Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moja pierwsza platyna

Featured Replies

Opublikowano

No właśnie, która gra jako pierwsza pękła na 100% w Twoim przypadku? Wpisujcie tytuł wraz z krótkim komentarzem smile.gif

U mnie to była Uncharted Drake's Fortune, nie planowałem tego (1szy miał być Dead Space, mając 68% sprzedałem swoją kopię) ale szybko i bez większych problemów zdobyłem platynę a same pucharki oceniam na 6, różnorodne, wyciskają ostatnie soki z gry smile.gif

PS: jeśli jest już temat tego typu to proszę o usunięcie, niech mnie szlag trafi jeśli nie szukałem...

Edytowane przez stoodio

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 26,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Infamous . Właśnie wbiłem.

• Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa

• Resident Evil 5 - Troszeczkę się nagrałem nim zdobyłem tą Platynkę coś ok 20dni + ;P

Opublikowano

Burnout Paradise

Super gra, która przeszedłem dwa razy (raz bez trofeów). Proste trofea, żeby nie powiedzieć banalne, ale też przyjemnie było sobie je pozdobywać.

Gry bez tektury:

Linger in Shadows

Hardcore!!!111one

Opublikowano
  • Autor
Uncharted, chyba jak większość.:)

Czy jak większość to się właśnie okaże ;)

Opublikowano

Hehehe...

Uncharted no! :D

Opublikowano
  • Autor

Proszę o jakieś krótkie komentarze bo inaczej temat zmieni się w wyliczankę tytułów, gdzie w co drugim poście będzie wymienione Uncharted :D

Opublikowano

Pierwsza i chyba ostatnia - Uncharted. Jakoś mnie te trofea nie kręcą.

Opublikowano

Uncharted, bo to była jedyna gra z platyną w tamtym czasie. Byłem wtedy w czołówce maniaków, teraz olałem ;)

Z gier na PSN to SS HD, byłem dumny gdy zrobiłem late bombera ;]

Opublikowano

Podobnie jak u innych, u mnie też pierwszy pękł Uncharted :) Wcześniej grę przeszedłem bez trofeów, ale dzięki temu patchowi miałem sporą motywację aby wycisnąć z gry wszystkie soki ;)

Opublikowano

A ja dla odmiany wpiszę DETRAHCNU ;) najpierw przeszedłem na 100% bez trofeów, a następnie kolejne 3 razy, tym razem dla platynki:)

Opublikowano

No... Uncharted. Najpierw tak jak kolega wyżej grę zrobiłem na 100% bez pucharków a potem z przyjemnością zrobiłem platynkę gdy się trofea pojawiły :)

Moje pierwsze trofeum to jednak było w świetnym Stardust HD :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Chyba nie :D Moja pierwsza platynka tak dla odmiany miała "miejsce" w LittleBigPlanet. Chwilę w to grałem ale trofea są dość łatwe i przyjemne (poza kilkoma brzydkimi słowami przy trofeum Play :P).

Opublikowano

Pierwsza platyna - Burnout Paradise

Pierwszy zdobyty pucharek- genialne StarDust HD

Opublikowano

Resistance 2 - kupiłem bundle z tą właśnie grą i zawziąłem się na komplet. No i w końcu platyna wpadła, jak na razie ostatnia, choć tytułów do scalakowania mam już kilka przed sobą. :)

Opublikowano

Pierwsza platyna / najtrudniejsza platyna : Uncharted Drakes Fortune / Mirrors Edge

Pierwsze 100% / Najtrudniejsze 100% w grach z PSS : Stardust HD / PJE

Opublikowano

Uncharted przeszedłem 3 razy jak jeszcze nie było trofeów :) później weszły trophy no i znowu przeszedłem Uncharted, ale chyba z 4 razy :) cudna gra!