Opublikowano 7 czerwca 20213 l melona nie lubie ale wzialem ten drugi smak, juz chyba za pozno na testowanie, jutro sie sprawdzi. Ciezko dostac, dopiero w trzeciej żabce mieli.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Ej jaka jest różnica między red bullami zero a sugarfree? Oba są bez cukru, pijam sugarfree i jest bardzo spoko, nie czuc slodzika i smakuje prawie jak cukrowy.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l 23 godziny temu, Mejm napisał: Cena xD jeden 5zl drugi 6,20. Tak bylo w sklepie gdzie patrzylem. Zrobiłem research i na stronie red bulla sam producent pisze, ze ten zero ma inny smak a sugarfree ma byc blizej cukrowego. No nic jutro ztestuje sam, bo chwilowo sugarfree wygrywa u mnie w bezcukrowych energolach, które mają mieć smak standard wlasnie za brak tego chamskiego posmaku slodzika jaki jest w bialym monsterku. UPDATE: Chujowy ten RB zero, w sensie smakuje jak takie zasypane slodzikiem energole typu bialy monster czy tiger. Sugarfree FTW Edytowane 9 czerwca 20213 l przez Soban
Opublikowano 10 czerwca 20213 l Jak ktoś lubi cukierki lodowe, to tak własnie smakuje ten black, dla mnie spoko
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Tylko zielony zero albo mule(tego trzeba ojebac zimnego, bo cieply jest oblesny no i trzeba lubic imbir) Ta fiesta mi nie siadla mimo, ze mango loco to moj ulubiony cukrowy. Jakies takie rozwodnione mango loco z posmakiem slodzika. Ogólnie monstery zero mają problem z pozbywaniem się posmaku słodzika w mordzie. Ten redbull sugarfree(nie mylic z zero) robi to duzo lepiej.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Ten Reign wlasnie mi nie walił słodzikiem. Tigery też są fajne teraz, niby mają troche kcal, ale 100 na 0,5l puszke to do przezycia.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l A ja mimo wszystko będę polecal te frugo, zwłaszcza arbuzowy i mango.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Dobry jest nowy Redbull kaktusowy, co w moim przypadku zdarza się bardzo rzadko, bo nie lubię smakowych energetyków, a ten mi się trafił fajnie. Tak samo dobry był Redbull jagodowy.
Opublikowano 11 czerwca 20213 l 41 minut temu, Metoda napisał: A ja mimo wszystko będę polecal te frugo, zwłaszcza arbuzowy i mango. dla mnie za duzo cukru niestety, 2x tyle kcal co tiger
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Black o smaku cukierków lodowych- ok na jedna puszkę, wolałbym nawet mniejsza. Jako ciekawostka, codziennie bym nie ujechał. Kupiłem też Monstera Mango Fiesta. Jak każdy inny zero ma ten posmak z tylu na języku. Jeszcze wtopiłem z dwiema puszkami. Wole klasycznego zielonego albo Rockstar złoto-czarny.
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Jak wprowadzono Monsterka do Polski to były dostępne dwie puszki. Tradycyjny zielony i niebieski Lo-Carb. Tego drugiego po jakimś tam czasie przestano wlewać do puszek i znikł. Na jego miejsce pojawiły się inne smaki i ten mój ulubiony Hamilton 44. Już zapomniałem jak smakuje Lo-Carb więc zamówiłem dwie puszeczki. Mam nadzieje że nie uzależnię się tak jak jestem chory na Hamiltonka bo dorwałem całą zgrzewkę (24 sztuki) w promocji w carefour, 3,99 za puszkę
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Kupiłem takie cudo za 1,19 w lidlu, smakuje identycznie jak kazdy klasyczny tiger/black czy inny energol, więc jak ktoś szuka budżetowej opcji to polecam
Opublikowano 13 czerwca 20213 l Nie wiem czy "placebo bo lidl" ale w ogóle mnie nie ruszał, nie czułem powera a na kofeine jestem niezwykle czuły. No dobra - kto już testował?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l O ku.rwa, gdzie to? xD Z szacunku do kanabisa i sygnaturki musze sprobowac. Jest wersja full sugar?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l ten ich energetyk to chyba smakuje jak kazdy inny klasyczny, sami mowili, ze to rozlewa jakas firma co robi dla roznych klientow. Przepłacasz tylko za puszke z dzikiem.