Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poleć coś w stylu...

Featured Replies

Opublikowano

- drugi francuski o murzynie który, z wyglądu umięśniony, pracował jako dawca nasienia, czyli po prostu ruchau sie i zapładniał kobiety które chciały mieć dzieci, i wokół tego kręci się film

W tej tematyce kojarzę jedynie http://en.wikipedia.org/wiki/She_Hate_Me 

plusa chyba za szybko dałem bo to nie ten film, masz na przyszłość

Trudny temat :) Kojarzę jeszcze jedynie francusko-kanadyjski Starbuck i jego remake Delivery Man. Ale w żadnym ni ma Murzyna :/

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 371,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Mersi jak o tematyce seksualnej to obejrzyj sobie Wilgotne miejsca.

Opublikowano

The Room.

Przynajmniej brzmi dumnie

Opublikowano

Polecicie jakis naprawde dobry horror? Najlepiej cos w japonskich klimatach, ogladlem Ring i Dark Water. Z nie japonskich najbardziej podobal mi sie REC. Ogladalem mało filmów wiec mozliwe ze przegapilem jakis "must watch".

Opublikowano

Tajlandzki The Shutter.

Wyszedł stosunkowo dawno, ale to i tak top jeśli chodzi o ghost story, więc nic tylko mogę się dołączyć jeśli chodzi o polecenie tego filmu.

Ze swojej strony Tales of Two Sisters mogę jeszcze dorzucić, dobre zdjęcia, aktorstwo i niezła fabuła, choć w ostatecznym rachunku wolę inne filmy Jee-woona, ze Słodko-gorzkim życiem i I saw the devil na czele (imo jeden z najlepszych thrillerów z Azji i nie tylko). Nie mniej reżyser nie zawodzi i daje radę przedstawić interesującą historię.

Opublikowano

I saw the devil kozak !

Opublikowano

ale żaden to horror. możesz za to spróbować house of the devil.

Opublikowano

W sumie mógłbym polecić jeszcze Kiyoshiego Kurosawę, ale jego filmy zdecydowanie nie są dla każdego. I choć Cure ma u mnie 9/10 to raczej doradzam oglądać na własne ryzyko. (No i nie wiem jak z dostępnością, to nie Miike, a i sam film to rocznik '97 )

Opublikowano

No Cure ma naprawdę świetny klimat :obama:

Edytowane przez Sep

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam czegoś podobnego do 25 godzina(2002). Ktoś złośliwy mógłby powiedzieć, że nic się tam nie dzieje, ale ja lubię też takie powolne filmy. Podobał mi się motyw z ostatnimi godzinami na wolności, oraz to, że pewne brudy wypłynęły na wierzch. Kupił mnie też klimat. Polećcie coś w podobnym stylu.

Opublikowano

Mystery Train

Opublikowano

dla odmiany może polecicie jakieś komedie romantyczne na wieczór?

coś z w miare nowszych 2013-2015

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Obejrzyj sobie Graduate z Dustinem Hoffmanem bo te nowe komedie romantyczne to gó.wno.

Opublikowano

Moglibyście polecić jakieś filmy usytuowane w czasach epoki wiktoriańskiej? Sherlocki widziałem :)

Opublikowano

Moglibyście polecić jakieś filmy usytuowane w czasach epoki wiktoriańskiej? Sherlocki widziałem :)

The Order 1886.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

From Hell

Prestiż

Opublikowano

from hell z deppem spoczko i do tego ekranizacja zaje.bistego komiksu.

Opublikowano

Oglądał ktoś Loft? Dobre?

Opublikowano

Szukam ciekawego thillera psychologicznego, coś jak Trance lub Stay, jakieś sugestie?