Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Featured Replies

Opublikowano

Ogladnolem tylko chwilke by nie psuc sobiej dalej zabawy i coz... to Cos wyglada zaje***cie ! Biore w dniu premiery, nie wazne w jakiej cenie ;]

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 185 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bo dobre multi obroni się bez achivów za 10k kili i 1999 meczy.

• Oh jejku, musisz być taki prooooo. Mogę ci mówić mistrzu?     A czy ja pisałem że ginę 5 razy z rzędu? A jeśli nawet, to hu,j ci do tego. Nie każdy gra żeby być najlepszy, dla mnie to tylko dobra r

• Jaki z tego wniosek ?! , nie umiesz wyciągać wniosków z porazki . przecież po każdym trafieniu pzrez przeciwnika masz pokazane skąd strzelał .I tak ciężko go podejsć za 2 razem jak wiemy gdzie leży

Opublikowano

Błagam,nie wrzucajcie już takich filmików bo ja nie umiem się kur.va powstrzymać przed włączeniem a potem przechodząc grę będę wszystko pamiętał z Youtuba :P

Opublikowano

Nie dzięki , nie skuszę się by zerknąć , choć nie ukrywam że mam wieeeelką ochotę kliknąc na ten link :P

A ja się skusiłem i sie pośliniłem bo nie mogłem gęby zamknąć ze zdziwienia :), masakra na ekranie ma miejsce, zaj3bist4 Giera się zapowiada. :D Jak giera dotrze do mego czytnika to co najmniej 4 dni UW wyrwane z Życiorysu się zapowiadają ;)

Opublikowano

Complete first mission robi wrazenie mimo cienkiej jakosci filmiku, mw2 pewniak.

Opublikowano

multi bedzie takie jak w jedynce?czyli bardzo nieprzystepne dla poczatkujacego gracza gdzie typy z konca mapa mnie zabijali a ja nawet ich nie widzialem

i czasami totalna kampa..

Opublikowano

Zalezy od twoch umiejetnosci, nie raz bylem w TOP5 na PC majac poziom mniejszy niz 10 gdzie na serwie gralo sporo osob z 55. Na konsoli gra stara sie losowac (mowie o WAW) o poziomie zblizonych do twojego ty masz 3 to znajdzie z 10 czy 12 innych graczy

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

No wałsnie dobór graczy powinien byc tak jak w H3 , czyli jak masz poziom 10 to gra wyszukuje ludzi z przedziały 7-13 poziom . I w tedy gra jest wyrównana :)

Edytowane przez canuks

Opublikowano

Coś się boje że COD4 MW2 to będzie taki odgrzewany kontlet jak PES2010 :P

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

wprawdzie jestem przeciwny aczikom na multi ,ale prawdę mówiąc liczyłem ze w MW2 znajdzie chodź kilka. ale mam nadzieję ze DLC z mapami wyjdzie + acziki :).

Jak do takiego WaW wyszły 3 mp to MW2 obowiązkowo muszą wyjsc :P

Opublikowano

Jak ludzie nie chcą, to niech nie będzie achievementów za multi, choć w sumie za 0 mogliby dać (tak jak w WaW). Z drugiej strony to taki paradoks, najgorsze crapy mają achievementy za 10k fragów na multi, w CoD nic nie ma.

Opublikowano

Jak myślicie, jest opcja żeby gierka na premierze kosztowała cos kolo 179zł, 189zł?

Opublikowano

Z listy aczivów wynika że gra będzie miała 17 leveli w singlu czyli dokładnie tyle samo co część poprzednia...

Mam nadzieję,że przynajmniej trochę dłuższe będą te poziomy bo przecierz krótka kampania była jedną z bolączek CODa 4.

Opublikowano

Jak myślicie, jest opcja żeby gierka na premierze kosztowała cos kolo 179zł, 189zł?

A kto wie? Z jednej strony podwyżka cen , z drugiej preorder za 194 :geek: . Rożnie na tym rynku bywa , choć szczerze wątpie.