Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Będę miał jakoś parę dni po premierze bo anulowałem zamówienie w Ultima po to by skorzystać z akcji kompanii graczy i wyrwać MK za 50% ceny A jeśli idzie o pada to możesz zrobić taki myk - kup przejściówkę na DS'a --> http://allegro.pl/graj-na-xbox360-uzywajac-pada-z-playstation2-i1547355720.html Ja ją właśnie zamówiłem bo przyda mi się do PS3 bo mam tylko jednego DS3, a dwa DS2. Ale DS2 do X360 przy pomocy tego też można podłączyć i masz dobrego krzyżaka niewielkim kosztem. PS. Wyślij mi zaproszenie do znajomych na XBL, jak będę miał grę to poklepiemy Edytowane 17 kwietnia 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l badz jak ktos i tak planuje kupno 2 pada, to polecam: Xbox 360 Wireless Controller with Play and Charge Kit (XBox 360) z wysyłką za free wychodzi koło 142 zł, a krzyzak ten spisuje sie nie gorzej niz ten z PS3! Edytowane 17 kwietnia 201114 l przez easye
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l tak będzie niestety przez prawa które ma Sony nie będzie walczył blades of atena :confused: , w zamian jest włócznia ( dwa rodzaje do wyboru ). Liczę, że to jakiś time exclusive i Kratos dostanie swoje wirujące ostrza. Grałem dzisiaj i te włócznie to jednak nie to. Plus kontrowersyjny czas i wybór włuczni ( wiadomo Wielkanoc się zbliża a pamiętamy z religii co jeden żołnierz zrobił Jezusowi) Na bank twórcy specjalnie tak zagrali żeby zrobić szum wokół gry i napędzić tym samym sprzedaż.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Włóczni nie będzie, ale za to Kratos będzie wymiatał Swordem z Halo.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l W wersji na X360 będzie Kratos? Tak. Do tego dochodzi jeszcze ekskluzywnie dla X360 Drake z Uncharted
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l ale to jako DLC ? Bo w mojej ma tylko włócznie. Może przez to że mam pirata ?
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l OK rozumiem, ale ta włócznia to lipa. Wolałbym Kratosa z nunczakiem.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Kurde, to ja już nic nie kumam, bo u mnie (wersja recenzencka gry) Kratos ma góralską ciupage (wieczorem wrzucę screena). Czyli na PS3 są klasyczne ostrza, a na X'a ciupaga lub włócznia. Jeśli komuś trafi się jeszcze coś innego to nich koniecznie da znać.
Opublikowano 17 kwietnia 201114 l Jak zmienisz lokalizacje w konsoli z PL na Rus to Kratos popyla z kałachem.
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l Dostalem dzisiaj informacje, ze nowy MK zostal do mnie wyslany, wraz z informacja, iz "w każdym pudełku znajduje się bonusowy kod do odblokowania dodatkowej zawartości". Co to moze byc ? Edytowane 19 kwietnia 201114 l przez easye
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l Tak, ten kod to pass do online. Na obu platformach. I tak to rynek wtórny kończy swój żywot, bynajmniej w multi:D
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l http://allegro.pl/mortal-kombat-xbox360-przedsprzedaz-i1529042266.html
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l ja już mam chwile pograłem, i dopiero pojutrze będę grał online, bo wtedy darmowy live.
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l A jak z multi? - jest dużo chętnych do gry? - 100% płynności czy zdarzają się lagi? - jakieś ciekawe tryby poza zwykłym meczem 1 vs 1? - jest jakiś ranking przypisywany do gamertaga (ilość wygranych/przegranych)?
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Multi to jakieś nieporozumienie Długo się czeka na walkę. Co do płynności to różnie od bardzo dobrze do dobrze. My gamertag: MellowSinger84 Edytowane 21 kwietnia 201114 l przez Bejker
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Pograłem z siostrą versusa - gra marzenie panowie PS. Dobre story mode PS2. Ale z multi to zyebali sprawę, lagi są gigantyczne PS3. Na ty (pipi)anym krzyżaku faktycznie nie da się grać, a Onza dopiero 16 maja Edytowane 21 kwietnia 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Myślałem czy by za kupon zniżkowy w muve nie kupić MK, ale jako że w grach stawiam głównie na multi to chyba zrezygnuje bo widzę z tego co piszecie że ostra lipa jest w tym temacie ;/ Edytowane 21 kwietnia 201114 l przez JoZi
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l organizacja multi jest świetna - leaderboardsy, latwy sposób zapraszania, statsy, czytelny ping, itp. troszkę gorzej z wykonaniem. 2 razy przerwało mi mecz, niby z mojej winy. ale generalnie nie jest źle, lagi spotkałem w 2 meczach na 20. tylko wyszukiwanie ranked meczy przez ta 1 opcje nie dziala chyba.
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l [Player] IsOnDiscDLC=kratos IsOnDiscDLC=kratos_b ;+IsOnDiscDLC=quanchi_b IsOnDiscDLC=cyberzero IsOnDiscDLC=scorpion_c IsOnDiscDLC=subzero_c IsOnDiscDLC=reptile_c IsOnDiscDLC=mileena_c IsOnDiscDLC=kitana_c IsOnDiscDLC=jade_c IsOnDiscDLC=mileena_d IsOnDiscDLC=kitana_d IsOnDiscDLC=jade_d IsDLC=kratos IsDLC=kratos_b ;+IsDLC=quanchi_b IsDLC=cyberzero Szczęśliwcy x360 z jtagiem już grają Kratosem