Opublikowano 3 września 200915 l Świetnie to wygląda stary dobry cod 4 z dodatkami i tak ma być bedzie rzeźnia na serwerach )) :wkurzony:
Opublikowano 3 września 200915 l ja mam podobne zdanie, wystarczą nowe mapy, nowe bronie, nowe perki, reszta moze pozostać bez zmian, i tak bede sie zagrywal do oporu:D
Opublikowano 3 września 200915 l ja się zgadzam z Adim - nowe killstreaki mogą położyć tą grę oraz perki.Oby nie przegięli chcąc zbytnio przybajerować ten tytuł. Ogółem się nie napalam na CoDa i czekam spokojnie czy będzie gra miała te funkcje na które liczę - wsparcie klanowe,wyszukiwarkę serwerów(mus!! i najlepiej na zasadzie tego co teraz jest w K2),możliwość tworzenia własnych lobby na własnych zasadach
Opublikowano 3 września 200915 l ale w MW2 tez zapowiada sie pare nieciekawych motywow. Np perk ktory pozwala uzywac 2 dodatkow do broni moze byc jednym z najwiekszych gowien tej gry. M16+silecer+red dot/granatnik = mega przegiecie. Skąd info o takim Perku?? PS: A mnie ciekakawi ta tarcza ... mam nadzieję, że nie będzie jej we wszystkich trybach. Może jak masz tarczę to nie masz broni?? Taki bajer do działań drużynowych - wtedy bym zrozumiał. EDIT: Właśnie zauważyłem, że gość z tarczą ma broń na plecach. EDIT 2: Po 4 killach wyskakuje chyba AIRDROP jeśli dobrze widzę. Po pięciu Predator Missile ??? Ale co dziwne potem długo nic.... 6,7,8,9,10. Edytowane 3 września 200915 l przez Incognitos
Opublikowano 4 września 200915 l bo te nagrody za kille bedzie mozna sobie ustawiac jak sie chce. Wiec jeden sobie ustawi za 3,4 i 5 killi a inny za 10 np. Tak mi sie wysdaje : ) @incognitos hmm np ostatni fragmment nowego gameplayu - mamy red dota z silencerem co do podwojnych broni. Ton nie musi byc perk, mozliwe ze to bedzie jak snajperka z tlumikiem z cod4 czyli w singlu bedzie a w multi juz nie. niestety narazie tylko takie screeny sa dostepne http://forum.consolegaming.eu/showthread.php?t=21342 wiem ze sa tragicznej jakosci ale mozna zobaczyc 2 pistolety. Edytowane 4 września 200915 l przez Adi_TEAM LBN
Opublikowano 4 września 200915 l Sam przestalem grac po skonczeniu polskiej ligi, glownie przez to co zrobili z tej gry. Od patcha zmieniajacego sterowanie KZ2 byl gorszy z kazdym nastepnym patchem i tak z dobrego (wg mnie) multi zrobil (pipi) -.- Ja także dałem sobie spokój z KZ2 po lidze, ze względu na patche które odbierały mi przyjemność grania, na 100% już do niej nie wrócę, a co do COD MW2 to czekam na nią cały zaśliniony z wywalonym jęzorem ale kupię ją na XO ze względu na klimat XBL i pada.
Opublikowano 5 września 200915 l Gra nudziła bo za duża przepaść była między 10 tys a 100 tys. pkt.Do tego słowa o zamianie pkt. na rózne gratisy w grze nie znalazły pokrycia.
Opublikowano 5 września 200915 l Z tymi killstreak'ami pewno będzie tak, że te lepsze, jak AC130 będzie można sobie dopiero ustawić przy 10 i wyżej, a takie jak UVA po trzech itp. Fajnie że będzie można mieć dwa dopalacze do broni, niech tylko zrobią to z głową Co do pisania, że to wygląda jaki mission pack, tego określenia można zastosować do większości kontynuacji znanych gier.
Opublikowano 5 września 200915 l A ile Ty byś chciał do nich strzelać ? ;> Nóż (Melee) zabija z tyłu z przodu, boku etc..... A ile musisz oddać serii w H3 z BR? Właśnie tyle bym chciał w nich strzelać.
Opublikowano 5 września 200915 l Yeti get real , w COD masz normalnych ludzi a nie super bohaterów z pancerzem..........
Opublikowano 6 września 200915 l Yeti get real , w COD masz normalnych ludzi a nie super bohaterów z pancerzem.......... Normalnych ludzi to ja mam teraz za oknem, a ci w MW to zlepek trójkącików, zupełnie jak opancerzony MC. Jeżeli system w H3 jest niemal idealny, to czemu go nie użyć w MW2? IMO za szybko padają na tym filmiku. Jeżeli ktoś zacznie strzelać mi w plecy, to wątpię abym zdążył się odwrócić. Ale poczekajmy do premiery.
Opublikowano 6 września 200915 l Stary nie łap mnie za słówka, wiesz o co chodzi nie udawaj głupiego.... to jest COD a nie kosmiczne strzelanie, wiesz dziwnie by to wyglądało, jak by marine dostawał cztery serie w głowę i dopiero po tym się przewracał. COD to zupełnie inna bajka niż Halo, więc nie wymagaj tego o tej gry w MW1 tak było i w MW2 też tak jest widzę. Edytowane 6 września 200915 l przez Soul
Opublikowano 6 września 200915 l Czas teraźniejszy (MW) czy przyszłość (H3), a jakie to ma znaczenie? To jest gra wideo i jeżeli wpakowanie 4 serii w zwykłego żołnierza wypada lepiej od krótkiej serii, to czemu nie? A niech to dziwnie wygląda, najważniejsze aby świetnie się grało. EOT z mojej strony, wyjdzie MW2, pogra się, ocena zapadnie. Edytowane 6 września 200915 l przez YETI
Opublikowano 6 września 200915 l Czas teraźniejszy (MW) czy przyszłość (H3), a jakie to ma znaczenie? To jest gra wideo i jeżeli wpakowanie 4 serii w zwykłego żołnierza wypada lepiej od krótkiej serii, to czemu nie? A niech to dziwnie wygląda, najważniejsze aby świetnie się grało. EOT z mojej strony, wyjdzie MW2, pogra się, ocena zapadnie. Nie zgadzam się w ogóle. Stary co to by był za COD jakby trzeba było cały magazynek wpakować żeby kogoś zabić. Chcesz zmieniać w tej grze element, który moim zdaniem jest podstawą tak świetnie opracowanej rozgrywki. Może Ci się to nie podobać ale jest wiele innych gier i nie musisz przecież kupowac akurat tej. Ludzie kochają tę grę za sposób prowadzenia starć, to esencja CODa, po prostu Twój pomysł dla mnie to czysta herezja, chyba nie grałeś w COD:MW co? Bo aż nie chce mi się wierzyć że wolałbyś aby Marines padali po całym magazynku z AK47 ... no szok. Edytowane 6 września 200915 l przez Incognitos
Opublikowano 6 września 200915 l Nie ma nic głupszego w shuterach niż nawalanie do wrogów.To powinno być w miare realistyczne(chociaż w COD4 to i tak tylko Hardcore sięliczy dla mnei ),tak samo jak 1 strzał ze snajperki powinien zabijać(względy wyważenia frakcji)
Opublikowano 17 września 200915 l Cos szybko padali na tych filmikach... "prawie" jak hardcore z HUDem Perk Counter UAV , Wreszcie bedzie mozna utrudnic zycie "radarowym graczom" Riot Shield...z tym moze byc nie fajnie (szczegolnie w HC S&D) Death Streaks hehehe taki handicap dla "wymiatajacych inaczej" Najwazniejsze dla mnie to mozliwosc zakladania tlumika na snajperki i wybor secondary weapon ,ktory juz nie bedzie ograniczony do pistoletu.Teraz mozna wybrac pistolety maszynowe, shotguny albo RPG )) W koncu nie bede musial uciekac snajperem przed gosciem z AK
Opublikowano 17 września 200915 l Wszystko fajnie ekstra i wypas. Ale zastanawia mnie dlaczego na wszystkich prezentacjach (filmiki itp.) pokazują wersję gry na xbox 360?
Opublikowano 17 września 200915 l Cos szybko padali na tych filmikach... "prawie" jak hardcore z HUDem Też mi się to nie podoba, wspominałem o tym kilka postów wcześniej, to usłyszałem odpowiedz, że to najmocniejsza strona CoD. Wszystko fajnie ekstra i wypas. Ale zastanawia mnie dlaczego na wszystkich prezentacjach (filmiki itp.) pokazują wersję gry na xbox 360? Bo obecnie wersja na X360 wygląda lepiej? Bo najwięcej graczy będzie grało w MW2 właśnie na X360? Edytowane 17 września 200915 l przez YETI
Opublikowano 17 września 200915 l też mam wrażenie,że coś dziwnie szybko upadają ci przeciwnicy-zupełnie jakby wystarczył tylko jeden,dwa pociski w obojętnie jaką cześć ciała wroga...dawno nie rgałem w CoD4 więc może mi się tylko wydaje,że jest inaczej niż w tamtej grze Mimo wszystko już po filmikach widać,że gra będzie kozak.Oby tylko ją nie przebajerowali(np po przez miliony killstreaków i peerków) i pomimo tego,że będzie mega widowiskowo i efektownie to potyczki online stracą magię starszej części Edytowane 17 września 200915 l przez Ficuś
Opublikowano 17 września 200915 l Mimo wszystko już po filmikach widać,że gra będzie kozak.Oby tylko ją nie przebajerowali(np po przez miliony killstreaków i peerków) i pomimo tego,że będzie mega widowiskowo i efektownie to potyczki online stracą magię starszej części http://www.gametrailers.com/video/press-event-modern-warfare/56087
Opublikowano 17 września 200915 l Bardzo nie podobają mi sie mapy... takie nijakie, bezolotu, walneli kartony i kontenery byle gdzie i mampa jest, dodatkowo małe jakieś a miały być większe niż w COD4. Najlepszy killstrek po którym dostaniesz zrzut z nowym innym killstreakiem... ja piernicze już się zaczyna, same killstreaki i to jeszcze maksymalny killstreak to tylko 11 killi... za mało!! ta gra to same naloty, rakiety i wybuchy - co raz gorzej to widze. Edytowane 17 września 200915 l przez LiSoQuan