Opublikowano 3 listopada 200915 l sporo gralem w poprzednie wakacje w MW na pc [online] i potwierdzam.... baaardzo trudo zdobyc 15ks, a co dopiero 25. oczywiscie jest to do zrobienia ale raczej nie na pr0 serwerach[na takich gralem]. przy czym duzo zalezy od mapy ;] mam nadzieje, ze ostatecznie w grze zostanie dodana opcja ograniczajaca ks'y przed meczem.
Opublikowano 3 listopada 200915 l mimo,że z rzędu kill streak w CoD4 jaki rekordowo osiągnąłem wynosił 21 killsów to i tak uważam,że debilizmem jest ten tactical nuke.Co z tego,że mało kto z nas tego doświadczy.Sam pomysł idealnego killstreaka kończącego rundę i zabijających wszystkich to totalny debilizm. Dalej nie wierzę,że tak to będzie funkcjonowało w MW2 i zrobią coś na wzór bombki w K2 przed którą da się spieprzyć No i wieżyczki wartownicze-znowu wg mnie bez sensu pomysł Nie wiedziałem że masz już kopię tej gry. Zazdroszczę <_< A jakie będą numer totka w środę?
Opublikowano 3 listopada 200915 l anti-camp protection heh, istnieje takie coś ? W CoD 1 - 2 w kolejnych aktualizacjach stosowali takie systemy. Być może panowie z IW wrócą do dawnych schematów.
Opublikowano 3 listopada 200915 l Widać na powyższym screenie że tactical nuke nie ma na iście wyboru co może oznaczać że jest dla każdego po 25killach... co raz gorzej... Powtarzam raz jeszcze ... ile osób w ogóle miało w żytciu 25 killi z rzędu?! Stary będziesz musiał mieć sporo szczęscia żeby zobaczyć to na własne oczy. Zwykły bajer nic więcej Wejdź na forum ligi, tam co drugi Ci powie że takiego streak'a ma co 3 mecz, tacy są pro, a co! Aha i żeby nie było, absolutnie się z Tobą zgadzam Edytowane 3 listopada 200915 l przez Wooyek
Opublikowano 3 listopada 200915 l Wejdź na forum ligi, tam co drugi Ci powie że takiego streak'a ma co 3 mecz, tacy są pro, a co! Aha i żeby nie było, absolutnie się z Tobą zgadzam Wooyek jakbyś grał tylko Normal to nie byłby dla Ciebie problem zdobyć KillStrek'a powyżej 25 :P
Opublikowano 3 listopada 200915 l Nawet tutaj ? Hahahaha I tak hardcore jest lepszy (jak dla mnie). Co do nuke to lipa straszna. Mogli dac jakies 100 killi i byloby po problemie. A i tak 25 nie zdarza sie czesto, chyba ze ktos czesc killi wykampi. Ktos wie ile jest dostepnych prestiży i czy coś daje zdobycie ostatniego ? W WaW przy zdobyciu ostatniego mozna bylo ustawic sobie dodatkowe 5 klas, moze tutaj tez o tym pomysla ( pytanie do osob, ktore maja klocka i gre z torrentow czy od innego zlodzieja ) ?
Opublikowano 3 listopada 200915 l Nawet tutaj ? Hahahaha I tak hardcore jest lepszy (jak dla mnie). Co do nuke to lipa straszna. Mogli dac jakies 100 killi i byloby po problemie. A i tak 25 nie zdarza sie czesto, chyba ze ktos czesc killi wykampi. Ktos wie ile jest dostepnych prestiży i czy coś daje zdobycie ostatniego ? W WaW przy zdobyciu ostatniego mozna bylo ustawic sobie dodatkowe 5 klas, moze tutaj tez o tym pomysla ( pytanie do osob, ktore maja klocka i gre z torrentow czy od innego zlodzieja ) ? A to przypadkiem MS nie banuje za grę na XBL przed premierą?
Opublikowano 3 listopada 200915 l podobno tak, na IGN bylo w newsach, mowili ze jak ktoś nie został zbanowany w 1szej fali banów to niech nie bedzie taki pewny bo posypią sie następne. Edytowane 3 listopada 200915 l przez humanno
Opublikowano 4 listopada 200915 l Wejdź na forum ligi, tam co drugi Ci powie że takiego streak'a ma co 3 mecz, tacy są pro, a co! Aha i żeby nie było, absolutnie się z Tobą zgadzam Wooyek jakbyś grał tylko Normal to nie byłby dla Ciebie problem zdobyć KillStrek'a powyżej 25 :P Ja jestem taki pro że wymiatam na Normalu i na Hardcore, nie tak jak wy nooby tylko Normal
Opublikowano 4 listopada 200915 l NA Justin TV są tacy odważni co cały czas graja online więc czy faktycznie banują tego nie wiemy.
Opublikowano 4 listopada 200915 l I tak znowu tylko 2 tryby dla mnie beda-HSaD i TDM Hardcore masz moje poparcie
Opublikowano 4 listopada 200915 l I tak znowu tylko 2 tryby dla mnie beda-HSaD i TDM Hardcore masz moje poparcie Ja bym dodał jeszcze do tego tryb oldschool i byłby komplet (ofc na początku dużo gra się na HQ, żeby nabić więcej punktów, na przykładzie CoD5 wbiłem tam do 50lvl, a potem dalej i na prestiżach szedł HC)
Opublikowano 4 listopada 200915 l Ja uważam, że to na s&d hardcore idzie najwięcej XP zawsze, średnio można zawsze wyciągnąć 300-400 na mecz.
Opublikowano 4 listopada 200915 l Był,każdy zaczynał z pistoletem. aaaaaaa, było było było. Ale nie grałem na tym
Opublikowano 5 listopada 200915 l Wg konkurencyjnego pisma o grach, MW2 pęka na hard w 6:40 godziny. Ciut maławo jak dla mnie, wychodzi że ma to być gra na jeden wieczór. Mam do Tesco 5 minut i miałem się wybrać 10.11 po grę, ale dam sobie spokój. Single na pewno będzie syty, a jeśli chodzi o multi, to wolę BF: Bad Company. Trochę mi szkoda nawet 169,99 zł za ten tytuł. Edytowane 5 listopada 200915 l przez Kris77
Opublikowano 5 listopada 200915 l tego sie spodziewalem, ze single bedzie krotki. mam nadzieje, ze jego intensywnosc jednak odplaci nam tak krotki czas kampanii dla jednego gracza.
Opublikowano 5 listopada 200915 l Przesadzacie CoD to multi, a single to tylko wprowadzenie do niego. Ja wybieram się we wtorek po gierkę i 11 będę pykał, aż miło. Wiecie może czy w MM lub Saturnie przyjmują już zamówienia jak miało to miejsce z KZ2?
Opublikowano 5 listopada 200915 l mw2 robi wszystko zeby go nienawidziec, wiecie - activision, kotick, cena, noktowizory, kubki, avatary, tanie zagrywki marketingowe, a teraz jeszcze eminem, ... a i tak te gre kupie, dla singla, singiel cod4 jest dla mnie wielki, licze na wiecej w mw2, ocziwscie takze dla multi, spec ops to strzal w dziesiatke, konczac -
Opublikowano 5 listopada 200915 l Eminem daje radę! Nie rozumiem wolałbyś Jamala? Edytowane 5 listopada 200915 l przez szymuR1920
Opublikowano 5 listopada 200915 l Odnośnie debaty na temat bomby atomowej: - Ubić 25 - ciu typa bez straty życia w MW łatwo mi nigdy nie było, a mówiąc nieskromnie, w MW grałem nie najgorzej, i grałem długo. Jednakże, gdy sztuka ta mi się udawała kończyłem najczęściej mecz z 30 - oma, 40 - oma killsami, i nie było razu by drużyna przeciwna takiemu meczu wygrała. Mówiąc pokrótce były to najczęściej wyniki osiągane na noobach. A nabom, w momencie gdy się zorientują, że grają z kimś lepszym, większej różnicy nie zrobi, czy będą non stop dostawać kulkę w łeb przez cały mecz, czy też zginą raz a dobrze od Nuke'a. Ba - przynajmniej nie będą wychodzić w czasie partii. Edytowane 5 listopada 200915 l przez Maiden