Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mortal Kombat

Featured Replies

Opublikowano

Będę miał jakoś parę dni po premierze bo anulowałem zamówienie w Ultima po to by skorzystać z akcji kompanii graczy i wyrwać MK za 50% ceny :D

A jeśli idzie o pada to możesz zrobić taki myk - kup przejściówkę na DS'a --> http://allegro.pl/graj-na-xbox360-uzywajac-pada-z-playstation2-i1547355720.html

Ja ją właśnie zamówiłem bo przyda mi się do PS3 bo mam tylko jednego DS3, a dwa DS2. Ale DS2 do X360 przy pomocy tego też można podłączyć i masz dobrego krzyżaka niewielkim kosztem.

PS. Wyślij mi zaproszenie do znajomych na XBL, jak będę miał grę to poklepiemy :)

Edytowane przez donsterydo

• Odpowiedzi 282
  • Wyświetleń 35,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Frienshipów szkoda, ale animality to syf jak babality. Niepotrzebne pierdoły, wolałbym hara-kiri (samobójstwa), ewentualnie fatality tagowe, było coś podobnego w Shaolin Monks dla Liu Kanga i Kung Lao

• Bardzo dobry, szkoda, że bez fatala. Ale combo jest całkiem niezłe. Przy okazji jego x-ray moves jest taki sobie, startu do Reptile'a nie ma, gdzie ten wbijał palce w oczy, potem skręcał kark, a na ko

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Filmik z Cage'm.     Najlepsza końcówka z zapasowymi okularami. Przy okazji można prześledzić ewolucję tej postaci, moim zdaniem na plus. Oby dodali friendshipa z autografem!   http://www

Opublikowano

badz jak ktos i tak planuje kupno 2 pada, to polecam:

Xbox 360 Wireless Controller with Play and Charge Kit (XBox 360)

z wysyłką za free wychodzi koło 142 zł, a krzyzak ten spisuje sie nie gorzej niz ten z PS3! :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

tak będzie niestety przez prawa które ma Sony nie będzie walczył blades of atena :confused: , w zamian jest włócznia ( dwa rodzaje do wyboru ). Liczę, że to jakiś time exclusive i Kratos dostanie swoje wirujące ostrza. Grałem dzisiaj i te włócznie to jednak nie to. Plus kontrowersyjny czas i wybór włuczni ( wiadomo Wielkanoc się zbliża a pamiętamy z religii co jeden żołnierz zrobił Jezusowi) Na bank twórcy specjalnie tak zagrali żeby zrobić szum wokół gry i napędzić tym samym sprzedaż.

Opublikowano
W wersji na X360 będzie Kratos?

Tak. Do tego dochodzi jeszcze ekskluzywnie dla X360 Drake z Uncharted :)

Opublikowano

Kurde, to ja już nic nie kumam, bo u mnie (wersja recenzencka gry) Kratos ma góralską ciupage (wieczorem wrzucę screena). Czyli na PS3 są klasyczne ostrza, a na X'a ciupaga lub włócznia. Jeśli komuś trafi się jeszcze coś innego to nich koniecznie da znać.

Opublikowano

Dostalem dzisiaj informacje, ze nowy MK zostal do mnie wyslany, wraz z informacja, iz "w każdym pudełku znajduje się bonusowy kod do odblokowania dodatkowej zawartości". Co to moze byc ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

kratos

ten bonusowy kod to chyba online pass do grania online

Opublikowano

Tak, ten kod to pass do online. Na obu platformach. I tak to rynek wtórny kończy swój żywot, bynajmniej w multi:D

Opublikowano

ja już mam :) chwile pograłem, i dopiero pojutrze będę grał online, bo wtedy darmowy live.

Opublikowano

A jak z multi?

- jest dużo chętnych do gry?

- 100% płynności czy zdarzają się lagi?

- jakieś ciekawe tryby poza zwykłym meczem 1 vs 1?

- jest jakiś ranking przypisywany do gamertaga (ilość wygranych/przegranych)?

Opublikowano

Multi to jakieś nieporozumienie :/ Długo się czeka na walkę.

Co do płynności to różnie od bardzo dobrze do dobrze.

My gamertag: MellowSinger84

Edytowane przez Bejker

Opublikowano

Pograłem z siostrą versusa - gra marzenie panowie :D

PS. Dobre story mode

PS2. Ale z multi to zyebali sprawę, lagi są gigantyczne :/

PS3. Na ty (pipi)anym krzyżaku faktycznie nie da się grać, a Onza dopiero 16 maja :/

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Myślałem czy by za kupon zniżkowy w muve nie kupić MK, ale jako że w grach stawiam głównie na multi to chyba zrezygnuje bo widzę z tego co piszecie że ostra lipa jest w tym temacie ;/

Edytowane przez JoZi

Opublikowano

wiecie,że Kratos jest też na x360 :P Zwała.

Opublikowano

Ten dow(pipi) był śmieszny ale na poprzedniej stronie ;)

Opublikowano

organizacja multi jest świetna - leaderboardsy, latwy sposób zapraszania, statsy, czytelny ping, itp. troszkę gorzej z wykonaniem. 2 razy przerwało mi mecz, niby z mojej winy. ale generalnie nie jest źle, lagi spotkałem w 2 meczach na 20. tylko wyszukiwanie ranked meczy przez ta 1 opcje nie dziala chyba.:/

Opublikowano

[Player]

IsOnDiscDLC=kratos

IsOnDiscDLC=kratos_b

;+IsOnDiscDLC=quanchi_b

IsOnDiscDLC=cyberzero

IsOnDiscDLC=scorpion_c

IsOnDiscDLC=subzero_c

IsOnDiscDLC=reptile_c

IsOnDiscDLC=mileena_c

IsOnDiscDLC=kitana_c

IsOnDiscDLC=jade_c