Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SONYCARDS, TROPHYCARDS itp.

Featured Replies

Opublikowano

Może to jakiś błąd po stronie playstation.pl - na PSN Profile dobrze pokazuje http://psnprofiles.com/Olsen_PL :)

• Odpowiedzi 264
  • Wyświetleń 22,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Do kart z PSNProfiles jakiś czas temu doszła ciekawa informacja odnosnie ilości ogranych gier i średnia ilość zdobytych trofeów.   Przykład:

• Playfire działa, ale nie tak jak tego chcieli jego twórcy/właściciele (i my..). Coś najwyraźniej nie wypaliło i powrócili do starego systemu (up, na stronie playstation i wtedy ich sie zupdate'uje).

• Ken Marinaris
    Ken Marinaris

Najladniejsze karty jakie widzialem sa tutaj http://www.ps3trophies.co.uk/gamercards.php . Niestety, z niewiadomych powodow nie dzialaja na tym forum

Opublikowano

To pewnie przez to, że mieszkasz w USA :P A tak na poważnie, to może rozważ zmianę carda na coś innego niż oficjalny,k tóry jest trochę upośledzony.

Ha, właśnie zrobiłem update karty na stronie PS i też mam flagę UK.

Opublikowano

Ja też robiłem i mam nadal PL :)

Old_Kyo.png

Opublikowano

Mnie co chwilę prosi o zalogowanie więc możliwe, że coś tam grzebią.

Ehh, jak klikam na jakąś zakładkę to zawsze prosi o ponowny login.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Hehe, wylogowałem się, i zalogowałem ponownie i mam flagę PL.

GrzesPL.png

Hahaha, update się gdzieś zgubił i znowu pokazuje starego carda :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

od jakiegoś miesiąca, a może i dłużej yourgamercards jest trupem i już straciłem nadzieję że odzyska życie, więc pora zmienić na coś działającego. co aktualnie polecacie?

Opublikowano

PSNPROFILES

Opublikowano

od jakiegoś miesiąca, a może i dłużej yourgamercards jest trupem i już straciłem nadzieję że odzyska życie, więc pora zmienić na coś działającego. co aktualnie polecacie?

A co tam się stało bo nie w temacie jestem..

Opublikowano

jedyne co wiem to to, że padło i przez jakiś tydzień wyskakiwało info, że jest jakiś błąd i próbują to naprawić. później stronka działała, ale i tak była zepsuta. nie dodawali trofeów do nowych gier, trofea się nie aktualizowały i po jakimś tygodniu znowu padło i sytuacja trwa do dzisiaj :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wiecie co się wyprawia z Playfire i Rptr? Bo od dwóch tygodni ani ja, ani moi znajomi nie mają aktualizowanego konta. Tymczasem na karcie z PSN wszystko wskakuje na tip-top...

Opublikowano

Ja osobiście niezmiennie polecam psnprofiles.com - nie wiem, czy to już od dawna, ale obecnie mają fajną opcję na layout carda - "last played game"

Opublikowano

PS3Trophies też chyba padło. Wczoraj wyskakiwał błąd, a dzisiaj ładuje w nieskończoność.

Opublikowano

Na głównej wpisujesz swój nick PSN Name i klikasz 'Update User'.

up: jak komuś zależy, można manualnie co godzinę.

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Albo kupic premium i manualnie co ile chce + automatycznie co jakis czas.

Opublikowano

Jakby kogoś interesowało, dlaczego na PSNProfiles nie wyświetla mu wszystkich trofików i mniejszą ilość procentów to winne jest ukrycie gier po ostatniej aktualizacji FW :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co prawda sam używam karty z PSN Profiles, gdyż uważam ją za najbardziej czytelną a art z ostatniej ogrywanej gry jest fajną sprawą, ale bardzo podoba mi się również układ ze stronki PSN Trophy Leaders:

wrednypl.png

A jako że lubię sobie czasem przypomnieć, że to nie moje pierwsze konto na PSN to czasem używam również podwójnej sygnaturki z exophase:

543383.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie wiem od kiedy tak jest, bo dopiero teraz to zauważyłem :P

Jak przegląda się czyjś profil na psnprofiles.com to kolor czcionki pokrywa się kolorem gamercarda (tego konsolowego) danej osoby.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Nie wiem czy w odpowiednim dziale, ale chciałem się zapytać czy da się z profilu usuwać gry? Mam na nim parę starych gier w które pograłem 5 minut i chciałbym je sobie pousuwać, bo chyba odzywa się we mnie trophy hunter w końcu a te gówienka po pare % poprostu szpecą mi profil :P

Opublikowano

Ale czy  po ukryciu dane liczbowe również się zmianią (liczba gier, % completion itd)? Czy tylko poprostu nikt nie będzie widział skąd mam te dodatkowe trofea?