Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

Opublikowano

Dzień dobry panowie,kupiłem dzisiaj gre i mam pewien problem z padami.Nie posiadam oryginalnego pada gdyż mi wysiadł i używam zamienników jeden pad to pad Mad Catz a drugi to dual shock 2 podpięty przez przejściówke firmy Hama.Próbowalismy z bratem grac co-op ale pad mad caatz stwarza problem w postaci że sam tak jakby wciska przyciski,np w opcjach bez naciskania niczego przestawia mi non stop opcje,sam chodzi.A znowu dual shock,w czasie grania widać ze delikatnie celownik ucieka na lewo ,tak od niczego-postać też jakby tak delikatnie wędrowała w lewo.Sprawdzałem na innych grach np w resistance w co-op i nie ma takich problemów.Wgrałem najnowszego patcha i dalej nic.Panowie jakies rady ?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 209,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

Myślicie że Killzone to fantastyka?Ja już należałem do Helgastów 5 lat temu :)

6501cc4208c2db84m.jpg

Edytowane przez Litwin25

Opublikowano

.

Edytowane przez kubson

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grałem ostatnio i muszę powiedzieć ,że jest to najlepsza część serii.Owszem 2 dawała równie mocnego kopa i miała ciekawe miejscówki,ale nie miała tego typu akcji co trójka.Poza tym bardzo ładnie prezentuje się dżungla i jest miło odskocznią od klimatów postapokaliptycznych (niby była w jedynce,ale ta prezentuje się lepiej).W multi gra się równie bardzo dobrze i przyjemnie.Co prawda fabularnie wyszło tak sobie ,ale końcówka jest ciekawa.No i ciągłe uciekanie przed higami,daje niezapomniane wrażenia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Grałem ostatnio i muszę powiedzieć ,że jest to najlepsza część serii.Owszem 2 dawała równie mocnego kopa i miała ciekawe miejscówki,ale nie miała tego typu akcji co trójka.Poza tym bardzo ładnie prezentuje się dżungla i jest miło odskocznią od klimatów postapokaliptycznych (niby była w jedynce,ale ta prezentuje się lepiej).W multi gra się równie bardzo dobrze i przyjemnie.Co prawda fabularnie wyszło tak sobie ,ale końcówka jest ciekawa.No i ciągłe uciekanie przed higami,daje niezapomniane wrażenia.

Wszystko pięknie , ale za mało strzelania w strzelance, w pierwszej lokacji piękny duży teren i tylko 3 gość, potem jest lepiej ale i tak jakoś w 2 było więcej, co nie zmienia faktu że gra jest cudowna .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiaj właśnie doszła do mnie edycja Helghast (240 zł z przesyłką), miała iść od razu na sprzedaż, ale tak mi się spodobała że sobie zostawiłem :D wykonanie hełmu czy figurki 1 klasa, w ogóle hełm robi świetne wrażenie na półce.

ehh... szkoda, że obecnie nie mam PS3 :(

• 9 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pozyczylem od kumpla Killzone 3, i mam problem. Podczas zalaczania gry wyskakuje mi komunikat o sciagnieciu aktualizacji, ktora jak sciagnie, to konsola za kazdym razem zalicza mi zwieche, zanim pojawi sie menu gry. Wywalilem z dysku ta aktualizacje, gra sie normalnie zalacza tylko musze byc w trybie offline, wiec online nie pogram... Probowalem tez tak, jak mialem aktualizace na dysku, zalaczyc gre jak nie jestem wpisany, by potem w trakcie gry sie wpisac. Niestety tak tez gra mi sie wiesza. Mial ktos podobnie, czy moze jest to jakis blad w aktualizacji, i na chwile obecna online w Killzone 3 nie da sie grac?

Opublikowano

No właśnie też mam problem z online w KZ3. Nie wiesza mi się tylko wyszukuje mecze kilkanaście minut i nic, a kiedyś grałem bez problemu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

gram wlasnie w KZ3 i  wszystko jest ok, ale cut scenki wolaja o pomste do nieba. rezyseria, montaz i rozjezdzajacy sie dubbing to po prostu koszmar.

nie mam pojecia, jak takie studi jak GG odwala taka kaszane.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, mam od wczorajszego wieczora podobny problem jak kolega Arkady. Do wczoraj w multi wszystko działało na tip-top, a od ok. 1. w nocy nie mogę znaleźć nikogo do gry...

Opublikowano

a ustawiasz dowolną mapkę czy z góry narzucasz jakie ma szukać? Pamiętam, że jak nie zaznaczyłem wszystkie na dowolne to też miałem problemy z never ending szukaniem

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

a mi czasem nie chce sie odpalić, zwiecha na maksa przed pojawieniem się pierwszych napisów, o tym, że co godzine trzeba robić przerwe 15min. Dziś od razu odpaliła. Czy z aktualizacją czy bez, różnie. Nie wiem, inne gry (Uncharted seria, Armored Core 5, Fifa 12, Battlefield 3) bez problemów.. Killzone jedynie ziewa:/

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Gram ostatnio sporo w Killzone 3 po necie i nie mam żadnych problemów z tych o których piszecie. Czasem zdarzy się, że dołączając do pierwszej wyszukanej gry jest mało osób albo jedna. W takiej sytuacji wystarczy wyjść i wyszukać jeszcze raz, zostaniemy dołączeni do gry z dużą ilością graczy. Poza tym więcej osób gra w Strefę Wojny niż w Partyzantkę.

Tak na nawiasie. Uwielbiam ten polski dubbing, jaja po pachy i mówię to całkiem serio, specjalnie kupiłem steelbooka PL :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, opłaca sie jeszcze kupować killzone 3?? Graja w to ludzie jeszcze?? Czy juz raczej serwery martwe?

Sent from my RM-914_eu_poland_347 using Tapatalk

Opublikowano

Ludzie grają. Najwięcej w podstawowe plansze, choć na tych z DLC też czasem jest gęsto. Sam gram regularnie od kilku miesięcy i bawię się świetnie. Czasami system znajdzie grę gdzie jest 5 osób innym razem gdzie jest 20 wszystko zależy od pory dnia. Jak wrzuci Cię do gry gdzie jest mało osób to warto wyjść i jeszcze raz dać szukanie wtedy znajduje więcej. Świetna gra polecam.

Opublikowano

Dzieki plugawy ;) tak wiec pewnie skusze sie na k3 ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przeglądałem ostatnio forum myśląc co by tutaj kupić z trochę starszych tytułów i tak pomyślałem, że zajrzę do tematu K3 i zobaczę czy ktoś jeszcze gra :D Muszę pomyśleć czy nie wybrać się jutro po K3 :) Pograłem trochę w Bugfielda 4 i COD Ghosts, ale nie mam siły do tych gier. A pamiętam że feeling w K3 był bardzo fajny jak grałem po premierze i gra wygląda porządnie.

Opublikowano

Nie grałem za dużo w multi w dwójce, zrobię to jak nabiję 100% w KZ3, ale multi mnie trochę odrzucił. Menu nieintuicyjne, mapki na pierwszy rzut oka wydają się "dziwne", ale idzie się przyzwyczaić pewnie. No i w KZ2 dużo PROsów gra i oni przede wszystkim sobie chwalą tą część. Multi w KZ3 jest bardzo przystępne i bardzo łatwo się we wszystkim połapać w sam raz dla zabawy. Oczywiście widać różnicę jeśli ktoś gra już jakiś czas a ktoś nOObi ;) Na tą chwilę bardziej polecam KZ3, ze względu na efektowność/grafikę, dużo ludzi i bardzo dobre mapki.

Opublikowano

Nie wiem jak z ludźmi w dwójce ale jeżeli są to #tylkoKZ2 

Opublikowano

trojka w multi nadaje sie tylko do TDM - kazdy inny tryb to porazka, tylko K2

Opublikowano

trojka w multi nadaje sie tylko do TDM - kazdy inny tryb to porazka, tylko K2

Najlepszy tryb to Operacje, szkoda że go nie rozwineli :(

Opublikowano

ale ile jest plansz do niego?2-3 bo juz nie pamietam