Skocz do zawartości

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano
Są jakieś polskie serwery zakładane, lub jakieś customy grane ? Czy raczej każdy gra gdzieś indziej ?

Są,zwykle w godzinach popoludniowo-wieczornych.Daj "Refresh" kilka razy gdy szukasz serwerow a powinno coś z Polski wynalezc

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 345,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

Gra ktos w ogole na tych nowych mapach ?? Bo kupilem je jakies 3 tygodnie temu i ani razu mi sie nie zdarzylo trafic na serwer gdzie by ludzie grali na nich :/

Opublikowano

Wybierz w filtrze, bo innej opcji nie ma. Jak nie wyskoczy, to daj "worldwide" i coś się znaleźć powinno :D

Każda z nowych map ma na EU po 1 serwerze, który stoi prawie non-stop.

Opublikowano
Wybierz w filtrze, bo innej opcji nie ma. Jak nie wyskoczy, to daj "worldwide" i coś się znaleźć powinno :D

Każda z nowych map ma na EU po 1 serwerze, który stoi prawie non-stop.

To wiem tylko ze kurde to troche lipa caly czas grac te same mapy. Liczylem ze beda jakies serwery gdzie bedzie sie grac po koleji wszystkie mapy lacznie z tymi nowymi ( swoja droga ta na statku jest kijowa).

Opublikowano

Hey szukam kogoś kto pomógł by mi odblokować zdolność taktyka, co prawda poprawi trochę te samoloty ale i tak dalej ciężko to odblokować, w zamian mogę pomóc przy innej perce, mój PS ID jest z lewej strony ... dzisiaj jestem dostępny od 18 to późnego wieczora pewnie.

Opublikowano
Hey szukam kogoś kto pomógł by mi odblokować zdolność taktyka, co prawda poprawi trochę te samoloty ale i tak dalej ciężko to odblokować, w zamian mogę pomóc przy innej perce, mój PS ID jest z lewej strony ... dzisiaj jestem dostępny od 18 to późnego wieczora pewnie.

Wejdź w 30 minutową grę i uda Ci się bez problemu zdobyć wstęgę wsparcia powietrznego.

Opublikowano

Wczoraj próbowałem tak zrobić zagrałem 6 gier, trwały na pewno ponad 30 min, udało mi się zrobić tylko 2 razy po 5 killsów

Jak by mi ktoś to bym to zrobił w 30 min i miał bym spokój

Oke już nieważne, jak by ktoś chciał to zrobić to najszybciej założyć grę 1 vs 1 która się nazywa np Air Support Ribbon lub coś w tym stylu, czasami wejdzie ktoś kto chce się postrzelać 1/1 ale mi się udało akurat i zaraz wlazły 3 osoby z rzędu które wiedziały o co chodzi

Edytowane przez Heero

Opublikowano

Chętni na wieczorne spotkanie? Dzis nowe mapy, więc warto je sprawdzić w większym gronie. Nie wiem o której bedzie aktualizacja, ale sądzę, że po 20:00 już mapki powinny być.

Jeżeli ktoś jest chętny, to o 21:00 zakładam pokój SKILL MODE PL

Opublikowano

Graficznie mapki urywają głowę na wysokości kolan :1pl:

Ah, ten deszcz na plaży, ta zawierucha po "atomówce" na wzgórzach...MIODZIO.

Edytowane przez DJ1988

Opublikowano

mapki z kategorii graficzny wytrzeszcz oczu,widać że cały czas engine ewoluuje

Opublikowano

Jak idiota rzuca spown to niestety nic nie zrobisz. Dlatego jesli sam go nie rzuciles to na open serwerach raczej nie korzystajcie z tych "odradzaczy"

Opublikowano

mapki z wczorajszego DLC w oryginale czyli w Killzone na PS2....mały skok graficzny :P

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Chętnie zagramy z Polskimi klanami z poza ligi KZ2,jestesmy zawsze od 20 gotowi na gre.

Chętnych proszę o kontakt na PSN id: Dworek_PL

Opublikowano

GG ostro przycięło w ch..a. Ten nowy patch to jakaś porażka, teraz nie liczy się walka między graczami, tylko gracze vs boty. Moc wsparcia lotniczego i działek, to jakiś ponury żart GG. Oby to poprawili, bo na chwile obecną mogę grać w tą grę, ale z zablokowanymi botami (czyli min. bez taktyka).

Opublikowano

No wsparcie lotnicze to porażka, o ile poprzednio było za słabe to teraz przegieli w drugą strone.

Opublikowano
GG ostro przycięło w ch..a. Ten nowy patch to jakaś porażka, teraz nie liczy się walka między graczami, tylko gracze vs boty. Moc wsparcia lotniczego i działek, to jakiś ponury żart GG. Oby to poprawili, bo na chwile obecną mogę grać w tą grę, ale z zablokowanymi botami (czyli min. bez taktyka).

Czy ja wiem, Mi to nie przeszkadza.

Jesli masz dobra ekipe i umiejetnie korzystaja z bonusow to wiezyczki i samoloty nie maja zadnego znaczenia. Sa elementem gry i nalezy z nich korzystac

ich obecnosc wczesniej i teraz jest mi kompletnie obojetna

Opublikowano

Mnie przeszkadza o tyle,że czesto uciekam gdzies by odsapnąć po starciu a tu nagle takie (pipi) się przypałęta i jest o wiele bardziej namolne niz wcześniej.

Opublikowano

Ja to wogle skasowalbym z tej gry wszelkie latajace (pipi) ladunki wybuchowe strzelby a juz napewno RPG na szczescie to akurat jest czesto kasowane:) karabiny pistolety i mozna walczyc.

Opublikowano

a działka dalej mają tą umiejętność że z dużej odległości zabijają przez headshot'a?

Edytowane przez rydziu87

Opublikowano

Wczoraj skampiłem za przeszkodą terenową i chciałem zniszczyć działko,jakie było moje zdziwienie gdy wpadł head.

Opublikowano

Działko potrafi zasadzić head-a z całkiem sporej odległości. Najgorzej, że potrafi head-a strzelić kiedy jesteś w ruchu.

Airbot-y potrafią teraz na otwartym terenie człowieka na śmierć zamęczyć: są bardzo ruchliwe, wytrzymałe i niestety celne. Kilkakrotnie na akademii zginąłem przez bota strzelającego przez okno :/

Opublikowano

Dlatego też Akademia to moim zdanie najlepsza mapa pod atak powietrzny.

Opublikowano

Lool ta gra to co raz wieksza porazka. Co to GG wyprawia do cholery ! Z genialnego multi robią jakas sieke. Jak tak dalej pojdzie to po premierze Uncharted 2 i MW 2 nikt juz w to nie bedzie gral online. Mialem teraz partie ze chyba 10 respow pod rzad odrazu dostawalem killa z dzialka albo granatu.