Gość ragus Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jakbym swoje myśli czytał. Ogólnie właśnie dla mnie jego wątek to jedna z mocniejszych rzeczy w tym serialu. No ale nie najmocniejsza. Najbardziej dołujące momenty jeszcze przed tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 W połowie 3ego sezonu jestem i jedna rzecz mnie zastanawia. Chodzi o te jednorazowe telefony 'parzydełka' - czarnuchy serio nie potrafią wyjmować kart sim z fonów tylko wypie.przają całość? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 nie pamiętam dobrze ale chyba obawiają się podsłuchów, dlatego wymieniają też telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No ale jak wywalisz kartę z telefonu, to chyba już się go nie da podsłuchać, nie? Czy jak to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Poza tym te telfony mogli dostać u każdego abdula w sklepie, nie wiem czy w stanach same karty SIM sprzedawali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mi sie zawsze wydawalo ze z tych telefonow nie da rady wyjac karty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie potrafie ogladąć innych seriali po The Wire, strasznie mnie to dobija bo każdy wydaje się głupim, nudnym zapychaczem czasu antenowego w hamerykanskich stacjach. ;_; Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie potrafie ogladąć innych seriali po The Wire, strasznie mnie to dobija bo każdy wydaje się głupim, nudnym zapychaczem czasu antenowego w hamerykanskich stacjach. ;_; Miałem dokładnie to samo, o czym pisałem paręnaście miesięcy temu. Spoko, trauma po jakimś czasie minie, to jak śmierć bliskiej osoby. The Wire na zawsze w serduszku Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mi sie zawsze wydawalo ze z tych telefonow nie da rady wyjac karty No to strasznie głupie by to było w każdym razie. To tak jak kupować samochód z pełnym bakiem, do którego nie można dolać benzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Kiepskim byłbyś gangsterem Masorz. Zawsze się zmienia i telefon i kartę. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) No to strasznie głupie by to było w każdym razie. To tak jak kupować samochód z pełnym bakiem, do którego nie można dolać benzyny. Dlaczego? Przecież żeby doładować telefon nie musisz wyciągać karty? Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No ale jesteś skazany na ten sam numer tela Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Zresztą o czym tu gadać. Gangole nabici kasą by kombinowali jak przyoszczędzić na telefonach za 15$ e: a i wyczuwam nutkę krytyki a na to to już paragrafy są Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez teddy Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Bardziej rozbawiło mnie, że nawet w tym przypadku jedynym, co mu przyszło do głowy, kiedy czegoś nie rozumiał, było to, że czarni są głupi. Wyobraziłem sobie jak idzie ulicą i nagle widzi psią kupę i myśli "hm, to pewnie dlatego, że czarni są głupi". Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ale to był żart ogóreczku. I wcale nie krytykuję tego serialu, bo tutaj nie ma czego krytykować. Może ten pomysł z Hamsterdam-free-drug-dealing-zone jest trochę nierealny, ale to dlatego, że nikt nigdy czegoś takiego nie wprowadził. Tzn czytałem, że kiedyś ktoś chciał coś takiego przepchnąć, ale się nie udało. Natomiast nie jest to dla mnie jakiś element sci-fi czy coś, a już takie opinie czytałem. W każdym bądź razie w stosunku do tamtej dzielnicy Baltimore, Hamsterdam jako tako funkcjonuje i daje pewne efekty, ale obstawiam, że zbyt długo to się nie utrzyma. Zagrywki polityczne GENIALNE, Tommy Carcetti mistrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 bronienie hamsterdamu w the wire jest very trendy tego lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Hamsterdam super Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 bronienie hamsterdamu w the wire jest very trendy tego lata. Milan daje teraz żelazne argumenty przeciwko Hamsterdam typu: - skoro jest strefa wolnego handlu dragami, to wszyscy dilerzy ameryki zjeżdżają do Baltimore uprawiać swój niecny proceder bez ryzyka odsiadki Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 ALe nawet naukowiec, ktory odkryl lancuch DNA powiedzial, ze czarni sa glupi Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 (edytowane) -I co mu powiedziałeś? -Panie Burmistrzu ma pan wielką pałę i z całą pewnością wie Pan jak jej użyć XDDDDDD (pipi)a nie mogę. Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Oglądam finał serialu Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Koncze Shielda i mysle zeby zostac w klimatach. Obejrzalem kiedys dwa pierwsze odcinki Wire ale jakos mnie nie wiagnely, no ale jakos sie sklada ze wszyscy polecaja. Dac sobie szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 miałem to samo, w sumie dopiero w drugim sezonie się wkręciłem. oglądaj na siłe nawet 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Koncze Shielda i mysle zeby zostac w klimatach. Obejrzalem kiedys dwa pierwsze odcinki Wire ale jakos mnie nie wiagnely, no ale jakos sie sklada ze wszyscy polecaja. Dac sobie szanse? tak dać prawdziwy geniusz tego serialu ujrzysz dopiero po obejrzeniu całości.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Sciagam wlasnie wszystkie sezony. No lepiej zeby nie na daremno Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi