Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Energy Drinki

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 316 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja tam tylko Black lub Redbull piję, więc dobrze, że tylko monster i burn jakieś wadliwe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

:[ Aaaa wiec to dlatego Hamiltona nigdzie nie mogłem znaleźć. Szkoda bo to mój ulubiony jest. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trochę ostatnio temat zaniedbałem, a tu nowych tigerów wysypało. Jakieś kaktusy, gumy balonowe, edycje 80' i 90'. Piję właśnie 80' i kurde, to jeden z najsmaczniejszych energoli, jakie w życiu piłem. Pyszna pinacoladka, do tego  z d r o w o,  bo tylko 10 kcal na 0.5 l puchę i 20% soku. Polletzam.

A w kuchniach świata widziałem niedostępną u nas linię monsterków java monster na bazie kawy. Jedyne 25 zł za puszkę :rayos:

Opublikowano

Moje przywiązanie do monstera Hamiltona jest tak mocne że przestałem pić inne monstery. I tak to już trzeci tydzień odkąd piłem energetyk. Z początku dostawałem pierdolca i chciałem iść kupić jakikolwiek, z zielonym tym podstawowym włącznie a raczej chyba tylko tego jeszcze akceptuje. Ale zawziąłem się i stwierdziłem że nie będę marnować pieniędzy. 

Ciekawi mnie kiedy wznowią partię Hamiltonków i ile wytrzymam gdy zobaczę puszki w sklepie. 

Opublikowano

90' z kolei jakaś marna oranżadka w klimatach marcepanowych : \

Opublikowano
18 godzin temu, u55r napisał:

Moje przywiązanie do monstera Hamiltona jest tak mocne że przestałem pić inne monstery. I tak to już trzeci tydzień odkąd piłem energetyk. Z początku dostawałem pierdolca i chciałem iść kupić jakikolwiek, z zielonym tym podstawowym włącznie a raczej chyba tylko tego jeszcze akceptuje. Ale zawziąłem się i stwierdziłem że nie będę marnować pieniędzy. 

Ciekawi mnie kiedy wznowią partię Hamiltonków i ile wytrzymam gdy zobaczę puszki w sklepie. 

Monstery Hamilton są w regularnej sprzedaży w polomarkecie dajmy na to a teraz są akurat w promocji.

Opublikowano

Dzięki za cynk. Ale jedyne dwa polomarkety w Polsce B to Augustów albo Suwałki :yao: raczej nie pojadę 100 km po puszkę co prawda ulubionego napoju. Poczekam aż wprowadzą do regularnej sprzedaży gdzieś do Hortenów lub Żabek. A do tego czasu przechodzę detoks. 

Opublikowano

Ja to energetyka nie piłem od czasu covida czyli od początku listopada. Czasem kusi kupić dla smaku jakieś mojito z biedry, ale sie powstrzymuję i jak mam ostrą chęć to pepsi ewentualnie chociaż i jej nie mam chęci juz brac odkąd skoczyła z 1,79 do 2,19 w biedrze.

Opublikowano

W Dżabkach jest nowy Monster:

monster-energy-ultra-fiesta.jpg

Smak? Mango.

Opublikowano

Panie @Rozi to, co pokazałeś to poprawiona wersja mango loco w wersji zero. Poprawiona bo wersja z cukrem była nie do wypicia dla mnie. Ultra fiesta wchodzi lekko i fajny smaczek zostawia. Multiwitamina bez cukru. :banderas:

Opublikowano

Mega mj smakowało Mango Loco, ale przez cukier na dłuższą metę odpadał. A tutaj proszę idealna alternatywa. :banderas:

Opublikowano

Zajebisty ten Fiesta, w ogóle nie czuć słodzika, tylko pyszne mango :obama: 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Red Bulle z tego co widzę w niektórych sklepach chodzą po 5-5.50 za puszke. Na prywatnej sieci stacji benzynowych te największe po 7zł. 

Rozstrzał cenowy litrowego Blacka jest największy- w Dwójce widziałem za 7.20 a w marketach Vita za 4zl. W Lidlu wczoraj kupowalem za 4.50.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hamiltony wróciły do sklepów. Miłe dla mnie zaskoczenie ale po otworzeniu puszki i wlaniu zawartości do kufla okazało się że napój jest jaśniejszy, pierwszy nieśmiały łyk i strach przed zmienionym smakiem zniknął. Okazuje się że jednak nadal smakuje tak jak lubię. 

• Partię napojów Monster LH44 i Ripper wycofano ze względu na zbyt wysoką zawartość substancji dodatkowej E1520 (glikol Propylenowy) :dunno:
Opublikowano

Monster Mule jest w Żabkach i mimo tego, że nie przepadam za imbirem, to wchodzi jak złoto. No i bez cukru jest.

Opublikowano

i nawet spoko cena, ostatnio do dealz jezdzilem kupowac po 4,5zl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

O ku.rwa white gummy bear. Przypomnialem sobie jak za gnoja bralo sie cala morde zelkow haribo i trzymalo tak dlugo az mozna bylo je "pic". Az mnie na mdlosci bierze.

Oryginal oczywiscie nie maja to pasuje.

Opublikowano

Piię tego Reigna właśnie, smak Razzle Berry, czyli malina w płynie, bo tak smakuje. Bez cukru oczywiście, słodzika nie czuć, kofeiny więcej, niż w Monsterkach - 40 mg na 100 ml. Całkiem spoko powiem Wam.

Opublikowano

Cena jak? Bo monsterki kurwa 6,5zł w zabce, ostatnio zrobilem zapasa w carrefour bo były po 3,99

Opublikowano

Też 6,50 XDXDDD