Opublikowano wczoraj o 14:38 1 dzień 19 minut temu, PiotrekP napisał(a):Spotkałem kilka opinii gdzie się jarają kreacjami postaci, jakby to był jakiś Ojciec Chrzestny. ja to miałem przy stole w święta, mój brat jest zachwycony i tym i poprzednim filmem. Stwierdziłem, że stoimy na dwóch różnych biegunach jeśli chodzi o rozrywkę/kino i trzeba to zaakceptować. Dobrze, że nie argumentował swoich wrażeń jedynie ,,epickim seansem, niesamowitą technologią'' itd. bo coś takiego to już jest śmieszne jeśli mówimy o trzeciej części 3 godzinnych filmów. Dorosłe majętne chłopy co nie jedno już widziały nadal podniecają się grafiką po 9 godzinach bitego siedzenia w fotelu kinowym. To jest śmieszne ale dajcie już spokój.
Opublikowano wczoraj o 14:42 1 dzień 2 minuty temu, Krzysztof93 napisał(a):Dorosłe majętne chłopy co nie jedno już widziały nadal podniecają się grafiką po 9 godzinach bitego siedzenia w fotelu kinowym. To jest śmieszne ale dajcie już spokój.Calkiem prawdziwie o graczach.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Trzecia próba sprzedania 3D Marka jako film? Stare, znałem. Niech ktoś powie Cameronowi, że nawet najlepsze CGI nie jest w stanie zrobić na nikim wrażenia w 2025 r., a 3D dawno zdechło jak na sezonową modę przystało.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jakby twórcy robili takie 3D jak Cameron to by nie zdechło. Tylko dzięki Avatarowi to jeszcze jakoś przędzie.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Parę miesięcy temu oglądałem jedynkę w 3D na projektorze z aktywnymi okularami i efekt jest dużo lepszy niż na pasywnych w tv. No i sam film ma o wiele lepiej zrobione 3D niż w takim hobbicie. Ja tam uważam, że to fajna sprawa ale nie dziwię się, że zdechło bo to zawsze był trochę gimmick. Wolę sobie walnąć jeden taki odmóżdżacz z ładnymi obrazkami niż oglądać 20 filmów marvelowskiej papki.