August 25, 200916 yr Uwielbiam jogurty. Jakie są wasze ulubione i jakie firmy są najlepsze? Ja zdecydowanie wolę produkty regionalne niż danone np. mój faworyt, pomimo że firma znana w całej Polsce
August 25, 200916 yr Jogurty Pitne od Danona, Gratka,Desery wyżej wymienione i z Jogobelli wielkie jogurty (truskawkowy najbardziej lubię), a i jeszcze Fantazja z różnymi dodatkami. Pyyyyycha. ;] Edited August 25, 200916 yr by Lain
August 25, 200916 yr Za jogurtami akurat nie przepadam a z serów/serków to wszystkie pleśniowe i mój ukochany Brie który to mogę jeść codziennie
August 25, 200916 yr Trójkąciki muehehe ;D Ja bardzo lubie serki Danio,Fantazje i Jogobelle(taką pół litrową)
August 28, 200916 yr Jogurty Pitne od Danona, Gratka,Desery wyżej wymienione i z Jogobelli wielkie jogurty (truskawkowy najbardziej lubię), a i jeszcze Fantazja z różnymi dodatkami. Pyyyyycha. ;] wszystkie wyżej wymienione jogurty jadam na co dzień, ostatnio jem dużo fantazji o smaku kiwi mniam
October 8, 200916 yr Z EXTRA dużymi kawałkami owoców? Ja nie przepadam za produktami mlecznymi - no ewentualnie kefir z musli, ale wszelkie jogurty, mleko, sery - nie. Dziwne, bowiem kiedyś uwielbiałem sery pleśniowe [im bardziej je,bał, tym lepiej],
October 9, 200916 yr Dan mleko, Kaszka manna z malinami, ryż na mleku z jakimiś owocami, desery czekoladowe, a na górze bita śmietanka.
October 9, 200916 yr Lubię chyba wszystkie jakie są, ale najbardziej mi staje przy jogobelli pomarańczowo bananowej z musli.
March 18, 201016 yr Mój ulubiony serek, choć wszystkie lubię szamać. Ooooooo, pyszne, najlepszy z rzodkiewką,czosnkiem,pieprzem, solą a do tego kanapka z masłem,szynką i pomidorem Ostatnio jem jogurty Bakomy z kawałkami otrębów, zbóż. Dobre są.
March 22, 201016 yr Jaa mam taki mój ulubiony serwk wiejski z truskawkami, wyprodukowany przez Piątnice dla biedronki:) otakioo A poza tym to nie jem Jogurt naturalny czasem tylko Ufffffffffffffffffffffff DZIĘKI ZA OSTRZEŻENIE!! Edited March 27, 201016 yr by gekon
March 28, 201016 yr Z jogurtów to bardzo lubię jogurt pitny Danona o smaku wieloowocowym, no po prostu zacny jest. Z serków jem często serek z lokalnej mleczarni, do której mam raptem 200-300 metrów od domu, więc zawsze świeży.
March 29, 201016 yr Ostatnio kupuje serek homogenizowany z Bezdomki o smaku wanilli. Zapomniałem jak się nazywa, ale naprawde jest świetny i to tylko za 90groszy.
April 14, 201016 yr tez mi ten i bananowy nie smakuja. Do picia wole te jogurty co Pieczarka wrzucil.