Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Dwa ciebie i jeszcze troche

ale mówisz o bf ? olo.gif

W odróżnieniu od ciebie pod tym bf są mięśnie  :sorcerer:

4iYyMiv.jpg

o panie, dobry bic propsy

CZIKEN CZEJSER CZIKEN CZEJSER!

Edytowane przez kanabis

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 654,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

O (pipi)a, kabi ty za poważnei bierzesz internet, no i poza tym dawaj foty sprzed dwóch lat :lol:

Opublikowano

Sprzed roku chłopcze , poszukaj moich sprzed roku , porównaj, i przyjdz mnie jechac 

to jest spartakus tutaj wszystko jest powazne.

Mam nadzieje ze w tym roku tez zrobimy silnie heteroseksualną noc spartakusów w której bedziemy wrzucac wszyscy foteczki i głaskac sie po bicepsach

Opublikowano

O (pipi), kabi ty za poważnei bierzesz internet, no i poza tym dawaj foty sprzed dwóch lat :lol:

Co za różnica czy sprzed roku czy dwóch,nie ma progresu,no chyba że w obwodzie pasa ;)

Opublikowano

Wole zeby nic sie nie zmieniło niz regres :)

Opublikowano

Sprzed roku chłopcze , poszukaj moich sprzed roku , porównaj, i przyjdz mnie jechac 

to jest spartakus tutaj wszystko jest powazne.

Mam nadzieje ze w tym roku tez zrobimy silnie heteroseksualną noc spartakusów w której bedziemy wrzucac wszyscy foteczki i głaskac sie po bicepsach

Przepraszam, tam była literówka. miało być "dajesz".

Jak najbardziej, ale czemu spinasz się o każde słowo salceson w spartakusie, nawet nie pod twoim kierunkiem to nie wiem

Opublikowano

W sumie, to ostatnio wygląda nie wiele lepiej od Grzechwy na tym zdjęciu, więc mną też by Kabi wzgardził pewnie.

Opublikowano

Toba nie bo ty mnie nie przezywasz i ciebie szanuje :*

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zawsze tylko silownia i dzisiaj pierwszy raz sprobuje zaczac biegac bo sie troche przytyło. Troche sie wstydze ze ludzie beda patrzec jak na debila, ale w sumie co nie spojrze to wszedzie wszyscy biegaja.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

grasz w chinskie gierki i masz 200 platyn i wstydzisz się iść biegać? :pawel:

Opublikowano

Nie mam 200 tylko 193, jak dobije do 200 to rzucam to (ta jasne). Wstydze sie bo w tym roku opona zimowa przybrała najwieksze rozmiary :reggie:

Opublikowano

naklej kartke na plecy 'to przez 200 platyn w chinskie gierki'

i myślę że ludzie zrozumieją

Opublikowano

zapusciles się to się wstydz

a serio to nie pieŗdol tylko biegaj, a inni niech zazdroszczą

Opublikowano

jak na debila to patrza na mnie kiedy biegam przy ujemnej temperaturze w krotkich spodenkach xD

Opublikowano

Jak na debila to patrzeć można na grube świnie jedzące w makdonaldzie. Velius puść sobie muzyczkę z słonecznego patrolu i wyobraź sobie, ze w slow motion biegasz po plaży a potem czeka na ciebie Pamela 

Opublikowano

Skończy się patrzenie jak na debila,jak będzie trzeba zdjąć kurtki i wbić się w krótki rękawek ;)

Opublikowano

Dobrze, że już powoli wiosna idzie, na razie jeszcze biegam tylko raz w tygodniu, ale trzeba będzie co najmniej 3, bo temperatura coraz wyższa wieczorami. Jak jest 5 stopni to już naprawdę nie jest źle. Ostatnio przebiegłem dyszkę w 48 minut i się jakoś strasznie nie zmachałem. Wiem, że mogę powtórzyć rekord w granicach 45-46 min, a gdybym w tym roku zszedł do 42-43 to byłoby świetnie, ale zbić czas z 45 chociaż o pół minuty łatwo mi nie przyjdzie.

Opublikowano

Ja w niedziele zawody, stary mnie zapisał nawet nie wiedziałem. Bieg pamieci żołnierzy wyklętych. 2 kilosy wiec cały chu.j ale dostałem ładną koszuleczke w pakiecie startowym i jeszcze na mecie medal. No i losowanie 20 nagród na koniec wsrod uczestnikow. Pozytywnie. Ostatnie zawody w jakich brałem udział to za czasów szkolnych rózne powiatówki :D

eSetEwA.jpg

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Przeciez napisałem ze w niedziele jest bieg a koszulke dostałem w pakiecie startowym z numerem geez

TYlko zeby medal jeszcze dostac trzeba niestety biec :/

Opublikowano

A co chcesz mieć medal bez biegu? ;) Ja na swój kadłub  Daru Pomorza musiałem 10 km pzrebiec