Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

pytanie czy czytają czy klikają tylko i ew. patrzą na ocene i +/-

ale chyba widać że opinia o słabej czytelności i clickbaitach zaczyna sie powtarzać więc to nie tylko moje widzimisię

i o ile rozumiem że elementy zmuszające do klikania są wam potrzebne z powodów finansowych i raczej się ich nie pozbędziecie (mimo że drażnią jak cholera)

to jednak jakieś kroki w celu zwiększenia czytelności i zmniejszenia shitstormu może by jednak były wskazane, hm? ;)

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• tedi007
    tedi007

Kurwa, ponoć to wypluł z siebie Grok, po spuszczeniu ze smyczy, na temat szanownego PPE

Opublikowano

Nowy layout jest spoko, taki prosty i czytelny, mniejsza sieczka niz na poprzednim ale do nowego wygladu przydalyby sie ladniejsze checkboxy i scrollbary bo tak srednio to wyglada jak jest box i pasek do przewijania z czasow winXP. Może coś podobnego jak W Chrome ? To samo z dropdown list, jakos nierowno sformatowane, koder na pewnie jest w stanie ubrac to ladnie css'em.

Opublikowano

I kto w ogóle czyta recenzje na PPE? Co mnie obchodzi zdanie jakichś randomów, o których nic nie wiem?

Ktoś tam czyta (kilka/kilkanaście/kilkadziesiąt tysięcy osób w zależności od recenzji), nawet popatrz komentują.

No tak. Przecież jest ta gimbaza, która patrzy tylko na ocenę, a potem prowadzi w komentarzach wojenki między fanbojami.

Opublikowano

Ja czytam recenzje na portalu, ot tak, z ciekawości. Czytam też recki czytelników, tam dopiero jest ciekawie (np. słynne 10/10 dla Dead Space 3).

Opublikowano

Jakiś czas temu pisałem PMki na portalu z użytkownikiem Uobuz (czy jakoś tak), teraz wchodzę poczytać te PMki, a podlinkowane są do Fenixa. Co się chyba namieszało po tej zmianie, więc zgłaszam błąd:)

No i odebranych wiadomości nie widzę, tylko wysłane.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Na dzień dobry - komunikat -Twoje IP zostało  zablokowane. JESTEM NIEWINNY ;)

Jak mogłeś to zrobić, jak mogłeś... deszczowy no...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że można by zmniejszyć trochę czcionki i okna na stronie głównej PPE.pl, bo na takim ekranie 17" to się wydaje zbyt duże wszystko.

Opublikowano

Ktos woogle kontroluje tresci w blogach na portalu ppe? Na glownej macie sliczny wpis uzytkownika o propagowaniu piractwa.

Opublikowano

Przesada ten hejt na Gołąba w komentarzach. Ludzie co jest z wami skąd tyle jadu?

Opublikowano

Też tego nie rozumiem. Przecież idealnie pasuje do PPE, czyli growego odpowiednika Faktu i Pudelka.

Opublikowano

Przesada ten hejt na Gołąba w komentarzach. Ludzie co jest z wami skąd tyle jadu?

Bo jest rudy.

Opublikowano

Serio jest rudy? Och, grucha to ja z tobą zrywam. Wróć jak będziesz blondynką ;3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serio jest rudy? Och, grucha to ja z tobą zrywam. Wróć jak będziesz blondynką ;3

Trochę siwieję, ale jeszcze się trzymam! :D

Nie wierze daj zdjęcie trzymając jedną ręką drzewo, drugą nowy numer psx extreme, a na nodze połóż poduszkę i unieś delikatnie do góry. Jako dowód, to czekam. :greeting:

Perez jakieś wieści o apce? ile procent postępu :P ?

Edytowane przez Sephrio

Opublikowano

Po wpisaniu ppe.pl na telefonie przekierowywalo od razu na forum. Nie wiem jak teraz

Opublikowano

Wczoraj wieczorem błąd został naprawiony. 

Opublikowano

W jakim sensie? Przecież działa.

Perez no apce, aplikacja , nie używasz takich skrótów :D ?

Coś słyszałem że na telefon ma wyjść, więc co tam ?

Opublikowano

Nie no jak już, to mobilkę odświeżamy, ale apka to niekoniecznie póki co. 

Opublikowano

Popsuliście tryb mobilny. Na mundurkach nie ma tagöw a w menu nie ma skrótu do forum. Muszę kliknąć na społeczność, zakasować i wtedy forum wybrać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa mi ani z poziomu tabletu (android) i telefonu (android) przejście z portal ppe na forumek. klikam społeczności>forumek> wywala nagłówną ppe. sprawdzone na chrome i mozilli

Opublikowano

Hmm... dziwne, bo to jest zwykły link. U mnie na tel śmiga OK. A odpal mobilkę na kompie w przeglądarce pod m.ppe.pl i zobacz, czy jest OK.