Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Uwielbiam jogurty. Jakie są wasze ulubione i jakie firmy są najlepsze? Ja zdecydowanie wolę produkty regionalne niż danone np. mój faworyt, pomimo że firma znana w całej Polsce
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Jogurty Pitne od Danona, Gratka,Desery wyżej wymienione i z Jogobelli wielkie jogurty (truskawkowy najbardziej lubię), a i jeszcze Fantazja z różnymi dodatkami. Pyyyyycha. ;] Edytowane 25 sierpnia 200915 l przez Lain
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Za jogurtami akurat nie przepadam a z serów/serków to wszystkie pleśniowe i mój ukochany Brie który to mogę jeść codziennie
Opublikowano 25 sierpnia 200915 l Trójkąciki muehehe ;D Ja bardzo lubie serki Danio,Fantazje i Jogobelle(taką pół litrową)
Opublikowano 28 sierpnia 200915 l Jogurty Pitne od Danona, Gratka,Desery wyżej wymienione i z Jogobelli wielkie jogurty (truskawkowy najbardziej lubię), a i jeszcze Fantazja z różnymi dodatkami. Pyyyyycha. ;] wszystkie wyżej wymienione jogurty jadam na co dzień, ostatnio jem dużo fantazji o smaku kiwi mniam
Opublikowano 8 października 200915 l Z EXTRA dużymi kawałkami owoców? Ja nie przepadam za produktami mlecznymi - no ewentualnie kefir z musli, ale wszelkie jogurty, mleko, sery - nie. Dziwne, bowiem kiedyś uwielbiałem sery pleśniowe [im bardziej je,bał, tym lepiej],
Opublikowano 9 października 200915 l danone pitny truskawkowy, albo truskawkowo-bananowy. jogobella pitna też spoko.
Opublikowano 9 października 200915 l Dan mleko, Kaszka manna z malinami, ryż na mleku z jakimiś owocami, desery czekoladowe, a na górze bita śmietanka.
Opublikowano 9 października 200915 l Lubię chyba wszystkie jakie są, ale najbardziej mi staje przy jogobelli pomarańczowo bananowej z musli.
Opublikowano 18 marca 201015 l Mój ulubiony serek, choć wszystkie lubię szamać. Ooooooo, pyszne, najlepszy z rzodkiewką,czosnkiem,pieprzem, solą a do tego kanapka z masłem,szynką i pomidorem Ostatnio jem jogurty Bakomy z kawałkami otrębów, zbóż. Dobre są.
Opublikowano 22 marca 201015 l Jaa mam taki mój ulubiony serwk wiejski z truskawkami, wyprodukowany przez Piątnice dla biedronki:) otakioo A poza tym to nie jem Jogurt naturalny czasem tylko Ufffffffffffffffffffffff DZIĘKI ZA OSTRZEŻENIE!! Edytowane 27 marca 201015 l przez gekon
Opublikowano 28 marca 201015 l Z jogurtów to bardzo lubię jogurt pitny Danona o smaku wieloowocowym, no po prostu zacny jest. Z serków jem często serek z lokalnej mleczarni, do której mam raptem 200-300 metrów od domu, więc zawsze świeży.
Opublikowano 29 marca 201015 l Ostatnio kupuje serek homogenizowany z Bezdomki o smaku wanilli. Zapomniałem jak się nazywa, ale naprawde jest świetny i to tylko za 90groszy.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Muller pitny kokosowo-pistacjowy. Edytowane 14 kwietnia 201015 l przez _Be_
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l tez mi ten i bananowy nie smakuja. Do picia wole te jogurty co Pieczarka wrzucil.