aigorr 0 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 z tego co pamiętam APC będzie w przed ostatniej misji, to coś na wzór ciężkiego wozu -czołgu i nie sposób go nie zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 APC to te wozy transportowe opancerzone są już dwa w pierwszym etapie (tym z dema). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Tak w ogóle to gra dziwnie nalicza statystyki. Gram na hardzie i w momencie gdzie na pociągu trzeba zniszczyć czołg trochę sie męczyłem, przy okazji krojąc nożem z 15 Higów. Później sprawdzam statystyki, a tam 5 zabitych nożem. Gra nie zalicza killsów, gdy powtarzamy etap. Jak giniesz to nie podlicza tego co zrobiłeś od save pointu do chwili zgonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Najwyzszy poziom Elite ukończony, niespodziewałem się że ten tryb tyle dami frajdy i niekiedy frustracji, niemniej jednak ciesze się że mam go już za sobą a tym samym "złotko" Co jak co ale przy Radku i jego małej armi na końcu spędziłem 1,5h mysląc i taktykując walkę uff... Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Na razie kończę sobie grę na Easy, żeby ponabijać trofea i generalnie ofkoz jest łatwo, ale to chyba jeden z trudniejszych 'Easy', w jakie grałem. W co poniektórych produkcjach spokojnie by to pod normal podeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Niech mi ktoś powie o co chodzi z tymi Leech Pods???Nie mam pojęcia jak zrobić te trophy z rozwaleniem wszystkich bo nie wiem jak one wygladają Edytowane 6 Marca 2009 przez zalef88 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Niech mi ktoś powie o co chodzi z tymi Leech Pods???Nie mam pojęcia jak zrobić te trophy z rozwaleniem wszystkich bo nie wiem jak one wygladają Sam właśnie nie wiem oco z tym kaman Mam ich zniszczonych 22 sztuki ale co jak gdzie kiedy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
pickles 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Chodzi o statki zestrzeliwane działkiem przeciwlotniczym w misji na New Sun. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Chodzi o statki zestrzeliwane działkiem przeciwlotniczym w misji na New Sun. Orientujesz się ile ich jest ? Widzę, że podobny motyw jest co w pewnej misji w CoD:WaW. Zdecydowanie na Veteranie jest hardcore pod koniec naraz lata ich tyle, że masakra w tej misji New Sun, gdzie nawalamy z działka. Easy Mode On. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 (edytowane) Leech Pody to te "kapsuły" wylatujące z dużych statków - najpierw z tego po prawej, później po lewej. Jest ich mniej więcej tyle samo co rakiet, więc wystarczy namierzać jeden po drugim Edytowane 6 Marca 2009 przez Ohayo Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jakoś nie zwróciłem uwagi na to strzelanie z działka - niech się ktoś wypowie czy trudno wbić to trofeum z Leech Podami. A o co chodzi z tym trofeum, gdzie trzeba zabić mechem dziesięciu Helghastów? Mnie to się wydaje, że ich całkiem sporo wytłukłem, a trofeum nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
(BaT) 1 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jakoś nie zwróciłem uwagi na to strzelanie z działka - niech się ktoś wypowie czy trudno wbić to trofeum z Leech Podami. A o co chodzi z tym trofeum, gdzie trzeba zabić mechem dziesięciu Helghastów? Mnie to się wydaje, że ich całkiem sporo wytłukłem, a trofeum nie ma. Musisz rozdeptać 10 helgastów Cytuj Odnośnik do komentarza
Ohayo 0 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Jakoś nie zwróciłem uwagi na to strzelanie z działka - niech się ktoś wypowie czy trudno wbić to trofeum z Leech Podami. Banał Pody wylatują ze statku-matki pojedyńczo, więc lock-on, L1 i następny. Po ok. 10 sztukach, wieżyczka w lewo i powtórka - trofeum zaliczone. A mechem musisz ich rozdeptać, czyli biegasz dookoła wesoło taranując higów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) O co chodzi z tym trofeum; --> Defensive Fighter? 30 Helghastów zabiłem i nie wpadło, czemu ? Edytowane 8 Marca 2009 przez Dawid-kun Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 No i przed chwilka wpadł calak za Singla, wszystkie trofea w trybie Single już zdobyte Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) Gdzie znajdę wygląd wszystkich broni, bo nie wiem jak wygląda PR-6, StA3 albo M10. ok juz mam http://images.google.pl/imgres?imgurl=http...sa%3DN%26um%3D1 nie ma tych broni w tym poradniku, help Edytowane 8 Marca 2009 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Deadeye 2 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 (edytowane) O co chodzi z tym trofeum; --> Defensive Fighter? 30 Helghastów zabiłem i nie wpadło, czemu ? Musisz ich zabić z wierzyczek stacjonarnych. Zabicia kumulują się, więc to trofeum chyba zawsze samo wpada (chyba że ktoś unika korzystania z wierzyczek). Gdzie znajdę wygląd wszystkich broni, bo nie wiem jak wygląda PR-6, StA3 albo M10. PR-6 to snajperka, Defensive Fightera trzeba zrobić z wierzyczek stacjonarnych. Edytowane 8 Marca 2009 przez Deadeye Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 thx za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Jak tam tygodniowe odznaczenie? Bo ja ku swojemu zaskoczeniu dostałem dwa pucharki (wszedłem do 6% najlepszych). 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 (edytowane) Ja w tym tygodniu trochę przysiadłem i wymęczyłem najwyższe honorowe odznaczenie, kończąc grę w tym tygodniu na miejscu 2.400 Teraz już tylko ribbony i platyna na koncie Edytowane 9 Marca 2009 przez lothronik Cytuj Odnośnik do komentarza
Hysz 25 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ej, hopaki, nie wiem czy to ja takim cieciem jestem, ale jak Wy to robicie, że 2-3 dni po premierze już tak dajecie? ja mam 140XP na koncie, jedną (pipi) broń i tyle... Jest jakiś sposób, żeby to przyspieszyć? w FPS nie od dziś gram, ale jakoś ciężko idzie, podkładacie się czy jaki kij? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja Genarała zrobiłem równo w tydzień. Po kilka godzin dziennie. Trzeba grać i wygrywać. A jak masz 140expa to mało grałeś. To wcale nie jest takie niewykonalne być w tym 1%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 na około 540000 osób wystarczy być w poniżej tego 5400 miejsca. Niby da się zrobić ale namęczyć się nieźle trzeba. Nie wiem jak kolesie porobili już te 60000exp. Toż to wręcz niemożliwe:/ Mi dziś wpadły dwa. Za rank 1 i 2. Aby wpadło trofeum za rank 3 musiałbym być na dzień dzisiejszy na miejscu poniżej 16200 albo w okolicy. Da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
pickles 0 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 W zeszłym tygodniu zagrało około 402000 ludzi, więc trzeba było być >4020 miejsca, co równało się około 5250 punktów. Ja grałem w tym tygodniu 14,5 godziny i zarobiłem 3700 punktów, co dało mi top3% i miejsce w okolicach 10000 . Pewnie dociągnąłbym dalej, ale miałem wczoraj problemy z netem i mnie wywalało co kilka gier, przez co traciłem sporo punktów (a jeszcze więcej chęci). Zatem jak widać trochę trzeba na ten 1% posiedzieć, ale nie bez przesady, myślałem, że będzie trudniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 jak wyliczyliscie ze gralo 42ooo osob? ja wszedlem w ranking i pokazuje mi ze jestem na 80 tyz ktoryms tam miejscu no chyba ze cos zle sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi