Opublikowano 6 września 200915 l zgadzam sie, ze jest najmocniejszym atutem dextera, ale lepiej wg mnie gral w 6 feet under. nie o niego mi chodzilo gdy mowilem o lipnej obsadzie. irytuje mnie caly policyjny wydzial, przekoloryzowana debra, zalosny masuka ktoremu chyba juz nie wiedza co wsadzic w usta, agent fbi, batista, laguerta... i to chyba koniec mojej czarnej listy. no a ten pomysl z romansem miedzy batista i laguerta to slepy zaulek i chybiony pomysl, ciekaw jestem czy maja jakis ciekawy pomysl na rozwiniecie tematu.
Opublikowano 7 września 200915 l Dam Ci dobrą radę - jak Cię tyle rzeczy irytuje to zacznij oglądać coś innego, albo sięgnij do książek.
Opublikowano 5 października 200915 l chyba nie kazdy wie bo nie ma zadnych opinii ale jest juz nowy ep
Opublikowano 5 października 200915 l Znow podobne zwodzenie jak w poprzednim odcinku ze niby go zabojca porwal to byla Masuka. Tym razem nie pokazali wszystkiego przez co byly scenarzysci do przodu. Zgodze sie - nuda
Opublikowano 7 października 200915 l Ja się nie zgodzę. Mnie się bardzo podobał ostatni ep. Motyw z zanikiem pamięci mimo, że oklepany już w tylu filmach, w Dexie dał radę imo. Ponadto dowiadujemy się więcej o Trinity Killer i widać, że Lundy wie coś więcej. Te nowe odcinki przenoszą jakoś napięcie z samej fabuły na oczekiwanie na następny ep
Opublikowano 7 października 200915 l Ja się zgodzę, mimo, że ogladałem o 4 nad ranem, to byłem wyjątkowo zadowolony i nie ma co mowic o nudzie. Bardzo fajny motyw z tym zanikiem pamięci i rozwiązywaniem własnej sprawy;]
Opublikowano 7 października 200915 l Popieram przedmówców, 'Remains to be seen' to był udany odcinek, no i było tam parę śmiesznych momentów, jak odnalezienie przez Dextera tego worka ze szczątkami Benito Gomeza, i sposób jak się do tego worka przytulał :>
Opublikowano 7 października 200915 l Dobry epizod, Dexter wyczerpany, ale jakoś "daje radę" Zaniki pamięci i szukanie resztek Benny'ego Gomeza Serial trzyma wysoki poziom, Hall gra świetnie, czekam (nie)cierpliwie na kolejny odcinek
Opublikowano 8 października 200915 l Dobra du.peczka z tej dziennikarki co ją Quinn posuwa, Masuka w formie. Dobrze jest.
Opublikowano 8 października 200915 l Dobry epizod, Dexter wyczerpany, ale jakoś "daje radę" Zaniki pamięci i szukanie resztek Benny'ego Gomeza Serial trzyma wysoki poziom, Hall gra świetnie, czekam (nie)cierpliwie na kolejny odcinek No i na chu.j ja się męczę z wstawianiem tych spoilerów?
Opublikowano 8 października 200915 l pierwszy odcinek bez wiekszych ekscytycji ale juz drugi wciagnal mnie maxymalnie. Doskonaly, lepszy niz caly 3 sezon:) John Lithgow jest mega dobry. To bedzie swietny sezon!
Opublikowano 9 października 200915 l Czy my aby ten sam odcinek oglądaliśmy ? Dla mnie 04x02 to najgorszy ep w historii tego serialu. Gdzie jak gdzie, ale w Dexterze nie spodziewałem się tak wyświechtanego motywu jak amnezja gł. bohatera napędzająca rozwój wypadków. Naprawdę głupio to wyglądało, jak super zorganizowany i mega ogarnięty Dexter nagle nie pamięta, gdzie zostawił ciało. Druga sprawa -wizje Harrego. Naprawdę przeginają z ich częstotliwością. One powinny pojawiać się ze 2-3 razy w sezonie w kluczowych momentach, a nie dosłownie co 5 minut. Tyle, że do tej pory w tych wizjach przynajmniej w miarę ciekawe dialogi były, a w tym odcinku to się sprowadzało do "SKUP SIĘ DEXTER, NO SKUP SIĘ !!!1" Morderca, o ile w pierwszym odcinku wydał się w miarę intrygujący, tak tutaj sprawiał wrażenie totalnie nieciekawego, pozbawionego charyzmy starego perwerta. Dobieranie ofiary na zasadzie "ooo, idzie fajna laska, może ją potnę" i podryw na psiaka słabe były. Bardzo słabe. Do tego w tym odcinku wybitnie irytowały mnie dwie postacie. Lundy i Quinn. Emerytowany fedzio jest tak zmanierowany, że można by go posądzić o pedałowanie. Jego miny i akcent naprawdę zaczynają mnie drażnić. Quinn od momentu akcji z sejfem zachowywał się się mega żałośnie i nie w jego stylu. Odcinek uratowało kilka niezłych tekstów Debry i zapowiedź kolejnego, który mam nadzieję zmaże niekorzystne wrażenie.
Opublikowano 10 października 200915 l zgadzam się z tokarem , w zupełności, na razie zapowiada się najgorszy sezon. A na ten konski ryj Debry już patrzec nie moge, postac ultra mega nudna. Ogolnie ten serial stracił klimat po śmierci Doakes'a, on to ciągnął. "watching you, fucker"
Opublikowano 12 października 200915 l Nowy ep zaje.bisty. Genialny humor (śpiewająca Rita 4evah), wątek the Trinity Killer coraz bardziej wciągający. No i na deser dupcia Quinna
Opublikowano 12 października 200915 l Ogolnie ten serial stracił klimat po śmierci Doakes'a, on to ciągnął. "watching you, fucker" niom, dokladnie. po dwoch czy tam trzech odcinkach 3 sezonu odpuscilem dextera.
Opublikowano 13 października 200915 l Nowy ep zaje.bisty. Genialny humor (śpiewająca Rita 4evah), wątek the Trinity Killer coraz bardziej wciągający. No i na deser dupcia Quinna i furka Masuki! lol motyw wandala ok, poza zakonczeniem jakim cudem on nie poznal dextera? Bardzo dobrze mi się ogląda ten sezon jak narazie. Bedzie chyba lepszy od 3
Opublikowano 13 października 200915 l Chyba się za dużo Batmana z Bale'em naoglądał A opinia Pana Shen87 bardzo rozbudowana muszę powiedzieć.
Opublikowano 13 października 200915 l Da się obejrzeć, ale nie ma rewelacji. Ot, miła rozrywka na wieczór.
Opublikowano 13 października 200915 l Dokładnie. Lepiej niż w poprzednim, ale ekstazy nie ma. Zakończenie trochę z du/py, to już takie trochę szukanie problemów i powikłań na siłę.
Opublikowano 16 października 200915 l Odcinek nie najgorszy, ale (pipi)a... chyba nigdy nie widziałem tak brutalnego zabójstwa, scena namowy kobiety do skoku z 10 pietra jest wstrząsająca, sam nie wiem dlaczego. Ale skóra mi się zjeżyła, dzieci , mąż, a ta prosi by ją zepchnąć, ogólnie czarny charakter zapowiada się całkiem ostro.
Opublikowano 19 października 200915 l Zakończenie odcinka czwartego naprawdę ciekawe, szczerze powiedziawszy - mimo wszystko nie spodziewałem się takiego finału. Moim zdaniem odcinek czwarty na razie najlepszy w tej serii. Oby tak dalej.