Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Muzyka na siłownię

Featured Replies

Opublikowano

Jakie muzyki słuchacie na siłowni? Póki co nasłu(pipi)e to co popadnie z viv i mtv, ale ogólnie to średnio pasuje. Moglibyście zatem zarzucić jakimiś linkami do fajnej, energicznej(lekka techniawa też może być), w miarę możliwości pozytywnej muzyki? Wydaje mi się, że wszyscy z tego skorzystają :)

• Odpowiedzi 126
  • Wyświetleń 44,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=vU_R980SZVs   Do większości nie trafi,natomiast tym którym się spodoba,będą mi wdzięczni jeżeli nie słyszeli o Horytnicy

• Piosenki które mnie motywują:     Fort Minor - Remember the name

Opublikowano
Jakie muzyki słuchacie na siłowni?
fajnej ^^

Opublikowano

Leci z wieży jakas techniawa. Ogolnie to slucham metalu, ale jakbym przyniosl jakąś rzeznie to "karki" pewnie dziwnie by patrzyli :)

Opublikowano

Radia słucham :) Najczęściej Eska lub Eska Rock jest ustawiona.

Opublikowano
Jakie muzyki słuchacie na siłowni? Póki co nasłu(pipi)e to co popadnie z viv i mtv, ale ogólnie to średnio pasuje. Moglibyście zatem zarzucić jakimiś linkami do fajnej, energicznej(lekka techniawa też może być), w miarę możliwości pozytywnej muzyki? Wydaje mi się, że wszyscy z tego skorzystają :)

eye of the tiger sobie zapodajcie;f

Opublikowano

u mnie cokolwiek by nie leciało, przyjdzie w końcu jakiś muł i puści radio planeta. można sie przyzwyczaić

Opublikowano

alienator mnie uprzedzil. sandstorm to muza ktora towarzyszy mi przy kazdym wysilku :D mam ja w komie wiec puszczam kiedy na magazynie przekladam kartony z obuwiem, kiedy cwicze i czasem jak siedze na kiblu xD

Opublikowano

W domu : albo jakiś świeżo ściągnięty album (głównie rap, wiem, średnio pasuje do ćwiczeń), albo radio internetowe w Winampie. Poza domem nic, na siłkach na których bywam nie ma radia.

Opublikowano

Jaram się jak 5latek 4gałkową porcją lodów.

btw.

tu ostateczny opening z programu, i tak na mp3 mam tylko 1,3 min kawałek z klasycznego, bokserskiego kontendera :P

Edytowane przez Tori

Opublikowano
  • Autor

O! Moglibyście podać nazwy artystów wykonujących podobną muzykę do Sandstorma ?

Opublikowano

Mi pompe przy obojętnie jakim treningu daje Nightwish.

Jakoś, jak jeszcze chodziłem na MT leciało na treningu i od razu ściągnąłem w domu heh.

Opublikowano

Sonic Mayhem - muzyka stworzona do pakowania.

Opublikowano

najczesciej oldskulowy, agresywny czarny rap, albo tez czytalem ,ze muzyka taka jak dnb ( i inne z perkusja napi,erd,alaj,aca jak najwiecej) podwyzsza cisnienei czy tempo i wogole lepiej sie cwiczyc - w obu przypadkach mi sie to sprawdza, wiec sproboj jakis album dnb i pocwicz :)

Opublikowano

U mnie na siłowni tylko eska, aż rzygać się chcę, albo ktos zapusci jakie manieczki, to już jest w ogóle przegięcie. Raz w jeden dzień przez cały trening leciało radio Jasna Góra :), nikomu nie chciało się zejść na dół (siłownia na pietrze) i zmienić stacji, to dopiero był trening ;D

A jaka muzyka najlepsza? Ja lubie sobie włączyć Metalliki, Slipknota itp. ostrzejsze grania. Ale ciężkie dnb też mogą być.

Opublikowano

rap -

wu-tang clan (hip hop fury, c.r.e.a.m, wu tang clan ain't to fuck with') jakies 50cenciaki (lol, ale pare kawlakow jest wporzo) Onyx- Slam, dr.dre & snoop - still dre (kozak w ch,uj), m.o.p feat busta rhymes - Ante up (tez moc) ;D

tyle pamietma w sumie z tego, napewno wiecej by sie znalazlo,

z dnb to ciezko, bo nie slucham an codzien raczej, ostatnio wogole,

ale

high contrast jest wporzadku, limewax, dieselboy

z mocniejszych BONG-RA ' stereohype heroin hooker'

pozdro!

Opublikowano

Kavinsky - Testarossa Autodrive (Sebastian Mix) - idealne do worka, polecam obczaic ;)

A tak pozatym na mojej pakerni puszczaja radyjko Fusion Chicago czyli ogolnie pojeta eletronika - dance, trance czasem pop itd.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dla mnie odkad zaczalem trenowac najlepsza byla muza elektroniczna, ale ostanio zmienilem repertuar za sprawa filmikow z youtube.

obecnie najlepsza muza:

-creed (higher)

-breaking benjamin (so cold)

-trust company (downfall)

(czasami rocky1-6 ost)

Opublikowano

z nowszych odkryc Disturbed (fear)

+tak dla wyjasnienia nawiasy to moj ulubiony utworek danej grupy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

często teraz ćwiczę przy METALLICA (stare płyty) albo przy innym 'thrash metal' ;]]

power jest :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli mam tylko okazje, to podczas ćwiczeń załączam album inflikted cavalery conspiracy. Kiedyś przy wejściu jakiegoś zawodnika mma, usłyszałem must kill, zapadło w pamięć i cały album okazał się w pytke. Dlatego polecam :)

• 3 miesiące temu...