March 12, 200916 yr Oto moja, taka sama od 80 kilku dni (brak playa=brak trofeów), tyle się nazdobywałem w czterech grach xD Jeszcze mi save'y skasują, a brakuje mi kilku jumpów do 100% w GTA 4 (wiem, wiem powtarzam się, ale wybaczcie nie mogę tego przeżyć...)
March 12, 200916 yr jak na casula myślę że nie jest źle doszło jeszcze parę ale nie mam netu w konsoli żeby sync zrobć...
March 12, 200916 yr Nie mam pokazanych trofeów,bo moja kolekcja nie jest imponująca Sygnatura || \/ Edited March 12, 200916 yr by MYSZa7
March 12, 200916 yr Zdobyłem trophy w Burnout Paradise lecz na Portable ID go nie jeszcze nie widać. Ja dosłownie 5 min temu zrobiłem calaka w Mirrors Edge. Żeby zobaczyć go na sygnaturze musiałem zalogować się na konto i kliknąć "aktualizuj"...mam nadzieje że nie będę tak musiał za każdym razem... EDIT: żeby było śmieszniej tutaj dalej sie nie zaktualizowało... Edited March 12, 200916 yr by pawelgr5