gkihdghdhj 354 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam. Mam problem z ultimate edition- było napisanie, że dostanę wszystkie DLC, w pudełku nie było kodów, a w menu "downloadable content" napisane, że nie pobrano tych plików( jakąś paczkę pierdół pobrałem i piszę że pobrano). Pytanie: czy to jest od razu zainstalowane, czy coś z moją kopią nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Kupiłeś używkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam. Mam problem z ultimate edition- było napisanie, że dostanę wszystkie DLC, w pudełku nie było kodów, a w menu "downloadable content" napisane, że nie pobrano tych plików( jakąś paczkę pierdół pobrałem i piszę że pobrano). Pytanie: czy to jest od razu zainstalowane, czy coś z moją kopią nie tak? przeciez dodatki sa na plycie. zanim odpalisz pltye mozesz zjechac nizej i wybrac dodatki do zainstalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A ja mam inny problem wpisalem kody na dodatki w grze i pokazalo ze kod juz zostal uzyty .Gra nowka w folii w MM kupowana.(Sry za polskie znaki) Cytuj Odnośnik do komentarza
super nowy 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Male pytanie czy podczas walki jest aktywna pauza? tak jak podobno na pc bo jakos nie moge jej znalesc a chaos jest jak h.. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Jak klikniesz chyba R2 to się pojawia takie kółko wyboru i wtedy akcja się zatrzymuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
super nowy 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No rzeczywiscie chyba to jest ta aktywna pauza....po okolo 20 godz gry stwierdzam ze gra jest w ogole niedostosowana do konsoli gra sie bardzo nie wygodnie walka to jakas parodia! jestem zawiedziony bo mnialem ochote na doberego rpg a dostalem duza kupe.Odpuszczam sobie ten tytul szkoda pierwsze wrazenie mnialem pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Nie odpuszczaj. Walka jest bardzo fajna na wyższym poziomie trudności i jak już ogarniesz mniej więcej co się dzieje. Poza tym fabuła jest całkiem spoko, wykreowany świat jest ciekawy, gra porusza ciekawe wątki takie jak dyskryminacja rasowa, niewolnictwo itp. Naprawdę radzę się przełamać i spróbować. No i Bioware jak zwykle wykreowało naprawdę świetnych kompanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Moim zdaniem za przeniesienie tego systemu walki na konsole, należą się BioWare brawa. Fakt - nie jest tak intuicyjnie jak na PC, bo na dobrą sprawę nie mogło być - pad nigdy nie zastąpi zestawu mysz + klawiatura. Z początku nieprzystępny system, już po paru godzinach pokazuje pazur. Nie jest tak swobodnie jak na PC, ale i tak większość potyczek jest niezwykle satysfakcjonująca (bez taktyki i aktywnej pauzy się nie obejdzie). Do tego mamy całkiem przyjemny system rozwoju postaci, masę sprzętu do skompletowania oraz watahy wrogów do wybicia. Nie liczyłbym za to na porządną historię, gdyż fabuła DA:O jest najzwyczajniej w świecie przeciętna - wszelkie wybory moralne i dorosła tematyka, okazują się być jedynie pobożnym życzeniem twórców (wszystko to prezentuje się mało wiarygodnie a nawet nieco karykaturalnie). Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez stoodio Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Co myślicie o dodatku Witch Hunt? Wyjaśnia on losy Morigan? I jeszcze jedno na ile godzin grania starcza DLC Awakening? Podstawkę skończyłem 3 razy i chętnie bym pograł w DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witch Hunt nie wyjaśnia za wiele, szczególnie że grałem w wersję 1.0 i był bug że nawet jak nie zgodziłeś się na dziecko z morrigan to i tak gra myślała, że się zgodziłeś. Zakończenie też jest takie, że w sumie nie wiadomo o co chodzi, a sam dodatek starcza na jakieś 4 godziny. Awakening z drugiej strony to dodatek idealny. Jest długi, jakieś 15h jak nie lepiej, jest 6 nowych i do tego ciekawych postaci, są nowe specjalizacje, nowe umiejętności, można się pobawić w rozwijanie swojej twierdzy itd. Jednym słowem Awakening jest świetny i wart obadania. Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witch Hunt nie wyjaśnia za wiele, szczególnie że grałem w wersję 1.0 i był bug że nawet jak nie zgodziłeś się na dziecko z morrigan to i tak gra myślała, że się zgodziłeś. Zakończenie też jest takie, że w sumie nie wiadomo o co chodzi, a sam dodatek starcza na jakieś 4 godziny. Awakening z drugiej strony to dodatek idealny. Jest długi, jakieś 15h jak nie lepiej, jest 6 nowych i do tego ciekawych postaci, są nowe specjalizacje, nowe umiejętności, można się pobawić w rozwijanie swojej twierdzy itd. Jednym słowem Awakening jest świetny i wart obadania. Dzięki za odpowiedz, to żeś mnie nakręcił. Teraz tylko pozostaje to kupić, składka lub full na płycie, no chyba że nowy rok przyniesie promocje w pss. Jeszcze jedno: Awakening z pss jest spolszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 W awekening z polskiego store są polskie napisy, dubbingu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Przebudzenie polecam. Jej ukończenie zajęło mi bodaj ok dziesięć godzin. Jest klimatycznie i ciekawie. Bardzo dobry dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Czy po ukończeniu wątku głównego mogę robić pozostałe questy,trofea itd? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wydaje mi się, że nie, ale ręki sobie uciąć nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Czy po ukończeniu wątku głównego mogę robić pozostałe questy,trofea itd? nie mozesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Odkopuje Jakies rady na pokonanie tego smoka w górach? Klasa Mag Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 na jakim poziomie trudności grasz? ja używałem dużo masci (czy jak sir to nazywalo) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Normal Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Panowie, odnawiam wątek, bo póki co nie uzyskałem odpowiedzi. Jak się ma sprawa z wersją językową tej gry w poszczególnych wydaniach? Tzn, czy wersja z ps store jest w języku polskim? Napisy? Dubbing? No i jak się ma sprawa z dodatkami, tymi większymi i mniejszymi. Chcę rozpocząć przygodę z Dragon Age, ale nie wiem, w którą wersję się zaopatrzyć żeby przeżyć pełnię doświadczeń. Czy lepiej polować na pudełkową wersję, bo wydaje się w pełni spolszczona? Czy będzie kompatybilna ze wszystkimi dodatkami z ps store? Naprawdę zależy mi na tym by zagrać we wszystko co jest do jedynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Pudełkowy Dragon Age 1 jest w pełni spolonizowany - bardzo fajnie się grało, postarali się. Niestety miej na uwadze, że technicznie jest słabiutko; gra lubi gubić fpsy i to bardzo często; ścina i zwalnia Ale da się grać, w końcu to RPG. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Niedoróbki techniczne mi nie przeszkadzają. Martwi mnie jedynie kompatybilność z dodatkami z ps store z wersją polską. Jak to wygląda? Chyba, że jest polska pudełkowa wersja ze wszystkimi wydanymi dodatkami. Edytowane 8 Marca 2014 przez dawdi17 Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 12 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czyli podsumowując najlepiej wziąć i tak wersję z psn. Angielskie głosy + polskie napisy + 100% kompatybilności z dodatkami, zgadza się? Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Pudełkowa wersja z dubbingiem PL jest kompatybilna z każdym dodatkiem, tylko nie w każdym już jest dubbing, a w niektórych z tego co pamiętam w ogóle nie ma tłumaczenia. Ale na 100% jest kompatybilna ze wszytskimi bo sam mam taką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi