych problemów. chociaż kampanii jeszcze nie skończyłem, to Firefight działa bez najmniejszych zarzutów. Edytowane 28 września 200915 l przez zimzvm
Opublikowano 29 września 200915 l Pytanie za 100 pkt (powiedzmy za plusika): płyta z multiplayerem jest już dobrze zoptymalizowana do instalacji na dysku? Z tego co pamiętam, H3 niezbyt dobrze znosiło HDD.
Opublikowano 29 września 200915 l Roznica miedzy dvd a hdd jest duza w sensie komfortu grania - mozna poczekac minutke dluzej na wczytanie mapy niz krocej ale z suszarka na full mocy
Opublikowano 29 września 200915 l Ale mu chodziło raczej o płytę z multi do Halo 3, a ta nie jest zoptymalizowana do pracy z HDD.
Opublikowano 29 września 200915 l Gdzieś to już było poruszane w tym temacie. Płyta z multi od H3 działa tak samo jak zwykłe H3, czyli po zainstalowaniu jej na dysk trzeba naprawdę długo czekać na załadowanie mapy. Trochę uprzykrza to rozgrywkę innym graczom czekającym w lobby. Jeśli chodzi o płytkę z singlem ODST to ją możesz bez problemu instalować na dysku, dzięki temu wszystko będzie chodzić szybciej i ciszej.
Opublikowano 29 września 200915 l Po raz pierwszy w 5 letniej historii Finałów Cybersport rozgrywki konsolowe zagoszczą na nich w rozbudowanej formie CyberSport.pl i Polish Gaming League mają zaszczyt zaprosić wszystkich Graczy na turnieje w Halo 3 ODST, Gears of War 2, Colin McRae DiRT 2, oraz Fight Night Round 4, które będą rozgrywane na konsolach Microsoft Xbox360 w dniach 2-4 października w Fun-Zone Cyberarena36i6. Lista: *Turniej w Halo 3 ODST oparty będzie na ligowych zasadach PGL 2vs2 i odbędzie się dnia 3 października. Nagrody: pula nagród rzeczowych 2 000 zł *Turniej w Fight Night Round 4 odbędzie się dnia 2 października. Nagrody: pula nagród rzeczowych 200 zł *Turniej w Gears of War 2 oparty będzie na ligowych zasadach PGL 4vs4 i odbędzie się dnia 4 października. Nagrody: pula nagród rzeczowych 1 900 zł *Turnieje w Colin McRae DiRT 2 odbywać będą się codziennie. Nagrody: pula nagród rzeczowych 2 200 zł Pula nagród na wszystkie turnieje to ponad 6 000 złotych. Wśród nagród znajdują się telefony komórkowe, pendrive, gry na Xbox360 i PC, doładowania 36.6 oraz nasze koszulki, podkładki i smyczki Cyberarena36i6 Po wiecej informacji o turniejach zapraszamy na stronę CyberSport.pl, Gamikaze.pl i CyberArena36i6.pl. Oczywiście to nie wszystkie atrakcje zwiazane z konsolami Xbox360 - będzie jeszcze dedykowana strefa Microsoft Xbox360 gdzie będziecie mogli pograć na freeplayach. W dedykowanej strefie Cyberarena36i6 GOLD też czekają na Was turnieje na tę konsole, a dodatkowo będa jeszcze mini-turnieje konsolowe FIFA10 i NFS Shift w strefie EA Edytowane 29 września 200915 l przez barth
Opublikowano 29 września 200915 l Wczoraj zakupiłem Elite'a z H3:ODST i jestem naprawdę pod wrażeniem. Może zgrzeszę mówiąc to, ale nie grałem na razie w nic innego poza trybem Firefight. On po prostu mnie pochłonął w całości. Masy wrogów, ostra akcja, fizyka przy masowych nalotach granatów - TURBO PAŁER !!! HORDA DO DOMU !!!
Opublikowano 3 października 200915 l No i skończona, 10h na Heroic było, świetna gra. Teraz będzie się łupać w Firefight solo i na splicie :-)
Opublikowano 6 października 200915 l Czy w Firefight też nie ma wyszukiwania meczy?Tylko mecze z przyjaciólmi bo jak tak to troche lipa szukać kogoś kto ma ODST .
Opublikowano 6 października 200915 l wręcz przeciwnie - nie uważam, aby tego tego typu tryby gry miały sens w matchamaking. nie raz i nie pięć po kilku rundach w hordzie w GOW2 ludzie się posypali i ekipa się rozpadła. poza tym największy sens taka gra ma wtedy, jak jest ekipa zgrana i jest między ludźmi nieskrępowana komunikacja.
Opublikowano 7 października 200915 l Ale pewnie nie zaszkodziłoby gdyby matchmaking został zaimplementowany. Od przybytku głowa nie boli :-)
Opublikowano 7 października 200915 l Wole pograc z kims 10min niz czekac na kogos (a czekam juz pare dni)...