Opublikowano 22 maja 200915 l To co na nim widać to po prostu poprawnie zrobiona gra, bez jakichś wodotrysków. Singla pewnie przejdę raz a następne setki godzin spędze na splicie z 3 kumplami Tak jak w CoD4 i Cod5. Czekamy.
Opublikowano 22 maja 200915 l Autor Cover Artwork Released http://www.electronictheatre.co.uk/index.p...rtwork-released Lipa okładka. ;/
Opublikowano 22 maja 200915 l "Box art not final" pragnę zauważyć! Zresztą czy okładka ma AŻ takie znaczenie? Edytowane 22 maja 200915 l przez da$io
Opublikowano 22 maja 200915 l Dla pasjonatów swojej biblioteki zapewne ma. Fakt ta okładka jest syfiasta , osobiście widziałbym prędzej już wariację z 1 MC tylko że ze znacznie większą armią + trochę retuszu. Edytowane 22 maja 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 22 maja 200915 l Kurde jak wypuszczą taką okładkę to chyba będę musiał grę w szufladzie trzymać ^_^
Opublikowano 23 maja 200915 l Dla pasjonatów swojej biblioteki zapewne ma. I tak pudelko lezy boczkiem :>, a co prawda wiadac ze bedzie w podobnym stylu jak 4 skoro taki concept pokazali
Opublikowano 23 maja 200915 l To co na nim widać to po prostu poprawnie zrobiona gra, bez jakichś wodotrysków. Singla pewnie przejdę raz a następne setki godzin spędze na splicie z 3 kumplami Tak jak w CoD4 i Cod5. Czekamy. Na splicie..??? Setki godzin..???? No nie zartuj czlowieku... Kilka razy nie mialem netu i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby grac na splicie. Nie wiem jaki sens jest tak grac, skoro widzisz co robi i gdzie jest przeciwnik. Podlacz sie do PSN jak najszybciej chlopie. Edytowane 23 maja 200915 l przez Ralfus
Opublikowano 23 maja 200915 l Lepszy split niz patrzenie jak jedna osoba gra. Co z tego ze widzisz? Przeciez to nie zabawa w chowanego... Graj 4fun, dawniej to nawet byl split na 4 i jakos nie narzekali ci co grali w Q2 czy Perfect Dark/Bond. To jest zabawa. Nie mowiac juz ze ciekawsza opcja jest split 2-4 graczy niz zakup konsoli by moc grac na splita (nie przez neta lecz "lanparty")
Opublikowano 23 maja 200915 l Na splicie..??? Setki godzin..???? No nie zartuj czlowieku... Kilka razy nie mialem netu i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby grac na splicie. Nie wiem jaki sens jest tak grac, skoro widzisz co robi i gdzie jest przeciwnik. Podlacz sie do PSN jak najszybciej chlopie. Taki madry? No to dobra - kup drugi telewizor i druga konsole, zeby pograc sobie z kumplem jak przyjdzie. Wedlug mnie fun plynacy ze split screena, kiedy obok mnie siedzi drugi gracz jest miliard razy wiekszy niz kiedy gram przez neta. Mam nadzieje, ze w CoD MW2 polepsza grafike w split screenie i ekran nie bedzie podzielony w taki sposob w jaki jest podzielony w CoD WaW, oraz ze bedzie jakis tryb w stylu zombie mode z umieszona opcja wybierania odpowiedniej fali (jak w Hordzie z GeoW 2).
Opublikowano 24 maja 200915 l No i wie ktos co z dzisiaj ? Dzis jest 24ty. Mialo sie cos wydarzyc w temacie MW2. Moze w stanach jeszcze za wczesnie zeby cokolwiek pokazywac i trzeba czekac...
Opublikowano 25 maja 200915 l Moze o to chodzi (polecam patrzec Gametrailers - sporo tam filmikow z gier,itp) az 2 min trwa http://www.gametrailers.com/game/modern-warfare-2/11043
Opublikowano 25 maja 200915 l reżyseria trailera i akcja tam przedstawiona masakrują,to będzie kolejna wielka gra IW. Co mnie trochę niepokoi to mimo wszystko grafika-to dalej silnik CoD4 z lepszym kopiącym zadki oświetleniem,tekstury są bardzo rozmazane
Opublikowano 25 maja 200915 l Lipa że silnik ten sam, ale co z tego jak trailera wymiata na całej linii, grafika jest dopieszczona i to widać gołym okiem, przede wszystkim jest dużo ostrzej, tekstury zyskały na jakości nie ma mowy o szoku ale widać krok wprzód. Jest dynamicznie, brutalnie epicko! gra zarządzi nie mam żadnych wątpliwości 8) Ciekawe jak MP się ma, trailer mega pozytywny.
Opublikowano 25 maja 200915 l Co mnie trochę niepokoi to mimo wszystko grafika-to dalej silnik CoD4 z lepszym kopiącym zadki oświetleniem,tekstury są bardzo rozmazane Widocznie doszli do wniosku, że nie ma sensu pisac nowego silnika, bo KZ2 i tak nie da sie prześcignąć PS. Trailer całkiem fajny.
Opublikowano 25 maja 200915 l Lipa że silnik ten sam, ale co z tego jak trailera wymiata na całej linii, grafika jest dopieszczona i to widać gołym okiem, przede wszystkim jest dużo ostrzej, tekstury zyskały na jakości nie ma mowy o szoku ale widać krok wprzód. Jest dynamicznie, brutalnie epicko! gra zarządzi nie mam żadnych wątpliwości 8) Ciekawe jak MP się ma, trailer mega pozytywny. Przynajmniej bedzie w 95% gry frame na poziomie 60fpsow. Do GOW2 tez nie dawali nowego silnika tylko ulepszyli . Jest dobrze - z reszta ten silnik i tak b. dobrze wyglada w HD oraz chodzi plynniutko przez wiekszosc gry (nie liczac Bonda 0007 QOS) - taki COD4/5 to wyjatek na konsoli nextgenowej by ladnie wygladala i chodzilo w srednio 60 a nie w porywach 30-20 jak wiekszosc gier fpp - glownie na silniku UE3 Edytowane 25 maja 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 25 maja 200915 l Dziwne bo COD5 wygląda na ładniejsze od MW2,myślałem że prawem ewolucji i tutaj będzie troche lepiej.
Opublikowano 25 maja 200915 l trailerek mnie rozwali na lopatki. w sumie nie ma od COD4 i Bio zandego dobrego FPS w singlu wiec czekam na MW2 z wywieszonym jezorem /zapowiedzi juz zadnej wiecej nie ogladam bo chce byc wbity w fotel w listopadzie jak odpale gierojke/
Opublikowano 25 maja 200915 l Na splicie..??? Setki godzin..???? No nie zartuj czlowieku... Kilka razy nie mialem netu i nawet do glowy mi nie przyszlo zeby grac na splicie. Nie wiem jaki sens jest tak grac, skoro widzisz co robi i gdzie jest przeciwnik. Podlacz sie do PSN jak najszybciej chlopie. ty się lepiej zastanów co piszesz. tak jak pisali niektórzy- nie zawsze mam ochotę kopać dupy jakimś żałosnym hamburgerom czy innym szkopom, przeważnie wolę porozpierdzielać łby 3em kumplom, a w ferworze walki nawet nie ma czasu zaglądać im na okienka i patrzeć gdzie kampią. EDIT: obejrzałem ten nowy trailer i nie dyskutuję- masa. oby tylko map było więcej niż 10 a właściwości broni mogą zostać podobne.
Opublikowano 25 maja 200915 l Dziwne bo COD5 wygląda na ładniejsze od MW2,myślałem że prawem ewolucji i tutaj będzie troche lepiej. Cod 5 w sensie WaW?
Opublikowano 25 maja 200915 l Czy to prawda,że gra w wydaniu na PS3(tylko na tą konsolę) będzie posiadała polską wersję (kinowa)? już wiem co będzie moim pierwszym zakupem w październiku zaraz po wypłacie....