Skocz do zawartości

TRANSFERY

Featured Replies

Opublikowano

To może jeszcze kilka infomracji:

"Mesut Oezil opuszcza Real Madryt, by zasilić szeregi klubu z Wysp - informuje francuska stacja Canal+. W przekazanych wiadomościach podano także, że reprezentant Niemiec na pewno nie przejdzie do Paris Saint-Germain, co tym samym pozostawia w wyścigu o 24-latka już tylko Manchester United i Arsenal."

Oraz wypowiedz Wengera po meczu z Kogutami "We need one or two super players. Maybe in 24 hours we can surprise you!"

• Odpowiedzi 8,7 tys.
  • Wyświetleń 786,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak jak nie dyma się cudzych żon, tak nie zamienia się ŁKSu na Widzew, Legii na Polonie, Wisły na Cracovie, United na City, Atletico na Real. Chłopak był bożyszczem kibiców przez kilka lat, miał u ni

• A kogo to interesuje.

Opublikowano

To może jeszcze kilka infomracji:

"Mesut Oezil opuszcza Real Madryt, by zasilić szeregi klubu z Wysp - informuje francuska stacja Canal+. W przekazanych wiadomościach podano także, że reprezentant Niemiec na pewno nie przejdzie do Paris Saint-Germain, co tym samym pozostawia w wyścigu o 24-latka już tylko Manchester United i Arsenal."

Oraz wypowiedz Wengera po meczu z Kogutami "We need one or two super players. Maybe in 24 hours we can surprise you!"

– Możliwość gry dla Realu Madryt napawa mnie dumą. Podoba mi się zarówno w drużynie, jak i mieście. Dojrzałem jako piłkarz i człowiek. Nie myślę o zmianach, inne kluby dla mnie nie istnieją – powiedział dla Bilda Mesut Özil.

– Grając w tak wielkim zespole normalnym jest, że panuje olbrzymia rywalizacja. Nigdy nie odejdę z drużyny z powodu konkurencji. Przywitamy każdego nowego zawodnika. Jeśli Bale do nas dołączy, nie będę miał z tym żadnego problemu.

– Czuję, że trener mi ufa. To mój czwarty sezon w Realu Madryt i doskonale wiem, co mogę dać drużynie.

Opublikowano

Masz kilka postów wyżej przytoczone słowa Ozila. Fani United są nieco śmieszni, skończy się tak, że zakontraktują Luke'a Rodgersa xD. 

Opublikowano

Masz kilka postów wyżej przytoczone słowa Ozila. Fani United są nieco śmieszni, skończy się tak, że zakontraktują Luke'a Rodgersa xD. 

Z drugiej strony Cadena ser(dość wiarygodne źródło) podaje, że Ozil przejdzie do Arsenalu. Trzeba czekać.

Opublikowano

@up

To samo podaje SkySport. I radio Cope.

Ale hej ! Mysza przytoczył wywiad z "Bilda" który był pisany w zupełnie innych okolicznościach ! Na pewno się nie myli !

Opublikowano

@up

To samo podaje SkySport. I radio Cope.

Ale hej ! Mysza przytoczył wywiad z "Bilda" który był pisany w zupełnie innych okolicznościach ! Na pewno się nie myli !

Nie bądź hipokrytą.

Z drugiej strony Cadena ser(dość wiarygodne źródło) podaje, że Ozil przejdzie do Arsenalu. Trzeba czekać.

Z jednej strony wiarygodne(transfer Isco np.) a z drugiej podaje wiadomości z dupy jak np. Bale który miałby przyjść dopiero za rok i to za 96 mln.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

To w końcu za ile Bale przeszedł do Realu?

Opublikowano

lol on w ogóle zagrał coś w tym Atletico xD?

Opublikowano

To w końcu za ile Bale przeszedł do Realu?

91 mln euro.

Zluzujcie na litość Boską z tym Oezilem, jutro gdzieś przejdzie albo nie i będzie wiadomo.

lol on w ogóle zagrał coś w tym Atletico xD?

Nie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

No i na sporym minusie w tabeli. :)

Opublikowano

kakaDM_468x351.jpg

Kaka

Real Madryt --> AC Milan

4834__7750__25_522427fb5dd25292379058.jp

Mamadou Sakho

PSG --> Liverpool

Śmieszny transfer patrząc jak bardzo Barcelona "starała" się ściągnąć środkowego obrońcę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Barcelona to pewnie jak United robi transfery - przepraszam uprzejmie zapytam, czy mozemy kupic tego pilkarza za X €? Nie sprzedamy za mniej niż Y €. Aha dziekuje odezwiemy sie do Pana.

Opublikowano

Mam nadziejże,że nie wyjdą z grupy w LM.Działacze Barcelony to skończeni debile.Już widze te mecze,gdy przy każdym stałym fragmencie gry będę posrany,bo już (pipi) z tym,że nie ma wielu wysokich zawodników,ale (pipi)a,obrońcy środkowi trochę wzrostu mieć powinni.

Opublikowano

Przecież starali się o Thiago Silve, to wszyscy dobrze pamiętamy jak się rozmowa potoczyła i czym Szejk groził. A że Chelsea nie chciała sprzedać Luiza, to już inna sprawa.

Opublikowano

kakaDM_468x351.jpg

Kaka

Real Madryt --> AC Milan

Nareszcie pozbyli sie darmozjada

Denis Czeryszew

Real -> Sevilla ( wypożyczenie)

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

1235167_10151962817992573_844062013_n.jp

Victor Moses

Chelsea --> Liverpool

Opublikowano

To coś bardziej przyziemnego ;)

Tomasz Kupisz

1378115867_thumb.html.jpg

Jagiellonia -> Chievo Verona

Coś strasznie polubili tani szrot z Polski ostatnio we Włoszech :teehee:

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Czyżby Kanonierzy mieli rozbić bank w ostatnim dniu okienka:

"Sky Sources are reporting that Arsenal are showing interest in Real Madrid winger Angel di Maria"

Opublikowano

BBC Sport@BBCSport Retweeted by Eurosport Transfers

Arsenal agree a 50m euros (£42.4m) fee with Real Madrid to sign Germany midfielder Mesut Ozil #afc

Opublikowano

Debile sprzedali Ozila :/ Już myślałem, że tak fajnie zakończy się okienko transferowe (Bale in, Kaka out) a tu kupa. Niech się je.bną w głowę ludzie z zarządu Realu.