Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Może rzeczywiście o to chodzi - że skoro nie widzę potrzeby noszenia biżuterii, to nie widzę tym samym potrzeby noszenia zegarka.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Czysto użytkowa. Na co dzień pomaga sprawdzić szybkim rzutem oka która godzina nie odrywając się od pracy czy ćwiczeń, monitorowania snu, treningu, szybkiego odczytania wiadomości czy kto dzwoni. Natomiast te zegarki pod "koszule" to biżuteria, sprawdzenie godziny bez sięgania po telefon w towarzystwie. Użytkowe uzupełnienie garderoby. Taki krawat tylko droższy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Tak jak przedmówcy, jest to element biżuterii/dodatku dla faceta. Mi się od zawsze zegarki podobały, zwracałem uwagę na zegarki u innych i nie wyobrażam sobie wyjść z domu bez zegarka + dobrze uzupełniają strój, czy to casualowy czy elegancki. Mam obecnie 9 zegarków którymi rotuje, każdy jest tak naprawdę inny - kolorowe tarcze, stonowane, cienka koperta pod koszulę itp. Jaram się tym od lat i udało mi się kilka osób zarazić, które nigdy nie chodziły w zegarkach a zaczęły to doceniać i kupować sobie zegarki.