Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 19 minut temu, PiotrekP napisał(a):Spotkałem kilka opinii gdzie się jarają kreacjami postaci, jakby to był jakiś Ojciec Chrzestny. ja to miałem przy stole w święta, mój brat jest zachwycony i tym i poprzednim filmem. Stwierdziłem, że stoimy na dwóch różnych biegunach jeśli chodzi o rozrywkę/kino i trzeba to zaakceptować. Dobrze, że nie argumentował swoich wrażeń jedynie ,,epickim seansem, niesamowitą technologią'' itd. bo coś takiego to już jest śmieszne jeśli mówimy o trzeciej części 3 godzinnych filmów. Dorosłe majętne chłopy co nie jedno już widziały nadal podniecają się grafiką po 9 godzinach bitego siedzenia w fotelu kinowym. To jest śmieszne ale dajcie już spokój.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):Dorosłe majętne chłopy co nie jedno już widziały nadal podniecają się grafiką po 9 godzinach bitego siedzenia w fotelu kinowym. To jest śmieszne ale dajcie już spokój.Calkiem prawdziwie o graczach.
Opublikowano 47 minut temu47 min Trzecia próba sprzedania 3D Marka jako film? Stare, znałem. Niech ktoś powie Cameronowi, że nawet najlepsze CGI nie jest w stanie zrobić na nikim wrażenia w 2025 r., a 3D dawno zdechło jak na sezonową modę przystało.