Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Mass Effect 2

Featured Replies

Opublikowano

Dwa pytanka:

-jeżeli przespałem się z Kelly to zablokowałem sobie bzykanie z Mirandą?

-jeżeli prześpię z Jack (która zaraz chyba pęknie) to zablokuje sobie bzykanie z Mirandą?

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 165,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pogratulować odwagi. Usuwanie niewygodnych postów, obrażanie innych użytkowników. Brawo, chylę czoła.   Jako użytkownik tego forum, chciałbym, żeby odebrano Ci moda z tego subforum.   Pozdrawiam.

• Koniec tego dobrego kiepy. A ty panie S (pipi)j do siebie kulfonie i nie pyskuj bo za krótki w uszach jesteś.

• Fabularnie ME2 > ME3 > ME1    Szukanie drużyny i questy dla nich to naprawdę świetne historie. Sama końcówka mega. ME2 to dla mnie kwintesencja story by bioware. Od 0 do bohatera plus romanse

Opublikowano

Co do pierwszego nie jestem pewien,ale chyba nie zablokujesz.

Co do drugiego to tak. Zablokujesz sobie.

Opublikowano

a jak te sprawy wyglądają jak się gra babką? :P serio pytam. chyba niebawem się zaopatrzę w swój egzemplarz i ciekawi mnie jak to wtedy będzie :)

Opublikowano

a jak te sprawy wyglądają jak się gra babką? :P serio pytam. chyba niebawem się zaopatrzę w swój egzemplarz i ciekawi mnie jak to wtedy będzie :)

Do wyboru masz:

Jacoba,Thane i Garrusa.

Jeśli kupisz na Marketplace komiks Mass Effect Genesis(albo zagrasz po prostu w jedynkę) to tam będziesz mógł wybrać albo Kaidana albo Liarę i kontynuować romans z tym pierwszym w Mass Effecie 3 a z tą drugą w dodatku do dwójki Lair of the Shadow Broker i w ME 3.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

dzięki za bardzo szczegółową odpowiedź. pierwszy kontakt z ME planuje więc najwyżej polecę klasyką albo coś wykombinuję jak już odpalę grę ;)

Opublikowano

Colin co Ci chodzi po głowie (orgie!!! ) :P hehehe.

Btw trochę spoiler z tą Liarą i Shadow Brokerem ale na szczęście zajebisty spoiler ;p Wynagrodzę sobie chociaż w dodatku, że nie ma w fullu mojej ulubionej postaci :(

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No grając Shepardem też, właśnie tak zrobiłem. I bałem się, że zablokowałem sobie Mirandę.

Btw w każdym bądź razie dialogi - flirty z Kelly to mistrzostwo. Śmiałem się na głos jakie teksty rzuca Shepard heh.

Opublikowano

o tyle dobrze.

słupek - nie :P po prostu ilekroć mam wybór w grach lubię grać babką dla odmiany i urozmaicenia. ciekawiło mnie jak wtedy wyglądałaby sprawa romansowania. sam musisz przyznać że głupio iść do wyra z kolesiem grając kobietą :D

Opublikowano

Idźcie Wy lepiej grac w ME3, a nie w dzień kobit rozmyślacie o lesbijskich romansach w ME2 :D

Opublikowano

Słupek, co do Jack, to jest taka sprawa : jak prześpisz się z nią, mówiąc jej o tym wprost (jest taki moment), bez budowania romansu, to jest to zwykła akcja na boku i nie ma wpływu na "związek" z kimś innym. Jednocześnie praktycznie zamykasz z nią dalsze rozmowy itd. Jeśli idziesz w kierunku romansu (dialogi), to wtedy nie możesz romansować z nikim innym. Tyle.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj kupilem ME2 i mam pytanie odnosnie wyboru klasy postaci. Jak myslicie - wybrac zolnierza (ktorym gralem w jedynce), czy szturmowcem? W jedynce umiejetnosci uzywalem w zasadzie tylko w walkach ze spora liczba przeciwnikow, a tak to tylko karabin / strzelba.

Opublikowano

Ok, a czy jest mozliwosc zmieniena polskiego dubbingu na angielski z pozostawieniem polskich napisow?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest mozliwosc w 2ce importowac postac z ME3? Chcialbym zagrac w dodatki,ale znudzilo mi sie pocinanie zolnierzem.

Opublikowano

Czyli zeby zmienic klase musialbym jeszcze raz przechodzic. Szkoda, ze w NG+ nie mozna zmienic klasy. A jak sa rozwiazane dodatki? Tak jak w trojce?

Opublikowano

Nom, na mapie galaktyki masz zadanie i robisz je kiedy chcesz. Tylko musisz być po 1 misji, ofkorz.

Edytowane przez Voytec