Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Mam kilka misji w spec ops do zaliczenia na veteranie. Ktoś chętny do pomocy ? :P

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 204,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pany to jest temat o starym MW2 z 2009 

• A no tak, było coś takiego, ale samo mi nie zaświtało - dopiero Twój wpis mi przypomniał    Remaster

• Ah mw2 remastered. Skończone. Przykro mi ludzi, którzy kupili to za 100zł i kilka miesięcy później dowiedzieli się, że będzie za darmo. Przypomniało mi się jak zyebana była ta część. "Bieganie" p

Opublikowano

Jak to jest z MW2 i MW3 w trybach online? To były niesamowicie popularne gry swego czasu, ale czy jeszcze ktoś w nie dzisiaj gra? Nie jara mnie Ghosts za 450 zł z Season Passem, a chętnie bym zobaczył czym miliony się zachwycają w kwestii online za mniejsze pieniądze (a więc inwestując w starsze części). Czy nadal można na luzie wejść do meczu? Czy grają już tylko sami prosi i jedyne co mnie czeka to headshoty co pięć sekund? Czy gra może została zhackowana czy coś takiego?

Opublikowano

Spokojnie można grać z tym, że nie polecam ci mw2 i mw3 ;p Spróbuj mw1, black ops 1 (oprócz świetnego multi jest również naprawdę genialny single player w obu częściach). Ostatecznie, jak chcesz coś nowszego to black ops 2 (chociaż on już jest troszkę gorszy).

• 2 lata później...
Opublikowano

dziala jeszcze tu multi (mw2 lub mw3) na konole ps3?? da sie jakos sensownie pograc czy nici i same hakery zostaly??

Opublikowano

No to dzięki ;-) bardziej zależy mi na Mw2...przydałaby się reedycja na nowe konsole :-D

Edytowane przez Szymek_PL_

• 3 lata później...
Opublikowano

Tym spodziewanym remasterem jestem umiarkowanie zainteresowany, ale tylko i wyłącznie jeśli będzie udostępnione multi. Chętnie chwilę znów  bym pobiegał po ulubionych Afghan, Terminal czy Favela...

Opublikowano
13 minut temu, Czezare napisał:

Tym spodziewanym remasterem jestem umiarkowanie zainteresowany, ale tylko i wyłącznie jeśli będzie udostępnione multi. Chętnie chwilę znów  bym pobiegał po ulubionych Afghan, Terminal czy Favela...

Podobno tylko kampania. Tym lepiej, bo w MW2 balans leżał i kwiczał.

Opublikowano
3 minuty temu, McDrive napisał:

Podobno tylko kampania. Tym lepiej, bo w MW2 balans leżał i kwiczał.

Wylane mam na kampanię. Co do multi to największym problemem była atomówka. Ci co wiedzieli jak i gdzie się skampić odpalali ją już w połowie meczu. Może to poprawią i będzie git.

Opublikowano

Tez mnie nie interesuje ogranie mw2 żeby mapy z multi wrzucili do MW i będzie lux

Opublikowano

No wiadomo...najlepiej jakby Terminal, Favela, Afghan czy Wasteland wrzucili jako zremasterowane mapy do MW2019 tak jak to zrobili z Rust. Wówczas mógłbym pomyśleć o powrocie do gry. Póki co jestem na detoksie ;) 

Opublikowano

Btw wrzucili nowa mapkę do multi i nowe zadania dla operatorów 

Opublikowano

Trailer

Na niemieckim PSNie pojawiła się też cena 25 ojro

Grę już można kupić, zasysać i ogrywać (tylko z niemieckiego PSNa)

6dc1af96a704d.jpg

Oficjalna premiera jutro

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Jedyne co pamiętam z tej części, to wiadoma misja i wiadoma śmierć. Cała reszta, to był niezły chaos fabularny:wacko:

Opublikowano

Ależ będzie grane. Zakryje niesmak po fatalnej kampanii w ostatniej części. 

Opublikowano

Remember Makarov. Enemy of my enemy is my friend :cool2:

@suteq muszę przyznać że jesteś pierwszą osobą która pisze że kampania w ostatnim MW była słaba. Każdy z kim rozmawiałem mówił że była zayebista a tematu na forumku nie śledziłem zbytnio więc może takich opinii jak Twoja było więcej. Dzisiaj zawinąłem pudełko MW to się zaraz sam przekonam : ) 

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Próbowałem dwa razy, na dwóch różnych platformach i nie mogę się zmusić do skończenia kampanii w ostatniej części. Konflikt jest zaprezentowany chaotycznie, postaci poza Price'm bez charyzmy, misje poza jedną nudne i bez polotu. Strasznie się zawiodłem. 

Opublikowano
24 minuty temu, suteq napisał:

Próbowałem dwa razy, na dwóch różnych platformach i nie mogę się zmusić do skończenia kampanii w ostatniej części. Konflikt jest zaprezentowany chaotycznie, postaci poza Price'm bez charyzmy, misje poza jedną nudne i bez polotu. Strasznie się zawiodłem. 

No to zupełnie jak w MW2

Opublikowano

co xD

Historię, postaci i misje pamiętam do dzisiaj. Świetnie bawiłem się na premierę, świetnie się bawiłem kilka lat po premierze i przy remasterze będzie tak samo. MW2 jedna z lepszych części serii, tuż obok pierwszego MW. <3 

Opublikowano

A na jakim poziomie trudności grałeś?

Opublikowano

Na Veteranie oczywiście. :banderas: 

A teraz możesz wypierdalać do swojej dziury. :) 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na PSN podobno 99zł. Szkoda, że miesiąc później na PC i XO bo teraz bym sobie pograł, ale za miesiąc to będą nowe gry w kolejce czekać.