Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy moglby ktos podrzucic linki do konferencja Sony (na wszelki wypadek, gdyby jakies lacza padly). Poza tym o ktorej godz. sie zaczyna?... Wczoraj IGN dalo cialo podczas konfy Microsoftu, po 15 min mialem czarny obrazem. Ogladalem relacje na GT4. Czy na gamespocie trzeba sie logowac by ogladac konferencje?

• Odpowiedzi 630
  • Wyświetleń 65 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gamestop też dał dupy w pierwszych minutach. Chyba 10.

Opublikowano
Czy moglby ktos podrzucic linki do konferencja Sony (na wszelki wypadek, gdyby jakies lacza padly). Poza tym o ktorej godz. sie zaczyna?... Wczoraj IGN dalo cialo podczas konfy Microsoftu, po 15 min mialem czarny obrazem. Ogladalem relacje na GT4. Czy na gamespocie trzeba sie logowac by ogladac konferencje?

W temacie masz godzinę rozpoczęcia 20:00!!! Gamespot nie licząc na początku wpadki, po ok. 15 minutach do końca działał idealnie w przeciwieństwie do IGN-u. Nie trzeba się logować.

Opublikowano

Czekam na konfe Sony, bo pomimo, ze PS3 do mnie nie przemawia, to posiadam PSP ktore ubostwiam, i zycze jej jak najlepiej w walce NDS. Niech Sony pokaze conieco jesli chodzi o moje PSP :)

Opublikowano

eno czekamy, mam nadzieje ze sony zaskoczy czymś nowym (nowe ciekawe projekty gier)

oby nie szli w stronę xbox360 i wii bo będzie kib.. a nie rewolucja

Edytowane przez goggy

Opublikowano

Ani na gamespocie ani na IGN nie trzeba sie rejestrowac. Polecam IGN bo nie ma z nim porblemu a obraz HD. Na gamespot jest pikseloza ale mozna dac fullscreen czego w IGN nie ma.

Opublikowano
eno czekamy, mam nadzieje ze sony zaskoczy czymś nowym (nowe ciekawe projekty gier)

oby nie szli w stronę xbox360 i wii bo będzie kib.. a nie rewolucja

Sony juz dawno poszlo ta droga, co nalezy podkreslic - jako pierwsze, juz za czasow ps2 i juz od 2003 roku! Mi tam nie przeszkadza, ze PS3 stanie sie konsola takze dla casuali, bo i tak wiem, ze dobrych gier nigdy nie zabraknie.

Ciekawe czy zaprezentuja sniezne poziomy w Uncharted 2. Nie bijcie mnie, ale jakos Modern Warfare 2 nie powalilo mnie na lopatki. Jedynie projekty postaci trzymaja fason, reszta jest prawidlowa, ale bez rewelacji. Czekam na snieg w wykonaniu Naughty Dog! ^_^

Opublikowano

nie do końca Sony poszło w casual, fakt wydali parę gier tego typu ale nadal dominują gry hardcorowe

bo co napędzało sprzedaż PS2 etoy?

wii to już totalnie casual, a 360 to wydaniu nowego menu i po tej konferencji mam mieszane uczucia.

Opublikowano

U was też tragicznie działa transmisja konferencji N ? Jak tak będzie po 20.00 to chyba sobie strzelę w łeb :(

Opublikowano

U mnie wszystko jest płynniutkie. Szkoda tylko, że już prawie zasnąłem.

Opublikowano

Konferencja Nintendo faktycznie nudnawa, poza Golden Sun DS nic mnie nie zainteresowało.

A w pomieszczeniu w Home gdzie ma odbyć się konferencja dużo ludzi stoi pod ekranem i to niemożliwe, żeby zaznaczyć na nim Full Screen. :)

Opublikowano

Widzę, że są tacy co polecają oglądać konfę na IGN, odradzam. Wczoraj na konfie MS było ok tylko na początku, a po paru minutach jak się rozkręciło to się wszystko wysypało i to nie był tylko mój problem, na gamespot leci w gorszej jakości ale non stop i bez najmniejszego przycięcia.

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja załączam PS3 i HOME.

donsterydo - jak zwykle muszę się nie zgodzić. Najwyraźniej wy macie jakiś problem z łączami.

U mnie wszystko wczoraj leciało płynnie. Zarówno na IGN jak i Gamespocie.

Edytowane przez Jacobss

Opublikowano

robie to samo.

a konferencję nintendo oglądałem na n4 bez żadnego problemu.

Opublikowano

Jak odpalić konfe Sony w Home ? W co trzeba wejść ?

Opublikowano

Jacobss: Jaki problem z łączami, jak inne transmisje chodzą bez problemu :-) Zresztą na IGN potrzebowało połowy mojego transferu a i tak wywalało, na gamespot przynajmniej nic nikogo nie ominie, a filmiki to i tak trzeba później w HD zobaczyć.

Opublikowano

Ja już jestem w "domu". Kto wysyła zaproszenia?

Btw. wszyscy już czekają przed ekranem.

Gromi - pokój prezentacji.

Edytowane przez Jacobss

Opublikowano

No, panowie, jeszcze tylko dwadziescia kilka minut pozostalo do konferencji Sony... ciekawe co tez pokaze nam Kazuo Hirai i smietanka towarzyska :lol:

Opublikowano

Wyjdzie Hideo i dostanie pomidorem z widowni :-p