Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
12 godzin temu, iluck85 napisał:

Nie jestem Kris, ale z tej 3 wybrałbym sprawdzonego Orienta w automacie.

I niekoniecznie mako, bo zależy od nadgarstka, ale wypada mały na ręce. I tutaj do akcji wkracza Big Mako/Mako XL. 

No ja też na temat Orienta nurka bardzo pochlebnie się wypowiadałem, to naprawdę dobry wybór i dobry zegarek. Ale czy Ray czy Big Mako, to trzeba ubrać i samemu podjąć decyzję. 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 329,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chodził za mną od jakiegoś czasu i wychodził, Lorus rm329fx9, bransoleta i dwa paski, miałem na ręku w salonie i wygląda kapitalnie. Na jutro powinien dotrzeć.

• Dobrze, że w zeszłym roku nie kupiłem PRX'a, a było blisko, bo teraz wleciał taki sztos ice blue, że poleciało zamówienie od razu i mam nadzieje, że szybciej przyślą niż docelowe 4 tyg.

• Na 40 urodziny sprawiłem sobie to cudeñko. Zakochałem się od 1szego spojrzenia na wystawie. Nie schodzi z łapy od 3 tyg. Butelkowa zieleń jest hipnotyzująca.  

Opublikowano

Ja bym wziął tego Zeppelina z poprzedniej strony. 

Opublikowano
9 minut temu, krupek napisał:

Ja bym wziął tego Zeppelina z poprzedniej strony. 

Nie mój styl, ale ładny lecz to dla warszawskich artystów z zakręconym wąsem raczej. Mi odpowiada srebrna bransoleta i prosta tarcza w tym citizenie (ale z kilkoma dodatkami), myślałem też o czymś na pasku i tutaj jestem otwarty. 

https://timeontime.pl/zegarek-meski-fossil-jr1510-p3111

o jeszcze ten fossil mi wpadł w oko kurła

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
42 minuty temu, _Be_ napisał:

Nie mój styl, ale ładny lecz to dla warszawskich artystów z zakręconym wąsem raczej. Mi odpowiada srebrna bransoleta i prosta tarcza w tym citizenie (ale z kilkoma dodatkami), myślałem też o czymś na pasku i tutaj jestem otwarty. 

https://timeontime.pl/zegarek-meski-fossil-jr1510-p3111

o jeszcze ten fossil mi wpadł w oko kurła

Citizen to dobry wybór, fajny model w dobrym pieniądzu. Fossil z kolei jest większy, a pasek z podkładką dodatkowo optycznie powiększa zegarek. No i pasek oryginalny do Fossila jak będziesz potrzebował wymienić to równiutkie 150 zł mój dobry E-Kolego. Fossil to stary model, dlatego taka cena.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Jak gigaChad mówi, że mam brać to biere

Opublikowano

Popatrz sobie na Seiko- imo ta sama półka co Citizen w tym przedziale. Kwestia gustu. 

Opublikowano
12 godzin temu, iluck85 napisał:

Popatrz sobie na Seiko- imo ta sama półka co Citizen w tym przedziale. Kwestia gustu. 

Nie podobają mi się za bardzo 

Opublikowano

No to juz według gustu :) do 800 bym wybrał Seiko. I lepiej wypadają na żywo na ręce niż na fotkach w necie. Ale to większość zegarków :) 

Opublikowano

No problem jest taki, że żaden Seiko mi sie nie podoba. Wezmę tego Citizena i Fossila będę miał dwa a co tam. 

Opublikowano

Junkers? Grzeje zimą? ;)

A ja dostałem od żony taki:

received_1700286860098551_2.jpg

W sumie podobał mi się bo była promocja na Allegro ze Smart, więc żona mnie uszczęśliwiła :D

Opublikowano
32 minuty temu, marbel007 napisał:

Junkers? Grzeje zimą? ;)

Nie rozumiem, rozwiń myśl

Opublikowano
W dniu 22.09.2018 o 08:58, Arkady napisał:

Nie znam zegarków tej marki, więc się nie wypowiem. Wg internetów ma mechanizm Miyota 6S20, więc nie jest źle, ale Zegarownia Cię robi w ch.uja pisząc że "wewnątrz koperty znajdziemy szwajcarski mechanizm kwarcowy zasilany baterią"

https://shop.junkers.de/en/junkers-6874-2-tante-ju.html

Ale czy jest warty 1000 papierów? Moim zdaniem lepiej taką kasę wydać na Seiko, Citizena lub Orienta w automacie.

Edytowane przez Kris77

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, poczekam na jakąś promocje jak z Zeppelinem, za 600 zł brałbym z miejsca.

Opublikowano

szukam jakiegoś zegarka sportowego na bransolecie, wpadł mi w oko ten atlantic

https://zegarkicentrum.pl/pl/p/Atlantic-Seasport-874664245/56006

ktoś kojarzy jakiś fajny model w podobnej cenie? Niby jest sporo Citizenów ale strasznie przeciążone informacjami się wydają.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Za 149zł  teraz w empiku, taniej niż gierka, to sobie zrobiłem prezent na black friday

zegarek-kwarcowy-timex-tw4b01700-expedit

• 3 tygodnie później...